- 31 Ağustos 2015
- 123
- 85
- 98
- Konu Sahibi thehopelessone
-
Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Henüz bunları düşünmeniz için erken. Sende önce çalışmaya başla belki senin de fikrin değişecek bunu bilemezsin. Evlilik elbet olur ama sahip olduğun şu yıllar asla geri gelmeyecek. Asla bekar 2 sevgili olmayacaksınız mesela. Herşeyi vakitlice yaşayın. Vakti geldiğinde eğer hala birlikteyseniz sevgilinin de fikri değişecektir.
evet kesinlikle ben de buna takılıyorum. Evliliği falan boşversem bile adamın benimle alakalı en ufak hayali yok. Sadece kendisine odaklı. Beni inciten de bu zaten.Yaşlarınız evlilik için çok erken. Şimdi evlenmek isteseydiniz, o da biraz daha bekleyelim deseydi, çocuk haklı derdim ama kendisi sizden bağımsız planlar yapmaya başlamış; şehir şehir gezeriz demiyor, gezerim diyor. Yani evliliği istememesinden çok, ortak bir gelecek bile düşünmüyor oluşuna kafayı takardım. Eşimle tanıştığımda 24 yaşındaydım, o da 26. İkimiz de 4 sene kadar evlenmeyi düşünmedik ama o zamanlar bile 10-20 sonra birlikte olacağımıza inancımız tamdı. Hayat neler getirir bilinmez ama sonuçta birlikte bir gelecek umuyorduk, ona göre hayallerimizden bahsediyorduk. Eşim o zamanlar sevgiliniz gibi konuşsaydı, totosuna tekmeyi yerdi. Bu da evlenmek istemediği için değil, benimle ortak bir geleceği bile düşünemediği için olurdu.
Yaşınız küçük. Simdi onun da senin de gezip tozacagi kendini tamamlayacağı yaslardasiniz evlenip eve kapanmak istemez. Hele ki sorumluluk almak istemez. Ancak bir yandan değişmez kaideler var seven erkek evlenmek ister. Bu hiç değişmez. Bence sen de o kadar ciddi düşünme.Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler
önce evliliğe sıcak bakan biri sonradan fikrini niye değiştirir alttaki nedenler araştırılmalı eğer cinsel bişeyler yaşadısanız o olana kadarmıdı acaba diye düşünülür.Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Zaten beni üzen şey de bu. 2 yıldır beraberiz ve insan demez mi, sen de atanırsın şöyle yaparız böyle yaparız gezeriz vs. Adam tutturmuş “ben hayal kurmam hedeflerim vardır onları yaparım”Hayallerinde gelecek planlarına size yer vermiyor mu hiç?
Eee bu bir ilişkide olmaması gereken bir şey ama. Hepimizin sevgilileri oldu, hepsiyle de evlenmedik. Ama romantik ilişkilerin doğasında, bir gün gerçekleşmeyecek dahi olsa ortak hayaller kurmak vardır, bu geleceği planlamaktan çok anın tadını çıkarmakla ilgilidir aslında, en azından hayal kurmuyorsan da bu kadar bariz bir şekilde geleceğimde sen olmayacaksın mesajı vermezsin yani. Adam şuan onu bile yapmıyor, anınızın içine ediyor. O kadar kopmuş bence romantik ilişki kavramından.evet kesinlikle ben de buna takılıyorum. Evliliği falan boşversem bile adamın benimle alakalı en ufak hayali yok. Sadece kendisine odaklı. Beni inciten de bu zaten.
Bak şu an evlilik düşünmemeniz anlaşılabilir. Ama bu seni hayatına katmamasi sıkıntı. Biraz mesafe koysan mesela o arasa o sorsa seni?Zaten beni üzen şey de bu. 2 yıldır beraberiz ve insan demez mi, sen de atanırsın şöyle yaparız böyle yaparız gezeriz vs. Adam tutturmuş “ben hayal kurmam hedeflerim vardır onları yaparım”
Aceleniz ne? Hadi sizi geçtim ama o daha çocuk bence. Erkekler geç olgunlaşıyor. 30 yaş altı erkekle evlenilmemeli. Sonra büyütmek zorunda kalırsınız ama burada itici olan bir şey var o da yüzünüze pat pat söylemesi. Umudu kes benden diyorMerhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?