Bu 4 kadin meselesi sürekli suistimal ediliyor.
Peki senin kuma olmaya razı olduğun kadının da senden haberi var mı?
Varsa veya haberi olursa hakkını sana ve kocasına helal edicek mi?
Ilişkinizin dinen de kabul olması icin bu sorularin cevaplanması gerek
Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar oldugu icin çok memnun oldum.para icin birilerinle birlikte olanlar icin söylucek k3lime bile bulamıyorum fakat aşık olduğu icin evli birinle olanlar belki bi pay cıkarır diye umut ettim
Bahsettiğim kisi gobekli kel bi zengin patron değildi.30 yaslarinda ortalamaninnda ustunde bi yakışıklı ve zengin bi avukat.basit bi hoşlanma degil.buz gibi aşık oldum ona.
ama söyle düsünun.kendimize zarar vermemek icin zevklerimizi frenliyrbiliyoruz.rejim yapıyruz.hastalik sebebiyle her istedigimizi yemiyoruz.sigarayı birakabiliyoruz.para için nefret ettigimiz bi iste bile calısmak zorunda olanlarımız var.yani kendimize zarar vermemek için bi çok şeyden vazgeciyoruz.irademizi kullanabiliypruz.bencilliği birakıp başkalarına zaranr vermemek icin iradeyi kullanabiliriz.empati kuralım
hele cocuğu olan bi adamsa.bi de öyle cocukca bahanelerle bu kadınları avutanlar var.cocuğum var ayrilamam.
erkekler tek görevinin para kazanmak olduğunu sanırlar.ondan fazladıni yaparlarsa lutfetmis olurlar onlara göre.
ama çocuk agzinda bi lokma, sırtinda çapıt, elindeki topla büyümez.bunlarla doymaz.ıcinde sevgi olmayan hicbiseyle tatmin olmax..
eşimi sıksık cocukla ilgilenmesi onunla iletisim kurması icin uyarmak zorunda kalıyorum.ben de yoruluyorum zaten sen fazladıyla ilgileniyorsun iste ben de dinleniyim diyor.yaparken yorgun değildin ama derim.artık eskisi gibi degil sagolsun.o da dikkat ediyor artik
yani velhasıl asıl babalık cocugunla kaliteli vakit geçirmekle olur ama eger o adam dışarda uçkur peşindeyse cocugunu çoktan gözden cıkarmıştır.bebek bile annenin ruh dünyasıni anlayabilir.maalesef sevgi göremeyen kadin (ne kadar çok severse sevsin)yeterince çocuğuna sevgisini sunamaz
bunlara sebep olduğunuzu bile bile bu iliskiyi sürdurun.bari cocukca bahanelerle kendinizi kandırmayin.
bunları umursammıyorsaniz kendinize bi bakın
böyle adamlar sizi de düşünmez..dısarıdaki bi heyecandan başka bişey değilsinizdir
.ayrılmıyotsa halinden memnun olduğu içindir.
Bu 4 kadin meselesi sürekli suistimal ediliyor.
Peki senin kuma olmaya razı olduğun kadının da senden haberi var mı?
Varsa veya haberi olursa hakkını sana ve kocasına helal edicek mi?
Ilişkinizin dinen de kabul olması icin bu sorularin cevaplanması gerek
Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar oldugu icin çok memnun oldum.para icin birilerinle birlikte olanlar icin söylucek k3lime bile bulamıyorum fakat aşık olduğu icin evli birinle olanlar belki bi pay cıkarır diye umut ettim
Bahsettiğim kisi gobekli kel bi zengin patron değildi.30 yaslarinda ortalamaninnda ustunde bi yakışıklı ve zengin bi avukat.basit bi hoşlanma degil.buz gibi aşık oldum ona.
ama söyle düsünun.kendimize zarar vermemek icin zevklerimizi frenliyrbiliyoruz.rejim yapıyruz.hastalik sebebiyle her istedigimizi yemiyoruz.sigarayı birakabiliyoruz.para için nefret ettigimiz bi iste bile calısmak zorunda olanlarımız var.yani kendimize zarar vermemek için bi çok şeyden vazgeciyoruz.irademizi kullanabiliypruz.bencilliği birakıp başkalarına zaranr vermemek icin iradeyi kullanabiliriz.empati kuralım
hele cocuğu olan bi adamsa.bi de öyle cocukca bahanelerle bu kadınları avutanlar var.cocuğum var ayrilamam.
erkekler tek görevinin para kazanmak olduğunu sanırlar.ondan fazladıni yaparlarsa lutfetmis olurlar onlara göre.
