- 9 Ağustos 2020
- 515
- 209
- 53
- 28
Şurayı okuduktan sonra devam etmedim okumaya yuva yıkanın yuvası olmazmış. Sevgi böyle iğrenç birşey değil hanım efendi evli adamı sevemezsiniz severseniz böyle olur...Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca.
Yaptığının savunması yok hala daha karısıyla fotoğraflarına dayanamıyodum diyosun mide meselesi demek ki.
Başınıza gelmedi, başınıza siz bile isteye getirdiniz. Hayatı üstünde hiç söz hakkı olmayan, kader kurbanı rolüne girmeye gerek yok.Arkadaşlar bende yadırgıyordum forumlarda aynen sizin yazdığınızı yazıyordum sonra başıma geldi.
Evet dayanamıyordum baskı yapıyordum uzak dur diye. O zamankiYaptığının savunması yok hala daha karısıyla fotoğraflarına dayanamıyodum diyosun mide meselesi demek ki.
Bende böyle diyordum başıma geldi. Dikkat et senin başına gelmesin. Ama ben yaptığımı onaylamıyorum zaten.Ne yaşıyorsanız az bile yaşıyorsunuz sizinle hem cins olduğum için utanıyorum evli bir adam sizin yüzünüzden adamın karısının yaşadığı aldatılma sizin ortakliginiz dilerim daha beter olursun aynısı başına gelir
Canım bende ahkam kesiyordum böyle dikkat et başına gelmesin. Ben sıkıntımı atmaya çalışıyorum büyük bir trawma oldu banaİnsan duygularına söz geçiremeyebilir ama eylemlerine gayet de geçirebilir. Bahanelere, kılıflara gerek yok. Madem psikolojik sorunlarınız olduğunu biliyorsunuz, gidip tedavi olsaydınız, ahlaksızlık yapmak yerine.
Başınıza gelmedi, başınıza siz bile isteye getirdiniz. Hayatı üstünde hiç söz hakkı olmayan, kader kurbanı rolüne girmeye gerek yok.
Evet dayanamıyordum baskı yapıyordum uzak dur diye. O zamanki
Bende böyle diyordum başıma geldi. Dikkat et senin başına gelmesin. Ama ben yaptığımı onaylamıyorum zaten.
Şu kısımda ne demek istediğinizi açıklar mısınız rica etsem?Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
HaklısınAdama nikahli karisindan uzak durmasini mi söyledinizkafa baya gitmis o zamanlarda demek ki. Ya sen bastan neden kendine göre bir adam bulmadin mi? Iliski yasamak icin milyonlarca bekar adam var sonucta.
Nefsinize yenilmişsiniz..Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayacağınızı düşünmeniz gerekirdi.Bu yaşadıklarınız size ders olsun.Çünkü bu dünyada yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz.Yarın bir gün evlenirseniz sizinde eşinizle fotoğraflarınıza tahammül edemeyecek kadınlar olabilir...Bir daha bu hataya düşmemeye bakın.Madem zayıf olduğunuzu düşünüyorsunuz uzman yardımı almaktan çekinmeyin yoksa “duygusal açıdan zayıfım”ın arkasına saklanıp başınıza çok iş açarasınız.2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Gelmez cnm ben bir eli başka kadında bir eli bende adam hayatıma almam kimsenin yuvasına çomak sokmam ben başıma gelmez demiyorum nefsime dur demesini biliyorum başıma gelmez dedimde böyle oldu bu bir bahane degil keyfin istemiş yapmışsın şöyle düzelteyim iyi yapmışsın artık birdahakine belki begenirsinEvet dayanamıyordum baskı yapıyordum uzak dur diye. O zamanki
Bende böyle diyordum başıma geldi. Dikkat et senin başına gelmesin. Ama ben yaptığımı onaylamıyorum zaten.
2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Evet hassas bir karakterim varPsikolojinizi bilemem de karakteriniz de zayıf geldi bana
Ben dert paylaşıyorum işiniz gücünüz linçlemekŞu kısımda ne demek istediğinizi açıklar mısınız rica etsem?
Çünkü buradan benim evli adamlara zaafım var, yeni iş yerindede birine kancayı takarım anlamı çıkıyor.
Ya ne olur bir de o kadının yerine koy kendini herşeyden habersiz kendini doğru düzgün bir adamla evli sanıyor . Rezilsiniz ya ! Burda okuduğunuz şeyler size algı olarak yansımış normal görmeye başlamışsınız . Yok fotosuna bakamıyormuş muş .Arkadaşlar bende yadırgıyordum forumlarda aynen sizin yazdığınızı yazıyordum sonra başıma geldi.
Haklısın
Adam da karısıda umrumda değil bozulan psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum ben.O adamın karısının psikolojisini düşün bir de.
ne istiyorsun bizden teselli mi edelim seni? 2 yıl ya, bir anlık hata da değil ki. 2 yıl boyunca devam etmişsin şimdi işten çıktın diye tebrik mi edelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?