Senin keyfine gore mi yorum yapacagiz yahu?Keske her konuya sadece bir yorum hakki olsa herkesin.
Inanilmaz can alici bir ornek, tamam dediklerinizin hepsini kabul ediyorum,ah ben nasil dusunemedim bunu!Kadin ile erkek cinselliği biraz farklı, erkek cinselliği günde 100 kere düşünüyorsa kadin 20 kere düşünüyor...
Geçenlerde Bir univeristede bir olay musti, Bir profesör ve dekan bir kız için birbirine girmişti...Ve bu adamlar da evliydi maalesef....E
Sevişmenin sebebinden degil sayısından bahsediyorum....Eşinizle ayda bir sevisirseniz, ne için sevisirseniz değişim ister aşk ister sevgi için, adama yetmez...Onu demeye çalışıyorumErkek demem hayvan uçkuruna sahip çıkamayan bi hayvanmis. Evde kadın denen köle cinsellik yönünden aç birakiyor sa hayvan gibi sağa sola gidiyormuş.
Feyza lütfen kendi kocan gibi sanma tüm erkekleri okey mi tatlım. .
Sen kocam başkasına gidecek korkusuyla sevisiyo olabilirsin ama bazı şanslı kadınlar kocaları ile aşık olduğu için koca lari onların yüreğini titrettiği icin sevisiyor. .
feyza ya soylenıyosunda benden neden alıntı yaptın anlamadım canım
Keske her konuya sadece bir yorum hakki olsa herkesin.
Ben de senin iki karsit gorusu de begenmeni anlayamadim...Senin keyfine gore mi yorum yapacagiz yahu?
Ya sen benim eşime cinsel yönden neyin yetip yetmeyeceGine nasıl karar veriyorsun be kadın :) :)Sevişmenin sebebinden degil sayısından bahsediyorum....Eşinizle ayda bir sevisirseniz, ne için sevisirseniz değişim ister aşk ister sevgi için, adama yetmez...Onu demeye çalışıyorum
Erkek onu düşünmez iste,17 sene okumuş falan demez, cinsel olarak tatmin olamıyorsa gözü disrda olur.......17 sene okudum gece demedım gunduz demedım ders calıstım mımar oldum ne sıkıntılarla,bu çileleri eşimin dizinin dibinde oturayım onun cınsel ıhtıyaclarını karsılamak ıcın cekmedım,
o ne demek yaa eşimi evde tutmak ıcın gelecegimimi heba edıyım ,kimse kusura bakmasın ben erkek hegomanyası altında yasayamamErkek onu düşünmez iste,17 sene okumuş falan demez, cinsel olarak tatmin olamıyorsa gözü disrda olur.......
Ya sanki farklı dünyalarda yasiyormusuz gibi anlatıyorsunuz, eskiye oranla aldatmalarin artmasının sebebi ne sizce ?
Aynen canim öylesimdi konu şuraya gidiyor calısan bayanlar az sevişip calısmayan bayanlar daha mı cok sevısıyor yani
Kesinlikle bayanlar......Kolay mi hem çalışıp hem ev işlerini yapabilen....Çalışan kadınlar iki kat yipraniyorlar,çünkü çalışsalarbile ev iişleri onlara kalıyor maalesef.....ben hem çalışıp hem ev işlerini yerine getirebilen kadınların önünde saygıyla egiliyorum...kadın olmak nekadar zor.
İşe git çalış
Eve gel(ev işi,yemek,çamaşır,ütü...vb)çalış
üzerine çocuk doğur,onu büyüt
Acaba erkeklermi çok çalışkan bayanlarmı?
simdi konu şuraya gidiyor calısan bayanlar az sevişip calısmayan bayanlar daha mı cok sevısıyor yani
Erkek demem hayvan uçkuruna sahip çıkamayan bi hayvanmis. Evde kadın denen köle cinsellik yönünden aç birakiyor sa hayvan gibi sağa sola gidiyormuş.
Feyza lütfen kendi kocan gibi sanma tüm erkekleri okey mi tatlım. .
Sen kocam başkasına gidecek korkusuyla sevisiyo olabilirsin ama bazı şanslı kadınlar kocaları ile aşık olduğu için koca lari onların yüreğini titrettiği icin sevisiyor. .
Diliniz cok irite edici. Cok çirkin. Bir seyleri savunurken ev hanimlarini neden kotuluyorsunuz? Ya da neden assagilayarak cevap veriyorsunuz?Ya sen benim eşime cinsel yönden neyin yetip yetmeyeceGine nasıl karar veriyorsun be kadın :) :)
Ordinaryus profesör musun mübarek ev hanımı sin işte :)
Calisan bir kadinim ve çığlıklar atıyoruz geceleri senin tezine inat :) :)
işte maalesef bu ulke bu zıhnıyet cercevesınde gıtmeye basladı amacları kadını eve baglamak ,uyanın artık iranda bıle artık kadınlar calısıyorOyleymis valla biz de burda ogrendik zaten aldatilan yuvasi yikilan kadinlarin da hepsi calisan kadinlardan olusuyormus keza tum psikopatlar katiller depresifler cift kisilikliler calisan anne cocuklariymis
Profesor olmadım henüz ama ilerde olabilir...Ya sen benim eşime cinsel yönden neyin yetip yetmeyeceGine nasıl karar veriyorsun be kadın :) :)
Supersin :)) gerçekten cok begendim yorumunu :)))Ya sen benim eşime cinsel yönden neyin yetip yetmeyeceGine nasıl karar veriyorsun be kadın :) :)
Kahkahalarla sana gülüyorum :)Profesor olmadım henüz ama ilerde olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?