Evlenmek isteyen kişiye karşı tereddütlerim.

neden aranıyorsunuz ki? sizin maaşınızla 3 kişilik bir aile gül gibi geçinir, paranızda gözü varsa adamın ki bu bariz, boşverin. yaşınız da anladığım kadarıyla büyük. gereksiz bir risk.

Peki sizlerin sevgililik/nişanlılık dönemlerinde sizler nasıl hediyelerle karşılaştınız? örnekler verebilir misiniz... istediniz de mi alındı, yoksa sürpriz olarak mı geldi hediyeleriniz....?

hediyeleşme güzel bir sünnettir ve aradaki buzları eritir, muhabbeti arttırır diye düşünmekteyim...

Peki sizlerin sevgililik/nişanlılık dönemlerinde sizler nasıl hediyeler aldınız? örnekler verebilir misiniz... istediniz de mi alındı, yoksa sürpriz olarak mı geldi hediyeleriniz....?
Bana hic hesap odetmedi.
Uzerinde fotograflarimiz olan cikolatalar, ismimizin yazdigi battaniye, cicek, pahali ayakkabi ve kiyafetler, altin taki daha bir suru sey.
Erkek sevdigi kadina para harcarken eli titremez. Durumu neye yetiyosa ona gore hediye alabilir.

Bence hediye meselesi o kadar önemli değil ama cimri insan olduğuna kanaat getirdiyseniz hiç çekilmez. Diğer iyi özelliklerini şimdi görüyorsunuz ama evlenince çok bunaltır. Üstelik 5 sene sonra kendi yan gelip yatacak çocuk da istemiyor, belki siz isteyeceksiniz evlenince. Çalışıp beyefendiye bakacaksınız yani neden ne uğruna?

Valla cimri erkekden korkarım ben karısına aldığı vitamini niye getiriyo size bide bunu soyledi mi yuzsuzce kocam çok eli bol bu insandır hiç bana biseyi alma dediğini duymadım nisanliykende çiçekler çikolatalar küpe bilezik saat hatta telefon aldı bana istmedigim halde para gonderirdi uzaktik birbirimizden o başka bu ulkedeydi nikah yapınca toplu bu para verdiler onu direk bana gönderdi ne istersen al diye şimdide cebinde doğru dürüst para olmaz hep bana bırakır bence görüşme hiç cimri adam zor kv bin ablasi boşandı adam salcayi bile kimseye vermesin diye kavanozu isaretlermis kuru incir çok olur bizde sayarmis dusununki firinda ekmek yapılır köylerde onları bile sayar öyle koyarmis kadın dayanamadı boşandı en son çok zor cimri biri ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…