- 12 Temmuz 2006
- 58.796
- 224.549
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi papatya39000
-
Aybaşında maaşları alınca ikinizde ortaya koyun, ev kirası, faturalar, mutfak masrafı, varsa taksit vb ödemeler ve diğer giderler adı altında aylık zorunlu giderleri kenara ayırdıktan sonra kalan paradan birikim parası adı altında bir miktar ayırın, onunla her ay döviz, altın vb yatırım yapın, geriye kalanı da yarı yarıya bölüşün, bu sistemle hem eşiniz maaşını har vurup harman savurmaz, hem birikiminiz olur hem de tüm harcamalar eşit paylaşılır.Arkadaşım ortaya koysak eşim millete yemek ısmarlayarak benim emeğimi harcar uzaktan konuşmak kolay dimi? Adamda birikim diye bir şey yok düğünde gram takan arkadaşına yarım altın takıyor
Uzaktan konuşmak kolay değil o zaman evlenmeden düşünecektiniz ne demek kafaya göre hareket etmek sizde para harcama dışında farklı sorunlar var o zamanArkadaşım ortaya koysak eşim millete yemek ısmarlayarak benim emeğimi harcar uzaktan konuşmak kolay dimi? Adamda birikim diye bir şey yok düğünde gram takan arkadaşına yarım altın takıyor
Yaram deşildi.Arkadaşım ortaya koysak eşim millete yemek ısmarlayarak benim emeğimi harcar uzaktan konuşmak kolay dimi? Adamda birikim diye bir şey yok düğünde gram takan arkadaşına yarım altın takıyor
Herkese merhaba yeni evli sayılırım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz evin kirasını ben ödüyorum. Eşimin eli çok açık yani çevresine eşine dostuna yedirip içirmeye bayılan biri. Acaba ekonomik desteğimi azaltsam mı? Sizler nasıl bölüşüyorsunuz giderleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?