- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Öfff ahahah sinirim bozuldu. Keşke son durumumu da kuzenim yazsaydı ya.benim tüm yorumlarımda kuzene aittir o zaman.heç birinden mesul değilimm.kısa olan da o şişman olan da o fakir olan da o biline
Ay bende kavurmalı pideye kanmıştımSoğanın cücüğü masada duruyordu. İlk kim yiyecek diye çekinmiştik… sonracıma kocişkom bana uzattı. İşte orada bi tutuldum adama… 3 lahmacunu gömdüm ! Sonra evlenelim mi dedik ve bana cücükle evlenme teklifi ettiiii djjejdhjdjdjdjdjsjdjdjjd
İyi böbreği çaldırmamışızAy bende kavurmalı pideye kanmıştımben diyorum başımıza ne geliyorsa boğazdan diye
Ben ciddi yazıyorum ama sonra bi bakıyorum sümsüğü yemiş hala kocam iyi diyorbak böyle konularda gül eğlen canımı ye.ama gerçek dertlere gülme emojileri doldurma.zeka fışkıran esprili yorumların var zeki kadınlara bayılırımmm.
Kendisi insanlık adına çok büyük buluşlara imza atmışYalniz tek başarısı olduğunu iddia ettiğin üyenin hayatını yaşamak için konu açtığın farkında mısın?
Benim kuzene içi ağzına kadar gül dolu spor arabayla evlenme teklif etmişti kocişi. Yarışamadık kendisiyleKuzenimle aynı yıl evlendik. Ona böyle evlenme teklif etmişti eşiyüzüğü de benimkinden büyüktü. Kız benimle yarışmak için yapmadığını bırakmadı. Beğendiğim yatak odasını aldı
Ben de yarışamadım malesef. Tek taşı benimkinin 2 katıydıBenim kuzene içi ağzına kadar gül dolu spor arabayla evlenme teklif etmişti kocişi. Yarışamadık kendisiyle
Ceycey bir de bir şey diyeceğim hiç bir yerde aana gelip böyle yazamazsın ya da şöyle yazamazsın dedim mi ? Yok demedim. Kimseye demedim. Ama sen mesela senim beğenmediğin bir yorumum olursa böyle yazamazsın diyorsun. Böyle yapınca da ben ayy ne hata ettim demiyorum. Beğenmedime basıyorsun zaten. Basta hiç sıkıntı değil ama beni çocuk gibi şöyle yap böyle yap diye uyarmazsan süper olacak. Zaten sende biliyorsun ben banımı alıyorum ondurumda. Bil istedim :)bak böyle konularda gül eğlen canımı ye.ama gerçek dertlere gülme emojileri doldurma.zeka fışkıran esprili yorumların var zeki kadınlara bayılırımmm.
Hele biz 157'likler şu an acayip kıskandık konu sahibini. Ben burdan çıkınca 8.kattan aşağı atacam kendimi, manken gibi olmadığım için.bu konu psikolojimi bozdu.depresyon pijamamı giyip yorgan altına giriyorum şimdi.fon da da şarkım:bir kedim bilemmm yok anlıyormusunnn hadi gülümseeee
Sebepsiz yere vazgeçmiyorsunuzdur, illa ki bir sebebi vardır, içiniz bunu hissetmiştir. Taktik olarak, ben taktiğe karşı değilim eğer adamla evlenmek çok istiyorsam ve o da bir adım atmıyorsa taktik yapabilirim. Çevrenizin baskısı çok saçma, bu sizin hayatınız kimse karışamaz. Fakat çocuk istiyorsanız illa ki, evet erken davranın, yani 50 yaşında ben çocuk istiyorum derseniz tedavi görmeniz gerekebilir çocuk olsun diye, bu da çok yıpratıcı bir süreç olur.Selam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
Bencede gerek yok eskiSayfaları okudum, konu sahibine çok yüklenilmiş. Alt tarafı bir soru sorup akıl istemiş, bazı üyeler ego tatmini yapmış burda konuyu. Ve eski konular açılmış ne gerek varsa.
bu aralar konularda linç yapanları eleştiriyorum.ama bu konuda yapmadım çünkü ilerisini gerisini üyeyi gerçeği yalanı biliyorumm.kuzenim yazdı ben değildim bile demiş.bu da suç ya site kuralları açısından.ha inanmadım kuzene orası ayrıBencede gerek yok eski
Konulari acmaya.. eskiden bende oyle soyluyordum, ama kadinin bir dedigi bir dedigini tutmuyorsa ve herkesi salak yerine koyuyorsa ustune birde beni
Kiskaniyorsunuz diyorsa.. bence sende aynisini yapardin
Evet oyle dedi birde beni kiskaniyosunuz bile dedibu aralar konularda linç yapanları eleştiriyorum.ama bu konuda yapmadım çünkü ilerisini gerisini üyeyi gerçeği yalanı biliyorumm.kuzenim yazdı ben değildim bile demiş.bu da suç ya site kuralları açısından.ha inanmadım kuzene orası ayrı
Bence hiç sevilmemiş ve sömürülmussun. Kendini kandirabilirsin ama bizi konularını okuyunca asla. Bu arada baban yaşında ki boyları kadar çocukları olan adamlar herkesi sever ..Tamam arkadaşlar bazılarınızın damarına bastım :) linçleyenler linçlesin, abla gibi tavsiye vermek isteyenleri dinlicem.
Ne bilim sen 50 bin borç isteyince bende gelinlik aldımNasıl bir evlenme aşkıysa profili gelinlik ve erkek
Az evvel birine diyordu ya , işte çocuğunu yazmış falan diye@Minikbirmucizemeselesi
Daha koca ortada yokkenee gelinlik profil yapmışsın, olsa bapıcan acabaseni ayrıcalıklı dünyaların kızı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?