- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Ben o yorumunu şikayet ettim, banlamıştı zatenO dediğiniz doktorla evli konuda çirkin sözler geçti ama başka bir üye uyarınca bu kez onun üzerine gidilmisti. Bu konuda da benzer çirkin ifadeler yer almış.
Ben de o konuda (yazdigimi anlamak için çok muhakeme yeteneği gerektirmeyen) gayet normal ve makul bir yorum yazmama rağmen bunun tersini anlayıp alakasız şeyler yazmıştı. Yazdıklarını da yanlış cümlelerle yazmıştı yani kendisiyle celismisti :)
Konu sahibinin o gün eski konularına göz atmaya üsenmistim, bugün de bakmadım ama yorumlardan anladığım kadarıyla kendisiyle çelişen bir üye. Konu sahibi keşke bu konuyu daha önceden acsaydiniz, o gün kendimi böyle mükemmel(!) birine anlatmak için yormazdim.
Dipnot:Şimdi o günkü konuya yorumları da ben yazmadım veya arkadaşım adına düşünerek yazdım falan derseniz benim bu yazdıklarımı çürütmüş olursunuz.
Çiçekli balonlu evlenme teklifi de almışsındır sen kesin... ıyyyy iyrenç
Konuyu iyi ki açmış bak ne güzel taktikler geldiBende evlenmeden olmaz dedim ,adam mecbur evlendi. Bebek işine girmek sakat ,aldır istemiyorum falanda diyebilirdi . O riske giremezdim
yönetimmm calcifer i de forumdan atabilir miyizzz?ben hoşlanmıyorum böyle el üstünde tutulan üyelerden.kolundan çekip : kadınnnn gel gidip evlenelim ne uzatıyorsun diyen adamlarla evlenen üyeler kalsın sitede sadeceKız kulesinin karşısında tekneli balonlu, havai fişekli ve bütün arkadaşlarına tişört giydirmişti
Haha havai fişek ve arkadaşlara tişört giydirme yoktu ama ben de böyle evlenme teklifi almıştım. Utancımdan yerin dibine girmiştim. İnsanların içinde yapılan evlenme tekliflerinde çok cringe oluyorumKız kulesinin karşısında tekneli balonlu, havai fişekli ve bütün arkadaşlarına tişört giydirmişti
Haha havai fişek ve arkadaşlara tişört giydirme yoktu ama ben de böyle evlenme teklifi almıştım. Utancımdan yerin dibine girmiştim. İnsanların içinde yapılan evlenme tekliflerinde çok cringe oluyorum
yönetimmm calcifer i de forumdan atabilir miyizzz?ben hoşlanmıyorum böyle el üstünde tutulan üyelerden.kolundan çekip : kadınnnn gel gidip evlenelim ne uzatıyorsun diyen adamlarla evlenen üyeler kalsın sitede sadece
Bir an tek cringe olan ben değilim diye heveslenmiştim. Milletin goygoy geçtiği şey benim gerçeğim. Bir süre bu gerçekle yüzleşicemAy yok ya böyle almadım ben de çok şükürŞık bir restoranda evlenme teklif etti. Çok tatlıydı
şimdi geçen ki sana yabancı kelimeler kullanıyorsun diye girişen üye gelir bak demedi deme.cringe falan yazmışsın görmesinnHaha havai fişek ve arkadaşlara tişört giydirme yoktu ama ben de böyle evlenme teklifi almıştım. Utancımdan yerin dibine girmiştim. İnsanların içinde yapılan evlenme tekliflerinde çok cringe oluyorum
Bdvdeki kadınlar zemzemlitohmasını bilMem mi.adamların sadece adı değişiyor ama hikaye hep aynıı.hatta kendisi evli erkeklerle beraber olan kadınlara da düşmandır şiddetle eleştirir ama konu kankası Ece olunca ayyy o çok üzgünnn adamın kırkını bile göremez ölür üüüüü diye ağladı programında yahuu.bdv valla daha saf daha temiz bunların yanında
Ben vereyim.
Metro girişine cuma günü gelinliğiminlen oturup, ALLAH'ını seven üzerime koca atsın dedim.
Kocam cebinden önce tek taşı çıkardı mendile attı.
Sonra da tümden mendilin üzerine oturdu.
Kuzenimle aynı yıl evlendik. Ona böyle evlenme teklif etmişti eşiBir an tek cringe olan ben değilim diye heveslenmiştim. Milletin goygoy geçtiği şey benim gerçeğim. Bir süre bu gerçekle yüzleşicem
Bazı şeylerin Türkçede karşılığı yok maalesef. Ona pick me girl demiştim napim türkçede karşılığı yok. Keşke pick me girl demek yerine “koca istiyorum gel beni al” videosunu atsaydım.şimdi geçen ki sana yabancı kelimeler kullanıyorsun diye girişen üye gelir bak demedi deme.cringe falan yazmışsın görmesinn
en son videosunu izledim koptumm zaten gülmekten.bir çanta hediye almış malum kişiye tesbih bile vardı içindeBdvdeki kadınlar zemzemlievet ben sisi izliyorum. Yemin ederim , tam bir deşarj programı o kadar eğleniyorum ki. O kadroda beni düşünsene
Haha havai fişek ve arkadaşlara tişört giydirme yoktu ama ben de böyle evlenme teklifi almıştım. Utancımdan yerin dibine girmiştim. İnsanların içinde yapılan evlenme tekliflerinde çok cringe oluyorum
puha ha ha.bekar olsam bunu tişört bastırıp giyer gezerdim valla sokak sokakKOCA İSTİYORUM GEL AL BENİ
AL BENİ LANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Hayırlısı banlanmakmışen son videosunu izledim koptumm zaten gülmekten.bir çanta hediye almış malum kişiye tesbih bile vardı içinde.neyse ben geyik sevmem malumm konuya döneyimm.konu sahibi hakkında herşeyin hayırlısı olsun anacığımmm
bak böyle konularda gül eğlen canımı ye.ama gerçek dertlere gülme emojileri doldurma.zeka fışkıran esprili yorumların var zeki kadınlara bayılırımmm.Hayırlısı banlanmakmış
benim tüm yorumlarımda kuzene aittir o zaman.heç birinden mesul değilimm.kısa olan da o şişman olan da o fakir olan da o bilineBana her şey deyin, kuzenim yazdı demeyin, ne olur demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?