- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Aynı benEski sevgilim icin evlenecegim adam bu diyordum ama olmadi nasip. Bence anlasilir diye dusunuyorum ama genede bende buradaki yorumlara bakacagim ☺
Bu da değişik olmuş. Niye cümle alem bu adama karşıydı ki? Nesini görmüşler? Nikah masasına oturmuş bir kadının hala hayır diyerek kalkmasını umut etmek için epey ofsaytlik bir durum olması lazım.Ben eşimle ne olursa olsun evlenmeliyim diyordun hep hep onunla sarılıp uyumanın hayalini kurardım ailesi çevrem bırak onu ayrıl ondan koca olmaz diyordu ama ben deli gibi istiyordum onunla olmayı bana dokunsun istiyordum mesela. Nikah masasında çevrem ve arkadaşlarımın gözümün içine baktığını biliyorum hayır de gidelim yakma kendini diye buna rağmen görüyordum bir şey vardı bu adamda hiç tereddüt etmedim evet derken aklımdan kalbimden yalnızca onunla aynı evde olmak geçiyordu. Şuan çevrem iyi ki evet demişsin diyor. Hayatımda başka adamla olamazmışım.
Eşim alkol alıp bar kulüp her türlü mekanda gezen bir erkekti. Etrafında onun gibi bir tayfa vardı deli gibi para harcardı önüne yemeği giyeceksini gelen bir erkekti. Ailesi biz bile başa çıkamıyoruz para yemesi rahata alışkın olması sen asla dayanamazsın diyordu ayrıl bile dediler. Çevremde keza öyle. Fakat şuan o bar bar gezen para yiyen rahata alışkın adam ev süpüren ve lavoba ovan bir adam olduBu da değişik olmuş. Niye cümle alem bu adama karşıydı ki? Nesini görmüşler? Nikah masasına oturmuş bir kadının hala hayır diyerek kalkmasını umut etmek için epey ofsaytlik bir durum olması lazım.
Aynı benBirde ben ilk görüşten itibaren demiştim bunu olmadı.
Kızlar teşekkür edeirm hepinize.bir hoslaanti var ama daha çok mantigima uyuyor
Kızlar merhaba . Bugüne kadar konuşup görüştüğüm kişiler oldu ama kısmet değilmiş . Bi şekilde anlaşamayıp görüşmeyi kestim hep.25 yaşındayım artik hayatıma giren kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum . Görüşmek isteyenler de var ama sütten ağzım yandı benim de .Sadece 2 senedir arkadaş dediğim insan bugün duygularını açıkladı çok kafam karıştı benim de .Sadece mantık yeterli mi evlenmek için düzgün bi insansa .Evliler nasıl karar verdiniz ,tamam bu adamla omur geçer dediniz?
Bu nasıl oldu :)Eşim alkol alıp bar kulüp her türlü mekanda gezen bir erkekti. Etrafında onun gibi bir tayfa vardı deli gibi para harcardı önüne yemeği giyeceksini gelen bir erkekti. Ailesi biz bile başa çıkamıyoruz para yemesi rahata alışkın olması sen asla dayanamazsın diyordu ayrıl bile dediler. Çevremde keza öyle. Fakat şuan o bar bar gezen para yiyen rahata alışkın adam ev süpüren ve lavoba ovan bir adam oldu
Aslında çok anlamadım nasıl olduğunu kimse de anlamadı ama eşim değişmeye meğilliymiş sanırım. Benim mutsuz olursam kat ve kat mutsuz edeceğimi bildiği için belki de.Bu nasıl oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?