Evli adama aşik olan var mi

bizi anlıyorum
benim annem babamda öyle..
hayatları bir yalan üzerine kurulu
bazen keşke gitse diyorum.. gitmiyordu..
6çoğuklı bir aile.. ey kadın senin hiçmi merhametin yok.. hiçmi utancın insanlığın yok..

bi ülkede kadınlar coktu... hangi ülkeydi hatırlamıyorumda...
acaba biz o ülkemiyiz ki

Birçok insan ne yazık ki cinsel/fiziksel çekimle aşkı karıştırır oldu.Siz bir iş yerine girersiniz orada adamın tekinden etkilenirsiniz(fiziksel çekim) sonra baktınız evli onu görünce kafanızı çevirirsiniz,aklınıza o gelince kafanızı dağıtmak için başka şeyle meşgul olursunuz,ya de en önemlisi birazcık empati kurup vicdan azabı çekersiniz ki kendisi çok güzel bir kötülük önleyicidir 1 2 aya kadar zaten kafanızdan silinir başka birinden hoşlanmaya başlarsınız.Ama siz ilk fiziksel etkileşimden sonra onunla evli olduğunu bile bile iletişime devam eder,telefon numaranızı verip mesajlaşır,karşılıklı flörtleşip,eve gidince uyuyana kadar onun hayalin kurarsanız o zaman fiziksel çekim/etkileşim aşka dönüşür.Yani her ne kadar insanoğlu reddetse de insan biraz da kime aşık olacağına kendi karar veriyor.
Ama ben yine de kimseyi yargılamıyorum her şey insanlar için,herkes hata yapabilir,bazen hayat istediğiniz gibi gitmez kitaba uymadan yaşamanız gerekebilir kendinizi iyi hissetmek için.Hayat da ilişkiler de insanlar da düşündüğümüzden daha karışık ama insanın kendine karşı dürüst olması ve basmakalıp beylik sözlerle kendini kandırmaması gerekiyor:''Ama aşk öyle bir şey ki'' ''İnsan kime aşık olacağını seçmiyor ki'' gibisinden.Eylemlerinden,yaptıklarından,sebep olduklarından sorumluluk alması ve gerekirse vicdan azabı çekmesi gerekiyor.

Bekarken bende birinden hoşlanmıştım. bana evli oldugunu söylemedi. ilişki yasamadık ama arkadaslarından evli oldugunu duyunca kendimden nefret ettim. herkesin kendi özel yasantısı var ve bu kımseyı ilgilendirmez ama; "evliyim ve evli bi adama aşığım" diyor. Grur gerek grur. KADINLIK GRURU.

Allahım ateş kustum bi anda

insan seveceği aşık olacağı kişiyi seçemez..ilk başta kalbi çarpar.. bir hoşlantı olur..
ama evli olduğunu öğrendikten sonra insanın yoluna bakması bir erdemdir..

Aşk insanın elinde olmayan bir duygudur.Yani kime,ne zaman,nasıl aşık olacağımıza maalesef biz yön veremiyoruz.Evli birinede aşık olunabilir,dediğim gibi bu insanın elinde olan birşey değildir.Ama aşık olduğunuz insanın evli olduğunu biliyorsanız uzak durmanız gerek,yuva yıkmadan sevginizi içinizden yaşamanız gerek buna sözüm yok.Ama adamın evli olduğunu bile bile,hele birde aleni birlikte olanları şiddetle kınıyorum.

Valla bir de bu geyik var di mi?Birinin dış görünüşünü beğenip ''Of bu karı(!) da ne iyiymiş ama ha.'' deyip sonrasında tepki çekmemek ve kendini kandırmak için adına aşk demek.Merak ediyorum o Gürcü kadının ruhuna mı aşık olmuş,o kadın çirkin olsaymış yine aşık(!) olur muymuş?Erkekler gidiyorlar facebook'tan kadın fotoğraflarına bakıyorlar beğendiklerini arkadaş ekleyip flört ediyorlar sonra da aşık oldum oluyor adı.Kadın da demiyor bu adam beni gerçekten seviyor mu çirkin bir fotoğrafımı koysam yine arkadaşlık isteği yollar mıydı diye.

herşey biz insanlar içindir... ama bile bile kötülüğün içine dalmak niye...
yada baktın kötülüğün içindesin ordan uzaklaşmakta zor olmamalı...
adamla flört ettin aşıksın. bi ögreniyosunki evli... ona karşı buzdagı olmak mümkün...
adamın dokundugu beraber yatagı evi paylaştıgı başka kadın varmış zaten...
eee benle ne paylaştı... genclik heyecanı...farklı heyecan tatma arzusunu...
ben heyecan yada farklı heyecan tatma arzusuna neden teslim olayımki.... neden o adama o istedigini vereyim...
neden o adam hemcinsimi benimle aldatsın... neden o adam evine gittiginide karısıyla hiç bişey olmamış gibi devam etsin.
yataga yattıgımda karısıyla şöyle yaptımı böyle yaptımı diyerek niye aklımı bulandırıp kendime bu eziyeti yapayımki...
o kimki. alt tarafı erkek... bulunmucak hint kumaşı degil... dışarda tomarla erkek var. elbet bekar boşanmış eline gecer

dupeduz rezillikten baska birsey deil

evli bir adam bana aşıktı kendimden soğutmak için çok uğraşmıştım allah korusun büyük konuşmam ama aşık olup evli olduğunu sonradan öğrensem bile kendi yoluma bakardım

ellerin dert görmesin canım

süpersiniz. bumudur budur.

