ben de öyle düşünüyorum. bu yaz olacaktı aslında düğünümüz ama ben bir sene daha ertelensin istiyorum. aslında böyle olunca ertelemenin de anlamı olmayacak. çünkü onların kaprisi ve konuşmaları zaten bir yılda dehşet derecede yıpratır bu ilişkiyi kendiliğinden biter. ertelenirse bi faydası olmaz sadece sürüncemede kalmış olur gibi geliyor.
esra kafandaki en ufak soru işaretlerini paylaş onula ve çözüm bulmadan imzayı atma.. bak şuan belki ailende çok rahatsın yediğine içtiğine gezdiğine giydiğine karışmıyorlardır pek fazla ama nişalının ailesi çok farklı ailenden çok iyi düşün BEN YAPARIM SEVDİĞİM İÇİN KATLANIRIM ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİM DİYEBİLİYORMUSUN??
Selam Belinay seni bu sitede bende iyi tanıyorum..Yeni nick aldığımdan beni tanımazsın..Sorun değil...
İnan sen hakkında en doğru kararı verdin..Kendin ve ailen için..Güzel günler gelecek.Sadece sabretmelisin..Bak gör sanai ailenei yaşam tarzına saygı duyacak seni sen olduğun için seven ve asla değiştirmeye çalışmayacak birisi çıkacaktır..
Sevgilerimlea.s.
Canımm çok çok iyi düşün..Evlilik bu bir ömür hem onla hem ailesi ile geçireceğin ömür..Uyum olmadan anlayış olmadan yürümez..Seni olduğun gibi kabul etmeyip değiştirmeye çalışıyorlar sende bundan son derece rahatsızsın..Ya en başından bana lüfen karışmayın diyip bir mesefa koyacaksın ya da ne söylenirse yapmak zorunda hissedecekain kendinde..Sevgi bir yere kadar derler ya bencede öyle..Üzülmeyeceğin pişman olmayacağın bir karar aşamasındasın..Bu fırsatı iyi değerlendir..Bu kadar dolduğuna göre aslında kararı vermişte sayılırsın yanlızca cesaretin yok yanılıyor muyum??
bu arada belinay sana da sabır diliyorum. çoğunu atlatmışsın ama hala içinde bir şeyler kalmıştır. senle aynı şeyleri yaşıyorum ve kolay olmadığını görüyorum. eminim senin için çok çok güzel bi hayat var..
buraya yazarken içimin bu kadar rahatlayabileceini, önümün açılacağını ve yolları bu kadar iyi görebileceğimi düşünmemiştim. çok teşekkür ederim..
bu arada belinay sana da sabır diliyorum. çoğunu atlatmışsın ama hala içinde bir şeyler kalmıştır. senle aynı şeyleri yaşıyorum ve kolay olmadığını görüyorum. eminim senin için çok çok güzel bi hayat var..
buraya yazarken içimin bu kadar rahatlayabileceini, önümün açılacağını ve yolları bu kadar iyi görebileceğimi düşünmemiştim. çok teşekkür ederim..
canım bence de çok iyi düşün.daha sonra son pişmanlık fayda vermez.ayrıca biömür ağlayana kadar şimdi ağla daha iyi.bide tavsiyem eltinle görüş.onun durumu nasıl?çok seviyorsan sana yardımcı olabilir o kadar mutlularsa.ama mutlulukta kolay elde edilmiyor.inşallah en doğru kararı verirsin.senin için kolay olmayacak.sonra pişman olmadan enine boyuna düşünerek karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?