Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

banlanma ya ne güzel neşe katıyorsun ben seni görmek istiyorum forumdaaa
ben oysa ki çok iyi yaklaşmıştım kendisine ama

İnsanları aşağılamadım zaten, olanı söyledim. Herkes bu ülkede yaşıyor ve vergisini veriyor ben de vergi veriyorum. Devlet KPSS çalışıp yüksek puan alanı memur yapıyor, bi sıkıntısı yoksa. Bu ayrıcalıklı bir durum değil. Ben de devlete çalışıyorum yan gelip yatmıyorum. Konu ne ara memurluğa geldi. Konuda bundan bile bahsetmedim. Algı oluşturmayalım lütfen . Evet ilk tavsiyenizi beğendim zaten. Ama burda bazılarının galeyanına geldiniz sizde

Çok komiksiniz türk kızları ve babaları hakkındaki yüksek öngörünüz beni benden aldı. Madem bu denli tapılan birisisiniz merak etmeyin illa evlenirsiniz

Aynen tüm erkekler size tapıyor, Afrodit sizi görse kıskançlıktan çatlardı.
Bu da bana ait değil iş yerinden bi kız için yazmıştım

Neyse bi daha sadece kendim için yazayım yoksa bi soru sorunca hemen geçmişe bakılıyor ana ne fenasınız siz

galyana gelmedim
geçmiş konularınıza göz gezdirdim
altı ay önce de aynı konuyu açmışsınız
olanı söylerken tüm bir milleti almak biraz ırkçılığa giriyor ama
KPSS den yüksek puan almışsınız tebrik ederim
ama diyorum ki genel olarak bir milleti aşağılıyorsak direk o milletin parasını maaş olarak almamalıyız
sevmiyorsak yaşamamalıyız
bakın Türk ,Alman ,Yunan yazmıyorum yazdığınız şey insanı irrite eder toplum içinde
Siz sonuçta Türk devletinin işlerini yapmak için çalışıyorsunuz değil mi bu insanlara hizmet ediyorsunuz

çok abartmışsınız kendinizi övmeyi tadında bıraksaydınız keşke. Herkes çok mutlu bir hayatın içinden çıkıp dur şu hanzoya vurulayımda hayatımı karartayım demiyor. İnsanların yaptıkları durum içinde değerlendirilir, yaşadıkları ortamda mutlu kalmak, varolabilmek için “kezban” olmaları gerekiyorsa olurlar. Arkadaşlar yazınca baktım eski konularınıza bu muhteşem ilişki geçmişiyle mi kimseyi beğenmiyorsunuz. Sadece kendi küçük dünyanızdan bakıyorsunuz olaylara demekki.

onlar haklı çıksa ne olacak hayat senin hayatın.
demek ki evlenip çocuk yapasın gelmemiş.
tapan tipler bana hiç çekici gelmiyor, dozunda ilgi güzeldir. hemen çat diye ailelerle tanışma işi beni ürkütür ve üzerimde baskı hissettirirdi.

Börek almadı diye yıldırım nikahı kıymasını iste. Çünkü Türk kızları bunu yapar

Demek gercekten sevmiyorsun sevmedin hic birini… eger sevseydin gozun bisey gormezdi emin ol ayrica her erkek(senin dedigine gore) pesinden kosuyorsa hepsi kolay lokma oluyor.. bu da seni itiyor, demek biraZcik surunmek istiyor ruhun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…