Evli Biri ile Arkadaşlık

Bak sen 15 kişi diyorsun, ben sana 50 kişi diyorum :)
2-3 kişi ile çok daha samimiyiz oyun konusunda; hatta takım içi liyakat puanları düşük, birbirini bombalamaya çalışan, erkekleri mini etek giymiş, havaya sıkan bi grup görürsen, muhtemelen o bizizdir; drop almaya kendisinden önce koştu diye takım arkadaşını bombalayıp bayıltan oyuncu gördün mü? Öyle bi muhabbet var bizde, sabahın 4üne kadar kahkahalar içinde az oyun oynamadık. Biri evli bu arkadaşın, diğeri bekar ve nereliler, ne yaparlar, nasıllardır vb. bilirim, onlar da beni bilirler, evli çocuklu olduğumu, eşim de arada bizim gruba gelir-gider hatta. Ama bu adamlar bana "Seni seviyorum, iyi ki varsın, gel ya oyuna" demiyor-ısrar etmiyor "Bana bugünlük müsaade, size bol eğlenceler" dediğimde "Hadi görüşürüz teşekkürler, kendine iyi bak" deyip kapatıyorlar. Aylardır aynı takımı oluşturuyoruz ama face-insta vb. ekli değiliz, anlatabiliyor muyum? Oyun içinde zaten mesajlaşabileceğin-mic kullanabileceğin bir lobi var. Bu arkadaşlıkları face vb. ortama taşıdığın an, ayarı kaçıyor. Hani tamam hepsi aynı çeşit olmaz, face ortamına taşırsın, belki bahaneyle reel bir arkadaşlığa taşınır, düzgün de olabilir ama bu çok nadir denk geliyor. Bu yüzden belli bir çizgi gerekiyor ki o samimiyet farklı bir şeye dönüşmesin, ne karşı taraf yanlış anlasın ne varsa içinde bir niyet, yüz bulsun anlatabiliyor muyum?

Çok basit, kendini karşı tarafın yerine koy ve düşün; sen evlisin diyelim ve karşı taraf bekar biri. Oyun ortamında, sanal olarak birbirinizi tanıyorsunuz. Sen böyle bir durumda, karşındaki adama "Seni seviyorum" mesajı atar mısın? Yanlış anlaşılabileceğini düşünür, böyle bir cümle sarf etmezsin değil mi, dostane bile olsa? İşte bu adam bunu önemsemiyor ve o sınırı aşıyorsa, vardır bi oynaklığı. Kendini yerine koy, düşün sadece, cevap hemen belli olur.

Eşi biliyor mu acaba sizle olan sohbeti ve size sevdiğini söylediğini ?
Hiç bi kadın eşinin başka kadınla böyle sohbetini ve o sözü kabul edemez.
Empati yapın eşiniz böyle yapsa !
Sohbetimize tanıklık ediyor fakat attığı mesajdan haberi olduğunu zannetmiyorum.
Ben de mantıklı bulmadığım için yazıyorum zaten fakat bazı arkadaşlar fazlaca niyet okuyucu. Bana karşı gelen yorumlar gram haklılık payı taşımıyor. Ne işim olabilir evli bir adamla.

Durum bence normal değil arkadaşça olduğunu pek düşünmüyorum uzak durun bence, ama arkadaşların dediği gibi de karısını çocuklarını düşünün, yok karısıyla o kadar vakit geçirmiyordur empati yapın falan diyemeyeceğim, sonuçta bunu düşünmek sizin sorumluluğunuzda bişey değil. Siz kendinizi düşünün ve uzak durun

Esimin çok yakin akrabasi kadin yeni bosanmisti bir adamla tanıştı adam boyle böyle yaklaştı. Adam evliydi, kadinda zengin... Tabii sizden coook ileri seviye fakat ayni evde bile yaşadılar kadindan 20 30 ne gelirse borc aldi ve cekip gitti meger karisiyla ceteymis.

Bu adamda sacma geldi bana saat 5 e kadar hiç mi karisi aramaz sormaz. Bu tarzlarda var dikkat edin.

Yazmayayım dedim ama, hala diyorsunuz ki emin değilim emin olsam iletişimi keseceğim? Şüphe duymanız bile yeterli değil mi? Anlayamıyorum.

Sizin eşiniz sabahın 5'ine kadar bilgisayar başından kalkmayıp, oyun oynadığı kadının muhabbetinden hoşlansa (!) seni seviyorum gibi cümleler kursa ne hissederdiniz?

Gram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.

Ben de emin olduğum an iletişimi kopartıp atacağım ama emin olamıyorum.

Emin olun bence. Bi adım atarsanız size karşılık verir.

gerçi sanal bi şey ne kadar karşılık olur bilmiyorum ama.

Senin olmayabilir ama adamın niyeti farklı olabilir. Zaten belli senle sabahlara kadar konusmasi oyle demesi.Eminim diyosun ama öyle konuşma insaniz ne olacağımızı bilemeyiz. Bence uzak dur.

Yapmayın lütfen yaaa. Bu kadar insan bişeyler yazıyorsa bildikleri vardır.
Madem sizin de niyetiniz çok iyi, silip atın.
Böyle durumlarda empati iyidir.
Niyeti arkadaşlık! bile olsa eşinizin birine seviyorum seni demesini kaldırabilir miydiniz?

Hem soruyorsunuz hem de burdaki cevaplara öyle bir niyeti yok diyorsunuz!
Burdaki çoğu kişi o oyundan dolayı evliliğinde sıkıntı yaşıyor
Neden çünkü sizin gibiler yüzünden
Evlenince esiniz beşlere kadar oynayıp iyiki varsınlar yağdısın da
Ben o zaman görürüm sizi
Empati birazcık ya hu

Öff ayrıca herkes soru sahibine yüklenmiş. Yok neymiş o adamın karısını düşünseymiş?

Kocası düşünmüyor da soru sahibi niye düşünsün?

Bence siz, muhabbetinizi azaltın. Ya da kesin tamamen. Adam da kimle yakın oluyorsa yakınlaşsın.

Bu şekilde hissetmeniz bile rahatsız ediyordur.

bence siz geç saatlere kadar oyun oynamayı da bu tür adamlarla muhabbeti de kesin. ben geç saatlere kadar oyun oynayıp, oyundaki erkeklerle muhabbet eden kadınlara karşı önyargılıyım. yorumlardan anlaşıldığına göre birçoğumuz öyleyiz. kendinizi böyle bir duruma düşürmeyin. oyun bağımlısı olmuşsunuz illa ki size de zararları oluyordur. açın bir kitap okuyun film izleyin daha iyi.

sabahın beşine kadar evli adamla oyun ve adam sohpetini seviyorum desin ve sen hala onun kişiliğne yordum tövbe estttt...tovbe eesttttt

Son düzenleme:
Ama adamın niyetinden emin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…