ilk taniştiğinda adam sana baktığında gözlerin içi gülüyosa.. sende ona gülebiliyorsa hiç bi kavga felan düşünemiyorsa o kişi doğru kişidir. seninki baştan beri belliymiş.Ben evlendiğim kişiyle ilk buluşmaya gittiğimde uzaktan beni beklerken gördüm içimden anlamsızca hayır yaa bu değil diye bir his geldi, yine de şans vermek istedim bize, o zamanlar ben de 25 yaşındaydım belki de yaşım geçiyor düşüncesi vardı bilinçaltında, sonra bir iki görüştük derken sevgili olduk ama ilk andan itibaren hep bende huzursuzluk vardı, içimde hep bir boşluk ve tam anlamıyla sevilmediğim duygusu vardı, herşeyiyle yük gibi olduğu zamanlar oldu, ailesi ailemle tanışmaya gelince annesinin tavırları çok kötüydü ama neden bilmiyorum tüm bu olumsuzluklara rağmen evlendim neyse uzatmayayım sonuç; boşandım. İçinizde bir boşluk varsa en küçük bir tereddüt, olmuyor oldurmaya çalışmayın...
Evet maalesef, kendime kızıyorum içime sinmediği halde neden evlendim diye.ilk taniştiğinda adam sana baktığında gözlerin içi gülüyosa.. sende ona gülebiliyorsa hiç bi kavga felan düşünemiyorsa o kişi doğru kişidir. seninki baştan beri belliymiş.
artık ikinci sans vereceği insana dikkat edersin doğru insan bulmak gerçekten çok zor.Evet maalesef, kendime kızıyorum içime sinmediği halde neden evlendim diye.
Haklısınız, sütten ağzım yandı gerçekten... Boşandıktan sonra karşıma çıkan kimseye de şans vermedim bu korku yüzündenartık ikinci sans vereceği insana dikkat edersin doğru insan bulmak gerçekten çok zor.
kendine güvenmelisin yeni boşandiysan bi süre ara vermelisin. yaşadığı üzerinde etkisi kalmiş. herşeyin bi zamani vardir.Haklısınız, sütten ağzım yandı gerçekten... Boşandıktan sonra karşıma çıkan kimseye de şans vermedim bu korku yüzünden
8 sene oldu artık ne erkeklere, ne aşka inancım yokkendine güvenmelisin yeni boşandiysan bi süre ara vermelisin. yaşadığı üzerinde etkisi kalmiş. herşeyin bi zamani vardir.
Annesiyle tanisdircaktiyok artıkkk
peki nasıl ikna ettiniz:)
çok hızlı olmuş maşallah :) kaç ay içinde evlendiniz:)Annesiyle tanisdircaktioda madem ciddisiniz adetimiz ne ise öyle yapalim demis esime :))) aileler tanisdi sözlendik
3 sene nisanli kaldik :) okulumun bitmesini bekledik :)çok hızlı olmuş maşallah :) kaç ay içinde evlendiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?