- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.044
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Anca okuyabiliyorum evet gördüm kuzeni yazmışO değilmiş iş yerinde Kezban bir arkadaşı varmış oymuş meğerse
Ben evlenme teklifi bile almadimBenim kuzene içi ağzına kadar gül dolu spor arabayla evlenme teklif etmişti kocişi. Yarışamadık kendisiyle
Ahahah o kadar da değil bibi yav. Evlenme teklifi olmadan evlenmezdim benBen evlenme teklifi bile almadim
ben deBen evlenme teklifi bile almadim
Aman 7 sene sonra çokda önemi kalmadıAhahah o kadar da değil bibi yav. Evlenme teklifi olmadan evlenmezdim ben
hürrem kıyafetli kına gecem olmadı istemeye de gelmedi eşim beni.sen kaftan neyim giymiş miydin bibim?Aman 7 sene sonra çokda önemi kalmadızaten konuda anladım ki ben Türk kızı değil mişim neyim ulan ben
Kına mı gecesi o neduhürrem kıyafetli kına gecem olmadı istemeye de gelmedi eşim beni.sen kaftan neyim giymiş miydin bibim?
pembik gelin eşyalarım da heç olmadı deme bayılacağummmm buradaKına mı gecesi o nedune ceyiz sermesi ne kinası bi istediler yüzük taktık o gün sonrada evlendin cok bile
Ben beş senede 17 kez evlenme teklifi aldımAman 7 sene sonra çokda önemi kalmadızaten konuda anladım ki ben Türk kızı değil mişim neyim ulan ben
Normalde ben de sizin gibi düşünüyorum. Konu sahibine çok yüklenilmemeli. Ama bu kez ben de genel çoğunluğa katılıyorum. Çünkü konu sahibi başka konularda kendisi de konu sahibine fazlasıyla yüklenmişti.Sayfaları okudum, konu sahibine çok yüklenilmiş. Alt tarafı bir soru sorup akıl istemiş, bazı üyeler ego tatmini yapmış burda konuyu. Ve eski konular açılmış ne gerek varsa.
Hahah..Ne yaptıniz da böyle teklifler yağdı taktik lütfenBen beş senede 17 kez evlenme teklifi aldımArtık sayıyordum yedi oldu sekiz oldu diye cevap vermek yerine. kimi evlensene yahu benle şeklinde kimi özenilmiş şeylerdi... Çok zor ikna oldum çoook
Taktik maktik yokHahah..Ne yaptıniz da böyle teklifler yağdı taktik lütfen
+1000000Size bu şekilde bağlanan erkekleri değersizleştiriyor musunuz acaba? Babanıza benzer erkekleri seçerken aynı zamanda babanıza benzediği için bu kocam olamaz hissine kapılacağınız bir bakışınız mı var? Kendinize doğru soruları sorup kendinizi anlamanız gerek, şunu yap gibi bir durum değil. Bir de diğer kadınlarla ilgili kalıpsal düşüncelerinizi bence tartın. Türk kızı gibi kalıpsal düşünceleriniz var ve " öyle olmamalıyım" diyerek bir kimlik mi seçiyorsunuz kendinize. Kadınların bu zamanda çokça düştüğü bir yanılgı var. Belli tiplerdeki kadınlardan olmayayım diye kendi arzularını, isteklerini yok sayıyorlar. Ve sonuç tatminsiz ama dışardan düzgün gözüken ilişkiler oluyor.
Anahtar kelime istememek anlaşıldıTaktik maktik yokEvlenmek istemiyordum ben direkt. Bi önceki sevgilimle de evlenme teklifini kabul etmedim diye bitmişti ilişkimiz.
İstemediğin ot burnunun dibinde biter işteAnahtar kelime istememek anlaşıldı
Şimdi bu konu yalan mı? Konu sahibi boşanmış 2 çocuklu adamla evlendim falan yazmış.
Kuzeni yazmışŞimdi bu konu yalan mı? Konu sahibi boşanmış 2 çocuklu adamla evlendim falan yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?