ama çocuk agzinda bi lokma, sırtinda çapıt, elindeki topla büyümez.bunlarla doymaz.ıcinde sevgi olmayan hicbiseyle tatmin olmax..
eşimi sıksık cocukla ilgilenmesi onunla iletisim kurması icin uyarmak zorunda kalıyorum.ben de yoruluyorum zaten sen fazladıyla ilgileniyorsun iste ben de dinleniyim diyor.yaparken yorgun değildin ama derim.artık eskisi gibi degil sagolsun.o da dikkat ediyor artik
yani velhasıl asıl babalık cocugunla kaliteli vakit geçirmekle olur ama eger o adam dışarda uçkur peşindeyse cocugunu çoktan gözden cıkarmıştır.bebek bile annenin ruh dünyasıni anlayabilir.maalesef sevgi göremeyen kadin (ne kadar çok severse sevsin)yeterince çocuğuna sevgisini sunamaz
bunlara sebep olduğunuzu bile bile bu iliskiyi sürdurun.bari cocukca bahanelerle kendinizi kandırmayin.
bunları umursammıyorsaniz kendinize bi bakın
böyle adamlar sizi de düşünmez..dısarıdaki bi heyecandan başka bişey değilsinizdir
.ayrılmıyotsa halinden memnun olduğu içindir.
Hem sizinle hem diğer kızla evlilik planları yaparken bi gün bunların ortaya çıkacağını kapana kisilacagini bilmiyormuydu ..Evli erkeklerle birlikte olmak bunu göz göre göre yapmak hele ki..
Hiç bir haklı yanınız yok, hiç bir bahane sunamazsınız, mutlu olmaya da hakkınız yok, hayatınız boyunca mutsuz olmaya mahkumsunuz. Birlikte olduğunuz hiç bir erkeğin haklı tarafı yok. Eşi ilgi gösterir göstermez/mutluluğu sizde bulur diye bir bahaneniz olamaz. O er kişisinin de olamaz. Yazıktır günahtır. Erkektir yapar diye bir mantık olmaz. Erkek eşiyle mutsuz ben onu mutlu ediyorum o yüzden benimle diye bir şey yok. Siz onun için sadece bir objesiniz o vakit.
Hem aldatılan eşe yazık. Hadi onu düşünmüyorsunuz.
Ee güzel kardeşlerim, arkadaşlarım ablalarım diyim; size yazık değil mi? Siz kendinize üzülmüyormusunuz, düşünmüyormusunuz? İçinde bulunduğunuz durumda hayatınız hep eksik, hep yarım, hep bir eziklik duygusu içinde olacaksınız. Kendinizi bu durum da neden bırakıyosunuz?
Farklı bir durum anlamıyosunuz diyen arkadaşlarımız da olmuş, Bizim anlayamadığımız o durumlar ne olabilir?
Allah akıl vermiş fikir vermiş eliniz kolunuz bacağınız tutuyor aklınız başınızda işiniz mesleğiniz var. Allah'a şükür hasta yatalak değilsiniz (Allah dermansız dert vermesin) başkalarına muhtaçlığınız yok. ee bu haliniz nedir? Bu kadar aciz olmayın nolur. Herşey aşk, sevgi değildir.
2 yıllık ilişkim var 6 aydır nişanlıyım 2 hafta sonra da düğünüm var. Büyük konuşmak asla istemem haddime değil kimseyi eleştirmek ama nolur Allah rızası için bir düşünün. İçinde bulunduğunuz durumu. Çevrenizde geçim sağlamak için ev geçindirmek için çabalayan insanlara bakın.
Şuan 28 yaşındayım.
ilk erkek arkadaşım 18 yaşımda oldu. İlk erkek arkadaşımla evlenmek istemişimdir hep. O zamanlar saftirik biriydim. Sevdiğim insan tarafından defalarca aldatıldım, ama her seferinde affettim. Çünkü ona deli gibi aşıktım. Bağlanmıştım alışmıştım. Terketmez işin zoruydu. Ta ki 6 yıl sevgili kalıp 7. senemizde nişanlandığımızda aklım başıma biraz geç gelmiş ama gel zaman git zaman tekrar aldatıldığımda katiyyen geri dönüş olmadan ayrıldım..
