Evli bir adamla ilişki sonrası hayata küstüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evlilikler aldatan esler yüzünden biter. Diger kadinlarin bir önemi yok. Gönül iliskisi kurmadan para karsi aldatan da cok. O adam yarin öteki gün yine aldatacak öyle veya böyle

Konudan bağımsızdır yorumum, lütfen büyük ve kesin konuşmayın. Ben zamanında çok konuştum.

Hayatta asla bunu yapmam şunu yapmam demeyeceksin. Gun gelir başına gelir bu işler hiç belli olmaz. Yaptığınızın ahlaki açıdan doğruluğu yok ancak bunun ötesinde ıkı haftalık ilişkiye bir yılı zıyan etmek gercekten normal değil. Bir arkada yazmış ben de katılıyorum destek almanız sizin için iyi olacaktır.

Canım bende ahkam kesiyordum böyle dikkat et başına gelmesin. Ben sıkıntımı atmaya çalışıyorum büyük bir trawma oldu bana
boşatamadiniz diye sıkintı yasiyorsunuz heralde adamin nikahli karisinin fotografini gormeye tahammulunuz olmadigina gore.

1Sen yazdığım mesajı anladiniz mi da hemen begenmedimi yapıştırıyorsunuz.

Düzeldiğini nerden çıkardın
Beddua ederken çok iyisin demek istiyorum.
Olay evli erkekle birlikte olmaya gelince psikolojim çok zayıf ühühü, beddua etmeye gelince inşallah aynılarını yaşarsınız bıdı bıdı bıdı. Hadi oradan ya.

Bence siz hayatla barışmayın.
Oturun oturduğunuz yerde
2 yıl çalıştığın yerde 2 yıl evli adamla ilişkiniz olduysa yeni iş yerinde durum aynı olacaktır.
Önce zayıflıklarınızla yüzleşin, hayatınızı bir adamın iki güler yüzüne bağlamayın.
Sonra hayata yeniden karışmayı düşünün.

Ne boşatması ben kurtulmaya çalışıyordum
karisinin fotograflarindan bile rahatsiz olarak mi kurtulmaya calisiyordunuz?
kurtulamayacak bir sey yokmus aslinda adam size acik acik isterden gidebilirsin diyip yolu bile gostermiş
ama tabi sizin psikolojiniz bozuk kurtaramadiniz oyuzden

İnsan başına gelmeden bilemez neye ne tepki vereceğini, başkasında görüp yapmam etmem der ama öyle zayıf anına denk gelir ki aynısını sende yaparsın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…