- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Bana bırakıyo ama bana sorarsan çalışmamam derim diyo yoksa bi dayatma konusu yokçalışmanı istemiyorum demesi mi fedakarlık?
Aslinda o tanimama degil biliyomusun? Insanlar degisiyorda k yuzden cogu zmnŞimdiden çok iyi hatası olmadı deme bir insanı aynı eve geçmeden tanımazsın,çevremde de duyuyorum 10 yıllık yada 20 yıllık kocamı tanımamışım diye yeni yeni tanıyorum diyenler bile oluyor.
Bunlar zaten evlenince olan hayallerimiz ama illa çalışmam mı gerekiyo kiHiç başka hayaliniz yok mu? Başka şehirleri gezmek, yurtdışına çıkmak, kendi arabanı almak, istediğin yerde istediğin gibi yaşamak varken...
Bunlar zaten evlenince olan hayallerimiz ama illa çalışmam mı gerekiyo ki
yaşın küçük.Alttan derslerim çok fazla okulum uzar evlendikten sonra bitirip meslek sahibi olmam 3 yılımı alır ama 10 11 yıl beklemek sorun olur mu ki
İkinizde çok gençsiniz, mantıklı düşünecek olursak onun da sizin de biraz daha olgunlaşması, sizin okulunuzu bitirip mesleğinizi elinize almanız, bu arada onun biraz maddi birikim yapması iyi olur.Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında nişanlımpolis geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
O bana çalışma diye bi dayatma yapmıyo sadece ben istemem ama sen bilirsin dedi evin düzeni yemek konusu benim düşüncem çok iyi birisi o yüzden her şeyini tam yapmak isterim ondan yazdım yoksa o bana hergün dışardan yiyorum felan demiyor ben biliyorum her gün anlatıyo o çıkarımda bulundumSenin yaşının küçüklüğüne veriyorum bu düşüncelerini pardon da paşa miymiş sevgilin yok dışarıdan yiyormuş bir düzeni yokmuş vs.cnm okulunu oku mesleğini eline al altın bilezik olsun kolunda kadın çalışınca evde düzen olmuyor muymuş çok saçma ben bebek doğunca istifa ettim çok geç geliyordum o yüzden ayrıldım isterim uzaktaydı çok yoksa yine ayrilmazdim şimdi iş arıyorum bulunca direk başlıcam çalışmaya çalışmak gibisi var mi ya uretiyorsun kazanıyorsun sen çalış paranı kazan zaten 25ine kadar bekle ne demek istediğimi anlarsin
Neler değişti pekiOkulun bitsin üzerinden 1 yıl geçsin. Sen de o arada mesleğini eline al. Maddi anlamda rahat etmek tek polis maaşıyla olmaz. Düğün masrafları oluyor daha. Onu öderken ki zaten evlenince de her.şey değişiyor. Kim ne derse desin evlilik ile sevgili olma arasında dağlar kadar fark var. Evleneli 3 ay olmuş biri olarak söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?