- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi thehopelessone
-
Bu yapması gereken birseydi zaten. Senin için gerçekten yaptığı birsey yok değil miBenden önce çok kısa süreli ilişkileri olmuş. Bir onunla bir bununla. Sevgilisi varken gözü devamlı dışarıdaymış. İlk uzun süreli ilişkisi benimle. Benimle tanışınca bunları söyledi, artık tek bir insanla olmak istiyorum sen diğerleri gibi değilsin benden umudu kesmiyorsun demişti. Ben de bunlara kandım ya zaten, beni bırakmadığı için şükreder konuma geldim resmen. Düzenli ilişki adamı oldu benden sonra. İşte benim için yaptığı en büyük şey budur galiba
Yaş olarak acele etmenize gerek yok. İşe girdi belki 1-2 sene keyfini çıkarmak istiyo. Ancak hayatı boyunca evlilik düşünmüyosa ayrılın.Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Ya kusura bakmayın hepsine dönemedim okuyorum hepsini yanlış anlaşılma olmasın. beğendim ama tek tek alıntı yapacak vaktim olmadı, yoksa ben tavsiye istedim veren insanlara da nankörlük etmem. Polemiğe de gerek yok...Bi konuya faydalı bi yorum yapıosun ama konu sahibi yorumunu okumuyor bile...Ne de okudugunu belli ediyor beğenip...Birkaç kişiden alıntı yapıyor sonra kayboluyor...
Burda bi emek ve zaman veriyoruz di mi? Kafa patlatıyoruz yorum yazıyoruz...Okumuyor bile...Cok onemli şeyler yazılıyor ama vız gelip trıs gidiyor..
23 yaşında asıl sen düşünme evlilik. İşe gir parani kazan hele. Acelen ne?Merhaba sevgili üyeler, benden tecrübeli ablalar belki bana bir tavsiyede bulunurlar diye derdimi açmak istedim.. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Ben 23 o ise 24 yaşında. O meslek hayatına geçen sene başladı, ben de bu sene başlayacağım inşallah. Evlilik için maddiyat da var çok şükür. Ama... kendisi evlilik düşünmeyen biri. İlişkimizin başında benimle ciddi olduğunu, artık tek bir insanla hayatını geçirmek istediğini söyleyen adam şimdi “ben katiyen evlenmem, şehir şehir gezerim, evlilik bana göre değil, ben evlilik adamı değilim” diyor. Ailesinin ve çevresinin ilişkimizden de haberi var. Bense onun aksine bir yuvam olsun istiyorum ama bugüne kadar hiç baskı yapmadım ona asla. Acaba genç olduğu için korkuyor mu, birkaç seneye fikri düzelir mi, yoksa yol yakınken ayrılmalı mıyım? Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum sevgiler☺
Ya kusura bakmayın hepsine dönemedim okuyorum hepsini yanlış anlaşılma olmasın. beğendim ama tek tek alıntı yapacak vaktim olmadı, yoksa ben tavsiye istedim veren insanlara da nankörlük etmem. Polemiğe de gerek yok...
Bu kadar önyargılı olmasanız? Polemik yapıyorsunuz demedim, yorumları da okumuyorum demedim. Kendimi açıkladım ve uzatmamak için polemiğe gerek yok dedim.Polemiği kim yapmış pardon? Burda her yorum bir emek...
Cinsellikten önce veya sonra davranışında farklılıklar göremedim, nasıl desem ondan önce derler ya eline erkek eli değmemiş, öyle bir kız olduğum için hep bana saygı duydu
İstediğin ne peki? Ayrılma evlenmeye ikna et mi diyelim? Ben burda kimseye boşan ya da ayrıl demem kolay kolay ilk defa sana dedim. Sonra pişman olursun iyi düşün ve eğer cinsellik yasamadiysaniz asla yaşama.Benden önce çok kısa süreli ilişkileri olmuş. Bir onunla bir bununla. Sevgilisi varken gözü devamlı dışarıdaymış. İlk uzun süreli ilişkisi benimle. Benimle tanışınca bunları söyledi, artık tek bir insanla olmak istiyorum sen diğerleri gibi değilsin benden umudu kesmiyorsun demişti. Ben de bunlara kandım ya zaten, beni bırakmadığı için şükreder konuma geldim resmen. Düzenli ilişki adamı oldu benden sonra. İşte benim için yaptığı en büyük şey budur galiba
Ben evlenmeyi asla düşünmüyorum , hep gezmeyi düşünüyorum demenin ketumlukla ilgisi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?