Evli bir adamla ilişki sonrası hayata küstüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah sende aynısını yaşarsın. Allah aynısını yaşatsın sana
Allah yaşatmadi bu yaşadığını sen zevkinin esiri olmussun, bide sana acıyacağımızi mı düşünüyorsun Allah bilir çocuğu da vardır adamın. Karısı için çok üzüldüm, ne halin varsa gör. Birde kalkmış ben kınadım başıma geldi diyosun. Böyle her haltı yiyip suçu kadere atan insanlardan nefret ediyorum, midem bulandı senden de.

Herkesin bedduasi tutsaydi :KK70: Biz de bekar olduk evli adama hic bakmadik. Banlanmak istemiyorum. Ise baslayip tekrar ayni hatalari yapmaktan korkuyormus :işsiz: Umarim yasattiklarini yasar diyorum sadece.
🐕 🤲 📿 🙏🏻 ✅ 🌌 🦴 ☔
Bence oldu yaaaaa😀😀😀😀😀😀😀😀😀

İnsan başına gelmeden bilemez neye ne tepki vereceğini, başkasında görüp yapmam etmem der ama öyle zayıf anına denk gelir ki aynısını sende yaparsın..
Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir. Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.

Ben dert paylaşıyorum işiniz gücünüz linçlemek
Sizinki dert değilki. Dertlenen, pişman olan,ders alan birinin yazacağı cümleler böyle olmaz.

Yaptığınız ayıbın gerçekten farkında olsaydınız insanlara aynısını yaşa diye zehir saçıp, kötü temennide bulunmazdınız.
Sizin psikolojiniz falan bozuk değil siz kötü bir insansınız.
Ben ilişkiyi bitireninde siz olduğunuza inanmadım ayrıca.

Şurayı okuduktan sonra devam etmedim okumaya yuva yıkanın yuvası olmazmış. Sevgi böyle iğrenç birşey değil hanım efendi evli adamı sevemezsiniz severseniz böyle olur...
Hadi diyelim kalp bu vs kilit vuramazsin Olurya gönlün kaydı oyle boyle soyle ilişki yaşanamaz yNı içine gömer uzaklaşırsin ne bileyim ya noldu bizim ahlaki değerlerimize artık kimin eli kimin cebinde belli değil şaşırmamaya bile başladık hicbirseye😖

Allah yaşatmadi bu yaşadığını sen zevkinin esiri olmussun, bide sana acıyacağımızi mı düşünüyorsun Allah bilir çocuğu da vardır adamın. Karısı için çok üzüldüm, ne halin varsa gör. Birde kalkmış ben kınadım başıma geldi diyosun. Böyle her haltı yiyip suçu kadere atan insanlardan nefret ediyorum, midem bulandı senden de.
Acındırmaya çalışmıyorum ben içimi döküyorum.

Ay konu kapansın. Banlanmamak için kendimi zor tutuyorum.
t1944.gif

Sizi yargilamak veya kınamak asla bana düşmez. Yaptığınizi yanlis olarak soyleyebilirim ama sizin ne yasadiginizi ne hissettiginizi bilmiyorum.
Bir yanlistan dönmüşsünüz eğer ki bu hata ise bence hata tek siz degilsiniz karsinizdaki de hatali. Bence bu yanlis size ders olsun bidaha asla yapmayin . Karısı yerinde sizde olabilirdiniz ne kadar üzücü. Kadinlar hemcinslerine bu denli ihanet edip haksizlik yapmamali.
Tek basiniza güçlü durun. Gerekirse bi psikiyatriye gidin.
Başkasınin mutsuzluğundan kimseye mutluluk gelnez dibini görmediğin kuyuya atlanmaz

Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir. Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.Evli erkekle birlikte olmak karakter meselesidir.
Ajkım hangi karakterden bahsediyosun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X