Biraz garip bir soru olacak ama evlenmenin, evlenebilmenin akıllı olmakla bir ilgisi var mı?
Nasip kısmet diyoruz, Ki gerçekten bazen pat diye oluverirken bazen bir türlü olmuyor bu işler.
Bugün biri bunu sorgulamam neden olacak şeyler söyledi. Gerçekten akıllı kızlar kadınlar mı evlenmeyi becerebiliyor!(sözüm ona) ?
Ahaha Allah iyiliginizi versin, aynen öyle.Valla ne salaklar evleniyor alakası yok
benim bakış açımda tam olarak buAkıllı kadınlar doğru yer, doğru zaman ve doğru kişiyi bekler, nasipse evlenir. Evlenmek için evlenmek istersen aday çok.
Aklın yolu birdir demekki bebişimbenim bakış açımda tam olarak bu
Öyle öyle olmasına ama iyi adamları bulup kafalayan kadınlar da yok değil hani.. kastedilen bu olsa gerek bu sözde. Kurnaz dediğimiz kadınlara mı kalıyor iyi erkekler onu düşündüm bir an..Valla ne salaklar evleniyor alakası yok
Valla ne salaklar evleniyor alakası yok
araştırmayı merak etmedim değil.. araştırmada nasıl bir sonuç elde etmişler peki ?Doğru kişiyi bulmak, çekim yasası ve duygusal zeka üzerine bir araştırma okuduğumu hatırlıyorum.
Yani sevgili olmak deseydiniz bir nebze anlardım da evlenmek ile aklı doğrudan nasıl ilişkilendirdiniz anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?