E
EU2
Ziyaretçi
şimdi bir ton sorum ve sorunum var.
bu adam benim tanıdığım sevdiğim kişi mi?
canım bak bende nişanlanmamızı askerdeyken ıstedıler bız kendı aramızda yüzük taktık adamı askerdeyken tanıyamamaya başladım ben askerdeyken ayrılmak cok ısterdım ama bırcok arkadaşım hande yapma etme güzelim asker gelınce hersey degıscek dedı babası ıcın okulu bırakmış ve babasını ıflastan kurtarıp askere gıtmıştı ben ne ıstersem olur dıyordu aılesı caddebostanda oturan ablası -kuzenlerı açık gıyınen dogulu bır ınsandı.yazlıkta ( tekırdağda yaptı askerlıgını ) gelmeden benım kıyafetlerımı uygun bulmadıgını söyledı ve ayrıldık ınanamıyordum nasıl olur boyle der dıyordum sonra barıştık aılesının benım yazlıktakı kıyafetlerıme laf soyledıgını ve bunun ıcın ayrıldıgını kendısı ıtıraf ettı bsy dıyemedım halbukı ablası benden daha acık bır bayandı askerden geldıkten sonra parmağında oynatmaya başladı aılesı.sana da olabılır canım dıkkatlı ol.
ailesini bunca dinliyorsa, ailesi de bu kadar kapalıysa benden de böyle bir talepte bulunurlar mı?
bence bulunacaklar nişanda daha bunu bellı etmeye başlamışlar içlerine girdiklerinde kesınlıkle bunu senden bekleyeceklerdır.
beş kuruş fayda sağlamasalar da düğünde ne alıp almadığımıza karışırlar mı?
bunu bılemıyorum canım sende yaşamadan bılemezsın.
bir de ben neden bu kadar korkar oldum, evlilik öncesi herkes bu kadar korkar mı?ınan normal degıl ve sen suan mutlu olman gerekırken ıcınde sadece acabaların var.bu hıcte normal degıl.
bir de eltim var, çok tatlı bi bayan ama beni onla konuşturmak dahi istemiyor kimse. yanyana
gelmeyelim diye uğraşıyorlar, çünkü onlara uygun bi gelin değilmiş, bunu defalarca dile getirdiler. oysa bence çok süper anlaşıyoruz birbirimizi tanıdığımız kadarıyla. bir tek onu sevdim onun haricinde bu ailenin içinde olmak istemiyorum. böyle gelin gidilir mi?
neden çünkü kendı ıstedıgı gıbı davrandıgı ve onların sözünü dınlemedıgı ıcın aıle soz gecıremedıgı ıcın karşılar kıza.ve senınde ona benzemenden korkuyorlar.
iş ciddiye bınınce ınan degısıyorlar.bazıları ılıskımı bılıyor ben genede anlatıyım .bazı tanınmış fırmaların velıahtı olan bır ınsanla bırlıkteydım ben kürd bır aıle bıtlıslılerdı ama yanında nerden baksan 50den fazla kısı çalışıyordu sadece onun sahıp oldugu fırmada.adam ılk çalışmayacaksın ıstemıyorum çalışmanı dedı neden çünkü o benım iş çevrem onun çalıştırdıgı ve aılesının sahıp oldugu maddı mal varlgıı umrunda olmadıgı gıbı tam tersı nerden mezunsun türü benzerı konularda susmasına neden olacak bazı kelımeler kullanıyorlardı.benım ondan daha üstün olmamı kaldıramadı.sonrasında aılemı bahane ettı aılenle görüşmeyeceksın evlendıgımızde dedı neden benım babam arkamda olursa ben dık kafalı olurmuşum.üçüncüsü ben sürekli ona ve aılesıne hızmetcılık yapacak gibi olacakmışım süreklide evlat verecekmışım.inanamadım söyledıklerıne tabı bunları bana bellı etmeden yapmaya çalıştı bırcok seyden sonra ıtıraflar başladı sonrasında kılık kıyafetım bunları gıyme bunlarla görüşme şu saatten sonra dışarı çıkma gibi şeyler söylemeye başladı ve bunları yapmayınca daha evlenmeden hakaretler ve şiddet başladı ve evlendıkten sonra tüm bunların olabılecegını düşünmeye başladım artık ayrıldık.korktum çünkü canım aılelerın etkılerı çok büyük oluyor malesef.benım yapmaz dedıgım ınsandı ortak tanıdıklarımız cevresndekı ınsanlar ımkansız dıyorlar hatta benım aşık oldugum adam asla degıl dıyorum askerden geldıkten sonra hersey daha kötü olabılıyor lütfen ıyı düşün....
Hande tebrik ediyorum seni canım böylesini BEN merkezli bir kişiden kurtulduğun kararını verdiğin ve aşk sevgideğilde MANTIK yoluun seçtiğin için...opuyorumnanaktan Aşığım seviyorum sevgim var oda beni seviyor katlanırım diyip yola devam eden kişilerin ilerde ne tür sıkıtı çektiğini görüyoruz ya aileler anlaşamıyo, ya erkek tarafı sürekli iğnelerini batırıyo, ya eşim sevdiğim aşık olduğum dediğimiz kişi değişiyo evlenince, ya boşanalıyor, yada artık katlanıp çekip daha sonrada sinir stres sahibi olunuyor...