3 sene peşimden koştu. O ara sevgilisi varmış. Ben evlilik hazırlıkları yaparken o kişi hem benimle hem diğer kızla evlilik planları yapıyordu. Peşimden koştuğu 3 sene boyunca o kız yine vardı. Kız aradı beni. Ben onunla ilgim olmadığını asla adını adımla anmaması gerektiğini hatta aklın varsa sende kurtar kendini ondan dedim, kız teşekkür etti kafattı telefonu. Duydum ki o kızla Ekim 2014 'de evlenmiş. Üzüldüm kız adına. Huylu huyundan vazgeçmez. Beni ilgilendirmez. Mutlu olurlar umarım.
Herkes kendi hayatını yaşasın. Nefsime yenik düşüp kabul etseydim kaçıncı kadın olurdum bilmiyorum. Ne ailemin ne çevremin ne de insanların yüzüne bakacak yüzüm olmazdı.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Hem sizinle hem diğer kızla evlilik planları yaparken bi gün bunların ortaya çıkacağını kapana kisilacagini bilmiyormuydu ..
Yani erkekler bazen gerçekten akılsız olabiliyor
Evlendiği kıza da üzüldüm aldatmaya alışkanlık haline getiren erkek kolay kolay normale donemiyor
Iyi yapmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun
en zor konulardan biri yine.bekara karı boşaması kolay derler,yaşamayan bilmez arkadaşlar.evli adama veya evli kadına aşık olunabilir.sakın büyük söylemeyin,sizinde başınıza gelebilir,büyük sözünüz çocuğunuzdanda çıkabilir.bakarsınız kızınız veya oğlunuz büyür ve evli birine aşık olur.lütfen kınamayın.bu arada herkes erkeğe yada evli adama aşık kıza vuruyorda,acaba evli adamın karısının hiç mi suçu yok? gerçekten sevdiniz mi hiç o adamı?bir güleryüz gösterdiniz mi? yoksa anneniz kendini ezdirme kızım dediği için dominant davranıp köleniz olarak mı gördünüz adamı? yani evli adamın karısının bu konuda hiç suçu yok mu?
O zaman kadını boşasın. Diğer kadında bir zahmet biraz gururlu olsun boşan öyle gel desin. Kusura bakmayın hem karısından şikayetçi olacak, hem aldatacak ama iş boşanmaya geldiğinde yok. Karısını aldatan ve ikinci kadın olmayı kabul eden kadın aşağılık zavallıdıe bu kadar basit.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyide sizler ve diğer arkadaşlar,eminim karısından boşanıp gelen erkeğe ve o erkekle hiçbirşey yaşamamış olan,boşan gel diyen kızada hoş bakmıyorsunuz?öyle değil mi? ben zaten bir elim karımda olsun,sevgilimde koynumda olsun diyen erkeklerden bahsetmedim.metreslik yapan kızlardanda bahsetmedim.evli birine aşık olunabileceğinden bahsettim,ve evli adamın başka bir kadına aşık olmasında,evli adamın karısınında suçu olabileceği ihtimalinden ve birazda bununda sorgulanması gerektiğinden bahsettim.
Kınamayın başınıza gelir !
Kınamayın çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar !
Insan kınadığını yaşamadan ölmez !
Bu sözlerin doğruluğuna bende inananlardanım esasen de bu sözler kusurları örtmek için var , ayıpları değil.
Ayrıca atalarımız bizlere ;
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste !
Yuva yıkanın yuvası olmaz!
Yuva yıkan bu dünya da onmaz ! Gibi cümlelerde bırakmıştır . Birde bunlara bakalım bence . Ayıplarımızı da " aşk " gibi bir duyguyla taçlandırmayalım hiç .
iyiki öğrenmişler o cümleleri,yaptıkları çirkinlikleri bu cümlelerle bertaraf edeceklerini zannediyorlar herhalde
ben de diyorum yuva yıkanın yuvası olmaz
iyide sizler ve diğer arkadaşlar,eminim karısından boşanıp gelen erkeğe ve o erkekle hiçbirşey yaşamamış olan,boşan gel diyen kızada hoş bakmıyorsunuz?öyle değil mi? ben zaten bir elim karımda olsun,sevgilimde koynumda olsun diyen erkeklerden bahsetmedim.metreslik yapan kızlardanda bahsetmedim.evli birine aşık olunabileceğinden bahsettim,ve evli adamın başka bir kadına aşık olmasında,evli adamın karısınında suçu olabileceği ihtimalinden ve birazda bununda sorgulanması gerektiğinden bahsettim.
iyiki öğrenmişler o cümleleri,yaptıkları çirkinlikleri bu cümlelerle bertaraf edeceklerini zannediyorlar herhalde
ben de diyorum yuva yıkanın yuvası olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?