- Konu Sahibi justtmarried
-
tamamen birbirinizden uyumsuzsanız nasıl evlendiniz?
görücü usulu falan mı? öyle dahi olsa artık insanlara zaman tanıyorlar tanışmaları için?
nişanlılık döneminde falan ne yapıyordunuz?
resmen evliyim, ki ben nişanlıyken farklı evliyken farklı adam profiline inanmıyorum. nasıl yani adam sevgiliyken her dediğine uyumluydu nişanlıyken her istediğine he diyodu inanılmaz uyuşuyodunuz evlenince içinden öcü mü çıktı ?
ben bu konuya gezme eylence açısından yaklaştım daha çok sorunuzada o açıdan cevap vericem. evet nişanlıyken dur durak bilmezdik her haftasonu gezerdik, kahvaltılara giderdik arkadaşlarımızla görüşürdük, bikere bukadar kıskanç değildi zaten. içinden öcü çıkmadı zaten okadar kötü bi kocam yok çok şükür ama daha monoton bi hayatımız oldu. ama buradaki arkadaşların cevaplarıylada anlıyorum ki aslında sandığım kadar kötü bi durum yokmuş, ben daha karamsar bakıyomuşum olaya.
Anladım, Allah daha iyi etsin arkadaşım.
Sizin yazdıklarınıza bakarsam ozaman bizde eşimle %80 uyumluyuz :) Çok mutlu oldum paylaşımınıza. Bazı şeyler gerçekten bakış açısıyla çok alakalı.
evlilikte senin kadar tecrübem olduğunu söyleyemem 4 ay dolmak üzere ama ben eşimi 5 senedir tanıyorum.yıllardır ben ondan kaçtım asla bu adamla olmaz iki cihan bir araya gelse ben bunla evlenmem diyordum.bıktırma derecesinde koştu peşimden eşim o evcimen çok ağır efendi biriydi dörtdörtlük erkek sınıfının başını çeken tiplerden.banada tam tersi eğlenceli çok konuşan erkekler daha çekici gelirdi.evlenmeye karar verdiğimde ise oturup düşündüm...çevremdeki evlilikleri değerlendirdim.daha çok seven taraf benmi olmalıyım karşı tarafmı olmalı diye.aşkta denge yoktur bitaraf hep daha fazla sever çünkü.beni bıkmadan usanmadan bekleyen adamı yok saymadım ve ona evet dedim.kendisi ne beni ne ailemi nede çevremi pişman etmedi.hep eşimden yana övgü alıyorum bu beni çok gururlandırıyor. evimde sonsuz huzurum ve mutluluğum var.bir okadarda zıt fikirlerimiz.ben kızdığımda o susar beni sakinleştirir o kızdığındada ben.beni incitmemek için elinden geleni yapan eşim için elimden gelen fedakarlığı gösteririm.çok fazla huyumdan alışkalnlığımdan hobilerimden vs vs çoktan vazgeçtim.ona değer hiç değişmemesini ve hep böyle melek kocam olarak kalmasını dilerim allahtan.
ben aynı kısılerın bırlıkte olmaması gerektıgını savunuyorum
fakat sızın verdıgınız orneklerdekı gıbı degıl
aranızda cok yas farkı vardı ve cok cok cok kısa surede evlenmıstınız değilmi?
sorunun kaynagı belli
tamamen birbirinizden uyumsuzsanız nasıl evlendiniz?
görücü usulu falan mı? öyle dahi olsa artık insanlara zaman tanıyorlar tanışmaları için?
nişanlılık döneminde falan ne yapıyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?