Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Aman 7 sene sonra çokda önemi kalmadı zaten konuda anladım ki ben Türk kızı değil mişim neyim ulan ben
Ben beş senede 17 kez evlenme teklifi aldım Artık sayıyordum yedi oldu sekiz oldu diye cevap vermek yerine. kimi evlensene yahu benle şeklinde kimi özenilmiş şeylerdi... Çok zor ikna oldum çoook

Sayfaları okudum, konu sahibine çok yüklenilmiş. Alt tarafı bir soru sorup akıl istemiş, bazı üyeler ego tatmini yapmış burda konuyu. Ve eski konular açılmış ne gerek varsa.
Normalde ben de sizin gibi düşünüyorum. Konu sahibine çok yüklenilmemeli. Ama bu kez ben de genel çoğunluğa katılıyorum. Çünkü konu sahibi başka konularda kendisi de konu sahibine fazlasıyla yüklenmişti.
Bir yazdığı yorum diğer yorumla çelişiyor.
Ego kısmı içinde şunu söylemek isterim; konu sahibinin ilk mesajında ego içermeyen cümleleri yazmaya kalksak bir elin parmağını geçmez sanırım. E bi zahmet üyeler de buna göre cevap yazsınlar. Hoş bence ego konusunda konu sahibiyle yarışa girilse yetişmekte zorlananlar olur. Kolay değil klasik Türk kızı olmayıp konu sahibi gibi muhteşem(!) olmak..

Size bu şekilde bağlanan erkekleri değersizleştiriyor musunuz acaba? Babanıza benzer erkekleri seçerken aynı zamanda babanıza benzediği için bu kocam olamaz hissine kapılacağınız bir bakışınız mı var? Kendinize doğru soruları sorup kendinizi anlamanız gerek, şunu yap gibi bir durum değil. Bir de diğer kadınlarla ilgili kalıpsal düşüncelerinizi bence tartın. Türk kızı gibi kalıpsal düşünceleriniz var ve " öyle olmamalıyım" diyerek bir kimlik mi seçiyorsunuz kendinize. Kadınların bu zamanda çokça düştüğü bir yanılgı var. Belli tiplerdeki kadınlardan olmayayım diye kendi arzularını, isteklerini yok sayıyorlar. Ve sonuç tatminsiz ama dışardan düzgün gözüken ilişkiler oluyor.

+1000000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…