- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
15yasinda evlendiler diye bahsettiği kişilerin şimdi değil de çok çok önceden olduğunu düşünüyorum
Haklısınız zamanı gelince olur öyleyse. Nasip bakalım Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
Ben eşim beni çok sevsin bana hediyeler alsın beni sahiplensin her istediğimi yapsın yazmadım zaten ? Ben mutlu edebileceğim, ve mutlu olabileceğim mütevazı bır evlilik istiyorum yazdım. Danaya girer gibi isteseydim taliplerimi degerlendirir evlenirdim. Neden herkes sakın sakın evlenme sakın uzak dur diyor bunu anlamıyorum
Şikayet ettim. Cocuk istismarin reklamini yapiyorsun. Ayrica tüm mesajlarinda erkek olduğun gayet belli.
Mune gerçeği ortaya çıkartır...sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyormu? ben 25 yıl evvel evlenen arkadaşlarımdan bahsettim, şu an torun sahibi olan..lütfen konuları saptırmayalım, bana erkeksin diye iftira atmayın lütfen...
tşk. ederim..Mune gerçeği ortaya çıkartır...
Siz de kendinizi aklarsınız konu biter
Bana bu konuda iftira atılsa öyle yaparım
Çok cok önce olunca cocuk istismari olmuyormu? Şimdi güya 38 yaşlarindalarmiş. Hiii mutlu, çaresiz demiyorda.
İnşallah nasip olursa. Ama sizler neler yaşadınız bu süreçlerde evlenmek istediğinizde karşınızdaki kişiyle nasıl tanıştınız nasıl tanıdınız bu tavsiyeleri istiyorum ben. İçim ısınmadı dediğim kişi okumuş hakkında iyi şeyler duyduğum görüştüğümde de memnun kaldığım birisiydi. Ancak işimi birakmami istedi. Elbette işimi birakmayacagim bu kutsal mesleği yapmayı Allah bana nasip etmiş ne diye bırakayım dedim ve böyle bir talebi olan bir insana icimin isinmayacagini düşündüm bir de çok rahat bir insandı sanırım bana göre bir şeyler anlattigimda beni pek takmıyordu kafasına o şekilde
biz 22 yaşında bir kızdan bahsediyoruz...yasalarımız ne diyorsa, bizim için o geçerlidir....Benim bir halam daha 14/15 yaşlarında evlenmiş/evlendirilmis. Hic mutlu olduğuna şahit olmadım. Hep bir dert hep bir can sıkıntısı. Hep başkaları kıskanma. Kalp hastası şimdi. Bence hayatda bütün imkanları bilen ve önüne engel koyulmayan hiçbir kız çocuğu o yaşlarda evlenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?