evli bayanlarin calismasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadın olmak nekadar zor.
İşe git çalış
Eve gel(ev işi,yemek,çamaşır,ütü...vb)çalış
üzerine çocuk doğur,onu büyüt
Acaba erkeklermi çok çalışkan bayanlarmı?

Inanilmaz can alici bir ornek, tamam dediklerinizin hepsini kabul ediyorum,ah ben nasil dusunemedim bunu!

Sevişmenin sebebinden degil sayısından bahsediyorum....Eşinizle ayda bir sevisirseniz, ne için sevisirseniz değişim ister aşk ister sevgi için, adama yetmez...Onu demeye çalışıyorum

Sevişmenin sebebinden degil sayısından bahsediyorum....Eşinizle ayda bir sevisirseniz, ne için sevisirseniz değişim ister aşk ister sevgi için, adama yetmez...Onu demeye çalışıyorum
Ya sen benim eşime cinsel yönden neyin yetip yetmeyeceGine nasıl karar veriyorsun be kadın :) :)
Ordinaryus profesör musun mübarek ev hanımı sin işte :)
Calisan bir kadinim ve çığlıklar atıyoruz geceleri senin tezine inat :) :)

Konu cinsellik bölümüne tasinacak nerdeyse
Benim keyfime göre yorum yapmanizi beklemiyorum
ama konu sapmasa en azindan

17 sene okudum gece demedım gunduz demedım ders calıstım mımar oldum ne sıkıntılarla,bu çileleri eşimin dizinin dibinde oturayım onun cınsel ıhtıyaclarını karsılamak ıcın cekmedım,
Erkek onu düşünmez iste,17 sene okumuş falan demez, cinsel olarak tatmin olamıyorsa gözü disrda olur.......
Ya sanki farklı dünyalarda yasiyormusuz gibi anlatıyorsunuz, eskiye oranla aldatmalarin artmasının sebebi ne sizce ?

simdi konu şuraya gidiyor calısan bayanlar az sevişip calısmayan bayanlar daha mı cok sevısıyor yani

Feyza valla her mesajinda ayni seyleri tekrarlayip duruyorsun yeminle. Erkekler erkekler deyip duruyorsun ve israrcisin da, hayatin boyunca epey bi erkek tanimis olman lazim bu sekilde yorum yaptigina gore. Yok bu bilgilere evliysen ve haliyle sadece kocandan ulastiysan, herkesi kocan gibi sanma lutfen. Yillar boyu okul hayatinda verilmis emekler ziyan olmasin diye, vizyon sahibi olsun diye eslerinin calismasini destekleyen erkekler de mevcut cok sukur ki bu dunyada.

o ne demek yaa eşimi evde tutmak ıcın gelecegimimi heba edıyım ,kimse kusura bakmasın ben erkek hegomanyası altında yasayamam

simdi konu şuraya gidiyor calısan bayanlar az sevişip calısmayan bayanlar daha mı cok sevısıyor yani
Aynen canim öyle
Çalışmayan kadınlar yani ev hanımları seks abidesi ,hele ki feyza nin kocasının gözünde 24 saat sekse musait.
Çalışan kadinlar da frijit
Feyza senin nasıl bi kafan var ya.
Çok şükür ki kocam senin tanıdığın o ilkel hayvan erkeklerin sınıfında değil
Çok şükür ki senin tanıdığın erkeklerden tanımamışim ben .
Eşimle bazen konusuruz her zamn söyler . Sen olmazsan Hayatimin sonuna kadar bi kadın olmadan yaşayabilirim sana sadik kalabilirim diye..
Iste hayvanı hisleri anlayamıyoruz biz maalesef. .

kadın olmak nekadar zor.
İşe git çalış
Eve gel(ev işi,yemek,çamaşır,ütü...vb)çalış
üzerine çocuk doğur,onu büyüt
Acaba erkeklermi çok çalışkan bayanlarmı?
Kesinlikle bayanlar......Kolay mi hem çalışıp hem ev işlerini yapabilen....Çalışan kadınlar iki kat yipraniyorlar,çünkü çalışsalarbile ev iişleri onlara kalıyor maalesef.....ben hem çalışıp hem ev işlerini yerine getirebilen kadınların önünde saygıyla egiliyorum...

Oyleymis valla biz de burda ogrendik zaten aldatilan yuvasi yikilan kadinlarin da hepsi calisan kadinlardan olusuyormus keza tum psikopatlar katiller depresifler cift kisilikliler calisan anne cocuklariymis

Diliniz cok irite edici. Cok çirkin. Bir seyleri savunurken ev hanimlarini neden kotuluyorsunuz? Ya da neden assagilayarak cevap veriyorsunuz?
Sizce de yanlış degil mi yaptiginiz?

Oyleymis valla biz de burda ogrendik zaten aldatilan yuvasi yikilan kadinlarin da hepsi calisan kadinlardan olusuyormus keza tum psikopatlar katiller depresifler cift kisilikliler calisan anne cocuklariymis
işte maalesef bu ulke bu zıhnıyet cercevesınde gıtmeye basladı amacları kadını eve baglamak ,uyanın artık iranda bıle artık kadınlar calısıyor

Profesor olmadım henüz ama ilerde olabilir...

Supersin :)) gerçekten cok begendim yorumunu :)))
öpüyorum

ee yani ütü bizde çamaşır bizde deyip çalışmayıp evde mi oturalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…