Ya çok merak ediyorum o babanız olacak adamda hiç mi vicdan yoktu da kendi yüzünden intihar edip ölmüş birinin üstüne 4 ay sonra aldattığı kişiyle evlenebildi..peki kadın..yahu boşanıp evlenmekten bahsetmiyoruz bir hiç uğruna giden candan bahsediyoruz nasıl geceleri rahat uyuyo ? İnşallah ölene kadar kabuslarında rahmetliyi görür

haa kız bu arada daha dün gazetede okudum george clooney nişanlanmış,malum müzmin bekardı kendileri senelerdir,sana gün doğdu bu fırsatı kaçırma bence.

Son düzenleme:

bilmem yokmus demek Allahla onun arasında.
üvey annem kandırdı benı aşık ettı kendıne diyor. güya annemın babamın dostundan haberı varmısta ses cıkarmıyormus diye yalanlar söyluyormus babam. üvey annemde ınanmıs bunaa bence dogru değil. hangı kadın kabul ederki bunu annem etsin Gel gelelim gunumuze hiç huzurları yok. geçenlerde üvey annem arayıp babanla huzurum kalmadı keşke annen ölmeseydı sanki bizi lanetledi dedi. İlahi adalet olan annemın gençliğine oldu 36 yasında gencecikti

Bu 4 kadin meselesi sürekli suistimal ediliyor.
Peki senin kuma olmaya razı olduğun kadının da senden haberi var mı?
Varsa veya haberi olursa hakkını sana ve kocasına helal edicek mi?
Ilişkinizin dinen de kabul olması icin bu sorularin cevaplanması gerek

Allah senden razı olsun nasılda güzel yazmıssın tebrik ederim seni canım benim

@petunya8i8

Harikasın tatlım güçlü irade ve mantığı kullanma budur. Diğer kadınlar ya zevk için ya para için takılıyor aşkmış felan kılıf sadece lafım evliler ile takılan herkese

Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar oldugu icin çok memnun oldum.para icin birilerinle birlikte olanlar icin söylucek k3lime bile bulamıyorum fakat aşık olduğu icin evli birinle olanlar belki bi pay cıkarır diye umut ettim

Bahsettiğim kisi gobekli kel bi zengin patron değildi.30 yaslarinda ortalamaninnda ustunde bi yakışıklı ve zengin bi avukat.basit bi hoşlanma degil.buz gibi aşık oldum ona.

ama söyle düsünun.kendimize zarar vermemek icin zevklerimizi frenliyrbiliyoruz.rejim yapıyruz.hastalik sebebiyle her istedigimizi yemiyoruz.sigarayı birakabiliyoruz.para için nefret ettigimiz bi iste bile calısmak zorunda olanlarımız var.yani kendimize zarar vermemek için bi çok şeyden vazgeciyoruz.irademizi kullanabiliypruz.bencilliği birakıp başkalarına zaranr vermemek icin iradeyi kullanabiliriz.empati kuralım

hele cocuğu olan bi adamsa.bi de öyle cocukca bahanelerle bu kadınları avutanlar var.cocuğum var ayrilamam.
erkekler tek görevinin para kazanmak olduğunu sanırlar.ondan fazladıni yaparlarsa lutfetmis olurlar onlara göre.
ama çocuk agzinda bi lokma, sırtinda çapıt, elindeki topla büyümez.bunlarla doymaz.ıcinde sevgi olmayan hicbiseyle tatmin olmax..

eşimi sıksık cocukla ilgilenmesi onunla iletisim kurması icin uyarmak zorunda kalıyorum.ben de yoruluyorum zaten sen fazladıyla ilgileniyorsun iste ben de dinleniyim diyor.yaparken yorgun değildin ama derim.artık eskisi gibi degil sagolsun.o da dikkat ediyor artik

yani velhasıl asıl babalık cocugunla kaliteli vakit geçirmekle olur ama eger o adam dışarda uçkur peşindeyse cocugunu çoktan gözden cıkarmıştır.bebek bile annenin ruh dünyasıni anlayabilir.maalesef sevgi göremeyen kadin (ne kadar çok severse sevsin)yeterince çocuğuna sevgisini sunamaz

bunlara sebep olduğunuzu bile bile bu iliskiyi sürdurun.bari cocukca bahanelerle kendinizi kandırmayin.
bunları umursammıyorsaniz kendinize bi bakın
böyle adamlar sizi de düşünmez..dısarıdaki bi heyecandan başka bişey değilsinizdir
.ayrılmıyotsa halinden memnun olduğu içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…