- Konu Sahibi justtmarried
-
vallaha bizde hiç ama hiç uyumlu değiliz bende çok mutsuzum bu konuda.olmadı mı olmuyor
Sadece bu konuda mı mutsuzsunuz. genel olarak evliliğinizde?
sadece bu değil tabii, ortak hiç bir nokta olmadığı gibi benimle birşeyler yapmakda istemez sırf ben istiyorum diye birşeyi yapmaz mesela.evin herşeyi benim üzerimde.alkolu dışarı çıkması gezmesi var kahvesi altılısı iddaası ne ararsan küfür hakaret.
en son sağlam bir boşanma konuşması yaptım şimdi biraz düzeldi ama yeni konu açtım bakarsanız şimdide başka bir sorun var.arkadaşımın konusunu işgal etmek istemem ama,evlilikte ortak zevkler hobiler çok önemliymiş.ben bunu çok net söyleyebilirm.
Altında yatan dğer sorunları görmüşüm de sormuşum sanki =/
Sizin adınıza üzüldüm hakkınızda neyin iyi olacağına inanıyorsanız öyle olsun inşallah.
Bizim ortak noktalarımız yok değil, benimle gezmeyi eğlenmeyi çok sever. Arkadaşlarıyla tek paylaşımı maç izlemektir oda ayda yılda bikez benden onay çıkarsa. Eğlence mekanlarına asla bensiz gitmez teklif bile edemeyeceğini bilir zaten. Sigara dışında kötü bi alışkanlığı yok arada bir alkol alırdı geçen günlerde biraz abartınca veto yedi benden şimdi ben izin verirsem içebiliyo :)
Ama mesela 40 kez şu arkadaşımıza oturmaya gidelim dedim hep bahane buldu, hala gitmedik. Tamam çok çalışıyo ama istese fırsat yaratabilir. Değişik bişeyler yapalım diyorum benden öneri bekliyo illa. Bowlinge gidelim dedim tamam dedi gidecektikte hatta ama başka program çıktı gidemedik. Benim demek istediğim hep ben bişeyler isticem oda yapıcak bazn isteyerek bazen beni kırmamak için. Oysaki o benden önce söylese bende uça uça gisem daha iyi olmaz mı.
Bizim de eşimle ortak noktalarımız olduğunu söyleyemem açıkçası
Bir tek birlikte film seyretmeyi severiz
Ama eşim mesela evde oturmaktan canım sıkıldı dediğimde akşamları dışarı çıkarır
Gittiğimiz belli bir yer yoktur
Bazen arabayı deniz kenarına çeker bir şeyler alır yeriz denize bakarak, ya da akşam yemeği yer geliriz, ya da sinemaya gideriz
Sağolsun işten gelip o yorgunlukla bile götürüyor bazen ben acıyorum yorgun olduğu gözlerinden bile okunurken hadi gidelim dediğinde gidesim gelmiyor daha sonra dışarı çıkarız diyorum
Eşim ben izlediğim için Muhteşem yüzyılı izler
Aşırı fanatiktir önceden takımının maçları dışında bile hep maç izlermiş ama şimdi yani evlendiğimizden beri ayda 2 yada 3 kere önemli maçları seyrediyor çünkü ben sıkılıyorum onları da evde izler dışarı çıkmaz bensiz akşamları
Pazar günleri de avm yada bazı yerlerde dolaşırız
Yani aslında çok ortak noktamız yokken uyumlu değilken bile birlikte vakit geçirmek için çabalıyoruz
Tabi insan bu şekilde mutlu olabiliyor, eşinle tamamen aynı zevklere sahip olmak zorunda değilsiniz ortak noktalarda birleşebilir vakit geçirebilirsiniz. Bu bence ayrılık sebebi değil belki zamanla evliliğiniz oturur yani. Flört döneminde nasıldınız?
biz iki yıldır bırak arkadaş gezmesini babamlara bile bir ya da iki kez gittik gelmiyor ben hep yalnız gidiyorum.
Böyle olumsuz düşünme..
Olumsuz düşünceler daha kötü şeyleri beraberinde getirir..
Ben ilk aylarda eşimle çok tartışmalar yaşadım.
Tartışma yaşadığımı biliyorum ama sorsan sebebini hatırlamıyorum...
O kadar ki saçma şeyler :)
Sen gördüğün kadarıyla hamilesin, belki hormonların seni alıngan yapmış olabilir..
Bu sebepten de tartışmalar yaşıyor olabilirsiniz..
Evliliğe bitmeli gözüyle yaklaşma, eşinin olumlu taraflarını gör..
Seni aldatmadıkça, dövmedikçe asla ayrılığı düşünme...
Çünkü bunlar dışındaki şeyler çözülür..
Mesela kayınvalide kayınpeder karışmaları yaşanır..
Bunları görmeyeceksin duymayacaksın..
Zaten evli insanların bir gözü ve bir kulağı kapalı olmalı.
Yoksa yürümez..
Kolay değil aynı evde iki farklı kişinin yaşaması..
Ben kardeşimle bile tartışırdım yahu :)
kaç yıllık evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?