- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi papatya39000
-
kredi kartı var, gezmeler tozmalar alışverişler kartla halledilir, maaş günü kredi kartları ödenir, bir miktar nakit el altına bırakılır, sonraki ay tekrar ödenir vsvs. çulsuz gezmiyor yani kimseBen bir sey merak ediyorum hep senin paran benim.param olmaz denmiş ama.ortak giderlerden sonrali tüm para neden birikim hesabinda hic mi esinizden ayri arkadaslarinizla gezmiyorsunuz ya da hic mi sosyal faaliyetiniz yok. Niye bu kadar kısıyorsunuz ki ne gerek varcoxuklu aileler icin bilemiyorum. Ama hangimiz üniversite yillarinda 3 kurus parayla doyasiya eğlenmedik. Neden evliyken de aynisinu yapmak varken direk birikime gidiyor.
Benim de abim öyleydi hiç para tutamazdıVay canına herkes birikim yapıyormuş
AyIn on dördünde 100 lira param kalsa yarın nasılsa maaş yatacak deyip hemen bir yere harcarım onu ben
Cidden takdir ettim herkesin yastık altı parayla dolu demek ki
Çok haklısınız. Dediğim gibi eşimde öyle. İhtiyacı olana yardım etsin tabi ki ama gereksiz harcıyor genellikle. O yüzden ben hiç bir harcamaya karışmıyorum. Bazen giysi ıvır zıvır şeyleri de ondan alıyorum. Saten araba borcuna gireceğiz ama büyük ihtimalle yine aynı alışkanlığına devam edecek.Arkadaşım ortaya koysak eşim millete yemek ısmarlayarak benim emeğimi harcar uzaktan konuşmak kolay dimi? Adamda birikim diye bir şey yok düğünde gram takan arkadaşına yarım altın takıyor
Bir sosyal faaliyet bir arkadaş gezmesi bir kredi kartı harcaması söylerim aklınız şaşar.. para hesapta duruyor demek parasız geziyoruz demek değil.. Nakit bi miktar durur cüzdanımda onun dışında tüm harcamalarımı karttan yaparım eşim öder.Ben bir sey merak ediyorum hep senin paran benim.param olmaz denmiş ama.ortak giderlerden sonrali tüm para neden birikim hesabinda hic mi esinizden ayri arkadaslarinizla gezmiyorsunuz ya da hic mi sosyal faaliyetiniz yok. Niye bu kadar kısıyorsunuz ki ne gerek varcoxuklu aileler icin bilemiyorum. Ama hangimiz üniversite yillarinda 3 kurus parayla doyasiya eğlenmedik. Neden evliyken de aynisinu yapmak varken direk birikime gidiyor.
Öyle yansitilmiş ya çogunlukla böyleyse ne güzelkredi kartı var, gezmeler tozmalar alışverişler kartla halledilir, maaş günü kredi kartları ödenir, bir miktar nakit el altına bırakılır, sonraki ay tekrar ödenir vsvs. çulsuz gezmiyor yani kimse
yok kız herkes böyle tabi aşırı cimriler hariçÖyle yansitilmiş ya çogunlukla böyleyse ne güzel
Ben kazandigimi harcana taraftariyim ya gencken harciycaz tabi emekliyken bu kadar tadi cikmazyok kız herkes böyle tabi aşırı cimriler hariç
üç kuruş keyif harcaması şımartma alışverişi yapılmayacaksa neden eşşşşşşşşşşşşşek gibi çalışıyoruz
ben hem harcarım hem biriktiririm. zaruri durumlar hariç olurda çalışamazsam 1 sene boyunca beni iyi kötü idare edecek kadar para arkama atmazsam güvende hissetmem.Ben kazandigimi harcana taraftariyim ya gencken harciycaz tabi emekliyken bu kadar tadi cikmazanca tatil estetik ameliyat ya da zor günler gibi ekstrem durumlar da biriktiririm
Dünyanın en eli açık adamı bende.
Ağadır kendisi, asla kimseye hesap ödetmez. Kim ne isterse görev beller alır.
Ben kendisini borca sokuyorum efendim.
Çok güzel borç ödüyor, muazzam borç ödüyor valla.
Sayesinde mal mülk sahibi yapıyorum evlatlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?