Gece gece sinirlerim tavan yaptı ya. Resmen evli bir adamla ilişki yaşamayı ne var gayet doğal sizinde başınıza gelebilir konumuna getirecekler. Karısını aldatıcağına azcık adam olsunda boşansın ondan sonra ne hali varsa görsün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah sorma en acısı da ne biliyor musun,dinimizde de var bu,bir erkek 4 kadınla evlenebilir demiyorlar mı çıldırıyorum.araştırın bakalım o devirde neden 4 kadına izin verilmiş
Tabi peygamber efendimizde tek eşli değilmiş diyorlar bir de. Allahım sen o insanlara akıl, fikir ver. Hiç düşünmüyorlar bugün karısına yapan yarın bana yapar diye
aaaa olur mu hiç.onlar erkeğini el üstünde tutarlar,kul köle olurlar erkekleri onlara yamuk yapmaz
halbuki o adamcık onlarla evlenmek için kıllarını kıpırdatmıyor,bir tarafta karısı,diğer tarafta metresi keyfine bakıyor,o kızcağızlarda peşin peşin 2.kadın oluyor
Midesiz mi desem kafasız mı desem ne desem bilemiyorum gerçekten :) Allah sadece akıl fikir versin diyorum :)
sadece kendilerini kullandırtıyorlar.bir de benim anlamadığım bu aşk hiç parasızlara uğramıyor,hep paralılara aşık oluyorlar nasıl oluyorsa
Maşallah size kimse büyük konuşmasın bende neler neler diyordum ama bi baktim ki artik olayin icindeyim ayrica kadinlara laf söylcgnezr birazda eslerinize ya da eslere söylemelisiniz 😃
24 yaşindayken bi ise girmistim.birind3n çok etkilendim gerçekten .karşılıksız olmadığını da anlıyabiliyordum.evliydi tabi.hissettiklerimden çok utaniyordum hatta k3ndime çok kıziyordum ama yine duygularimdan kurtulamadim.birden çok yakın arkadaş (!) Oluverdik.daha ilk hagtdan dertleşmeye basladı benimle.eşinle 3-4 kez karsılaştım.cok güzel ve iyi bi bayandi.onunla muhabbetimi ilerletirsem icimdeki duygular kendiliginden söner diye düşundum..yine olmadı.bu arada asla o adama açılmadım.sonra muhabbetlerinde depresyon gecirdigini ailesinden hayattan zevk alamadiğini vs anlatmaya basladi.ben de gercek mutlulugu huzuru sadece ailesinde bulabileceğine anlattim.(bunlar tamamen mantigim ve ajlakimla soylediğim cumlelerdi) isten de çıkmayi bile düşundüm başka türlü kurtulamicam bu halinden dedim.ama.maaşı vs. Çok iyidi.
En sonunda bana aşık oldugunu sadece benim yanımdayken mutlu oldugunu söyledi.
Benden uzak dur dedim.isten cikmak zorunda birakirsin beni dedim ki kendisi benim patronumdu.tamam oyle olsun dedi.2-3 gun sonra ayni laflar...
Ben de bi daha ise gitmedim.parami almaya bile gitmedim.tel.larıni acmadim.parami arkadasimla yollamiş.msjlarla ozur diledi.hattımi degiştirdim.
O bi ay boyunca kalbim mantığim ahlakim hep savas halindeydi.bi daha boyle bi donem yaşamayi asla istemem.hem acı cektim çektihim aci yüzunden kendime kızarken yine aci çektim.duygularimizi göz ardı edemeyiz ama unutmayalım ki .Allah bize irade diye bişey vermiş.böyle bi durimda uzaklaşmaktan baska bi çare bilamadim ben.hala eşi ve çocugunla mutlu bi hayati olur diye dua ediyorum.şimdi 28 yaşindayim be benimde bi cocuhum var.oyl3 bi hataya dusseydim şimdi çok pişman olurdum.özellikle.anne olunca daha iyi anliyor insan.bi yuvanin n3 demek olduğunu.eşine yapılan ijanette affedilmez ama o çocuğun jayatınla oynamanın günahıni bile ödeyemez insan.adam boşanmasa bile anne baba arasindaki iliski ister istemez çocuha yansır.boşancaği varsa boşansın.çocuğunu düsunen bi baba karışınla mutlu olmaya çalışir.
ee gülün o zaman ne diyim yalnız kimse büyük konuşmasın zamanında çok büyük konuştum şimdi kendim o durumdayım. Gerçekten olayın iç yüzünü bilmeden kimseyi yargılamayın. Hatayı ilk başta kocalarınızda sonra da öteki kadının ailesinde arayın...
