Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Ay bende kavurmalı pideye kanmıştım ben diyorum başımıza ne geliyorsa boğazdan diye

bak böyle konularda gül eğlen canımı ye.ama gerçek dertlere gülme emojileri doldurma.zeka fışkıran esprili yorumların var zeki kadınlara bayılırımmm.
Ben ciddi yazıyorum ama sonra bi bakıyorum sümsüğü yemiş hala kocam iyi diyor hem siz güzel yazıyorsunuz da ne oluyor öylelerine ?

Benim kuzene içi ağzına kadar gül dolu spor arabayla evlenme teklif etmişti kocişi. Yarışamadık kendisiyle

bak böyle konularda gül eğlen canımı ye.ama gerçek dertlere gülme emojileri doldurma.zeka fışkıran esprili yorumların var zeki kadınlara bayılırımmm.
Ceycey bir de bir şey diyeceğim hiç bir yerde aana gelip böyle yazamazsın ya da şöyle yazamazsın dedim mi ? Yok demedim. Kimseye demedim. Ama sen mesela senim beğenmediğin bir yorumum olursa böyle yazamazsın diyorsun. Böyle yapınca da ben ayy ne hata ettim demiyorum. Beğenmedime basıyorsun zaten. Basta hiç sıkıntı değil ama beni çocuk gibi şöyle yap böyle yap diye uyarmazsan süper olacak. Zaten sende biliyorsun ben banımı alıyorum ondurumda. Bil istedim :)

Kız gene kıskançlığımız ve mutsuzluğumuz anlaşılmış ya
Bide kız diyor ki kuzenim yazmış niye inanmıyonuz kadının düşmanı gene kadın al işte konudan belli

bu konu psikolojimi bozdu.depresyon pijamamı giyip yorgan altına giriyorum şimdi.fon da da şarkım:bir kedim bilemmm yok anlıyormusunnn hadi gülümseeee
Hele biz 157'likler şu an acayip kıskandık konu sahibini. Ben burdan çıkınca 8.kattan aşağı atacam kendimi, manken gibi olmadığım için.

Sebepsiz yere vazgeçmiyorsunuzdur, illa ki bir sebebi vardır, içiniz bunu hissetmiştir. Taktik olarak, ben taktiğe karşı değilim eğer adamla evlenmek çok istiyorsam ve o da bir adım atmıyorsa taktik yapabilirim. Çevrenizin baskısı çok saçma, bu sizin hayatınız kimse karışamaz. Fakat çocuk istiyorsanız illa ki, evet erken davranın, yani 50 yaşında ben çocuk istiyorum derseniz tedavi görmeniz gerekebilir çocuk olsun diye, bu da çok yıpratıcı bir süreç olur.

Sayfaları okudum, konu sahibine çok yüklenilmiş. Alt tarafı bir soru sorup akıl istemiş, bazı üyeler ego tatmini yapmış burda konuyu. Ve eski konular açılmış ne gerek varsa.

Sayfaları okudum, konu sahibine çok yüklenilmiş. Alt tarafı bir soru sorup akıl istemiş, bazı üyeler ego tatmini yapmış burda konuyu. Ve eski konular açılmış ne gerek varsa.
Bencede gerek yok eski
Konulari acmaya.. eskiden bende oyle soyluyordum, ama kadinin bir dedigi bir dedigini tutmuyorsa ve herkesi salak yerine koyuyorsa ustune birde beni
Kiskaniyorsunuz diyorsa.. bence sende aynisini yapardin

Bencede gerek yok eski
Konulari acmaya.. eskiden bende oyle soyluyordum, ama kadinin bir dedigi bir dedigini tutmuyorsa ve herkesi salak yerine koyuyorsa ustune birde beni
Kiskaniyorsunuz diyorsa.. bence sende aynisini yapardin
bu aralar konularda linç yapanları eleştiriyorum.ama bu konuda yapmadım çünkü ilerisini gerisini üyeyi gerçeği yalanı biliyorumm.kuzenim yazdı ben değildim bile demiş.bu da suç ya site kuralları açısından.ha inanmadım kuzene orası ayrı

Evet oyle dedi birde beni kiskaniyosunuz bile dedi neye dayanarak neden yani

Tamam arkadaşlar bazılarınızın damarına bastım :) linçleyenler linçlesin, abla gibi tavsiye vermek isteyenleri dinlicem.
Bence hiç sevilmemiş ve sömürülmussun. Kendini kandirabilirsin ama bizi konularını okuyunca asla. Bu arada baban yaşında ki boyları kadar çocukları olan adamlar herkesi sever ..

Ne bilim sen 50 bin borç isteyince bende gelinlik aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…