- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
- Konu Sahibi samanyolu11
-
banlanma ya ne güzel neşe katıyorsun ben seni görmek istiyorum forumdaaa1 haftadır formdayımama bugün banlanmıcam ya. Bu konuyu bırakıp adla gidemem mutlu bi üye bulmuşım , hastelenmek hakkım. Bir de size cevap vermiyoo ama bana veriyo. Galiba taktiğim işe yaradı ve benden hoşlaştıı ahahha
ben torpille girdiniz demedim ki aşağıladığnız bir topluluğun verdiği vergilerle çalışıyorsunuz dedim ilk yorum yapan bendim hatırlarsanız gayet sakin yorum yaptım ama siz ülkede yaşayıp vergisini kullanıp insanlarını aşağılarsanız bu doğru olmaz
Yurt dışına açılmaya ne dersinizÖrnek verdim orda, neyse Türk toplumu özgüveni olan insanı sevmez, aşağı çekmeye çalışır. Sizde haklsınız
Senin baktığın küçük yerden öyle görünüyor demek ki?İnsanları aşağılamadım zaten, olanı söyledim.
Çok komiksinizSelam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
Bazı erkekler çok şerefsiz. Görüşüp aramıyanlar vs
Aynen tüm erkekler size tapıyor, Afrodit sizi görse kıskançlıktan çatlardı.Benim hakkımda önemsiz biri diyip adresle flörtleşen o.
İşim olmasa düşünürdüm, sizin yoksa size tavsiye ederim, sıfırdan başlamak için iyi bir şey yurt dışıYurt dışına açılmaya ne dersiniz
Bu da bana ait değil iş yerinden bi kız için yazmıştımAynen tüm erkekler size tapıyor, Afrodit sizi görse kıskançlıktan çatlardı.
galyana gelmedimİnsanları aşağılamadım zaten, olanı söyledim. Herkes bu ülkede yaşıyor ve vergisini veriyor ben de vergi veriyorum. Devlet KPSS çalışıp yüksek puan alanı memur yapıyor, bi sıkıntısı yoksa. Bu ayrıcalıklı bir durum değil. Ben de devlete çalışıyorum yan gelip yatmıyorum. Konu ne ara memurluğa geldi. Konuda bundan bile bahsetmedim. Algı oluşturmayalım lütfen . Evet ilk tavsiyenizi beğendim zaten. Ama burda bazılarının galeyanına geldiniz sizde
Tavsiye isteyen sizsiniz, evli mutlu çocukluyum benİşim olmasa düşünürdüm, sizin yoksa size tavsiye ederim, sıfırdan başlamak için iyi bir şey yurt dışı
Şimdi de özgüvensiz oldukÖrnek verdim orda, neyse Türk toplumu özgüveni olan insanı sevmez, aşağı çekmeye çalışır. Sizde haklsınız
Ne güzel tek başarınız tebrikler :)Tavsiye isteyen sizsiniz, evli mutlu çocukluyum ben
Börek almadı diye yıldırım nikahı kıymasını iste. Çünkü Türk kızları bunu yaparyok ben cikaricam hincimi ya cunku ilk kez cok sevilen birini gordum. ne yapacagimi bilemedim.
ulan hayat ben dun gece uyurken nisanlima sabah borek alirsin dimi dedim alirim dedi uyandim adam ise gitmis borek yok. samanyolu11 olsa borekci de kapisina gelirdi. belki de bundan sinirlendim simdi. sevilmedigim de yuzume vurulunca kotu oldu.
MuhakkakNe güzel tek başarınız tebrikler :)
Aynen aynen o yüzden konu açtım belki biri yeğeniyle tanıştırır diyebu zekayla harcanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?