Kuranda 4 eşe kadar müsade vardır diye mi yazıyor. Ben niye görmedim. Hayat sizin hayatınız bize yargılamak düşmez. 4 eşe kadar müsade var safsatasına sığınarak yapmanıza takıldım sadece.
İhanet acısını yaşatanlar, evli çocuklu adamlarla düşüp kalkan utanmaz sürtükler sizinde aynı şeyleri ve daha fazlasını yaşamanızı diliyorum tüm kalbimle...!
İhanet acısını yaşatanlar, evli çocuklu adamlarla düşüp kalkan utanmaz sürtükler sizinde aynı şeyleri ve daha fazlasını yaşamanızı diliyorum tüm kalbimle...!
Benim sevgilim de evli. Dinden imandan bahsetmişsiniz fakat atladığınız bi konu var Rabbim sizin kocalarınıza 4 eşe kadar izin vermiş. Her zaman hatayı öteki kadınlarda aramayın asıl suçlu kocalarınızın ta kendisidir. Kimse kalkıpta evli bi erkek bulsam diye aranmaz. Arananlar zaten çok farklı bi konumdadır. Herkese aynı yaftayı yapıştırmayın lütfen.
hanımefendi lütfen dinimizi yanlış anlatmayın bilmiyorsanız araştırın öğrenin....islam dini her zaman tek eşliliği savunmuştur....diyeceksin hz .Muhammed neden fazla evlilik yaptı...çünkü yaşanan dönem cahiliye dönemiydi ve evlilik denen bir sey yok kölelik vardı kadınlar köle olarak alınıyor zengin erkeklerin 100-200 kadın kölesi oluyordu böyle dönemde tek evliliği bi anda kabul ettirmek kolay mı...4 evlilik var evet ama nasıl 1, eşin ve eger çocukları varda onların rızası olursa evlenebilir...ki kadının fıtratında ikinci eşi kabul etme yoktur buda yüce Allah tarfından bilindiği için böyle bi sart koymuştur...
malesefki dinimiz kulaktan duyma araştırılmadan okumadan öğrenildiği ve insanlarımızın özellikle erkeklerimizin nefsine hitap ettiği için bunu kullanıyorlar....dinimizde sadece kadında yoktur namus kavramı öncelikle erkekte vardır...önce erkeklere uyarı vardır kuranda sonra bayanlara...
30- Mümin erkeklere söyle, gözlerini (harama karşı) yumsunlar, ırzlarını ko.rusunlar. Bu davranış onlar için daha temizdir. Şüphesiz ki Allah onların yaptıklarından haberdardır.
31- Mümin kadınlara söyle, gözlerini (harama karşı) yumsunlar, ırzlarını ko.rusunlar. Görünmesi zaruri olanlar ha.riç ziynetlerini göstermesinler. Başör.tülerini yakalarının üzerine sarkıtsın- kocalarının ba-kocalarının oğul-kardeşlerinin oğulları, kızkardeşlerinin oğulları, bun.ların hanımları, sahip oldukları köle.ler, cinsî arzu duymayan erkek uşaklar müstesna, ziynetlerini göstermesinler. Gizledikleri ziynetlerini bildirmek için ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tevbe edin ki kurtuluşa eresiniz.
Rabbim doğruyu -yanlışı iyi anlamamızı nasip etsin
Ayırdığınız zaman için teşekkür ederim kendi adıma size. Ne güzel açıklamışsınız ama bu tipler namuslu numarası çektiği gibi müslümanım numarası da çekiyor müslümanlığı farklı gösteriyor.
Siz en azından dışardan okuyanlara farklı olduğunu gösterdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?