- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
- Konu Sahibi papatya39000
-
Neden rahatlıkMaaş kartımı eşime veriyorumNe rahatlık.
Ben gider bölüşmeyi ilk bu forumda duydum ya koyun ortaya ne lazımsa harcayın kalanı biriktirin gider bölüşmek nedir ev arkadaşı gibiHerkese merhaba yeni evli sayılırım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz evin kirasını ben ödüyorum. Eşimin eli çok açık yani çevresine eşine dostuna yedirip içirmeye bayılan biri. Acaba ekonomik desteğimi azaltsam mı? Sizler nasıl bölüşüyorsunuz giderleri?
Arkadaşım ortaya koysak eşim millete yemek ısmarlayarak benim emeğimi harcar uzaktan konuşmak kolay dimi? Adamda birikim diye bir şey yok düğünde gram takan arkadaşına yarım altın takıyorBen gider bölüşmeyi ilk bu forumda duydum ya koyun ortaya ne lazımsa harcayın kalanı biriktirin gider bölüşmek nedir ev arkadaşı gibi
Müsaade etmeyin kesinlikle böyle birine tavrınızı koyun lütfen.Arkadaşım ortaya koysak eşim millete yemek ısmarlayarak benim emeğimi harcar uzaktan konuşmak kolay dimi? Adamda birikim diye bir şey yok düğünde gram takan arkadaşına yarım altın takıyor
Siz iyi niyetle hayat müşterek diyerek kira ödemesini vs üstlenmişsiniz.bence en başta bunu yapmayıp tüm yükü eşinize verip o gerekli harcamaları yaptıktan sonra birikimi siz kendi hesabınızda yapsanız olur mu acaba?Çünkü dediğiniz gibiyse o iş biraz zor olur.En azından size danışması lazım bu gibi durumlarda.Arkadaşım ortaya koysak eşim millete yemek ısmarlayarak benim emeğimi harcar uzaktan konuşmak kolay dimi? Adamda birikim diye bir şey yok düğünde gram takan arkadaşına yarım altın takıyor
Yatırım da ikiniz için sonuçtaBizdeki bölüşme çok iyi
Ben maaşı cebe atıp yatırım yapıyorum.
Eşimde evi geçindirip herşeyi ödüyor
Saka yapmıştım ya. Burda öyle bir konu vardı önceden ona istinaden. Yoksa maaş kartımı falan verdiğim yok:)Neden rahatlık
Merhabalar canım evliliğin hayırlı olsun.Biz önce eşimin maaşını kullanıyoruz bitince benimkinden harcıyoruz para kalınca da ikimizin ortak hesabına koyuyoruzHerkese merhaba yeni evli sayılırım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz evin kirasını ben ödüyorum. Eşimin eli çok açık yani çevresine eşine dostuna yedirip içirmeye bayılan biri. Acaba ekonomik desteğimi azaltsam mı? Sizler nasıl bölüşüyorsunuz giderleri?
Çok teşekkür ederimMerhabalar canım evliliğin hayırlı olsun.Biz önce eşimin maaşını kullanıyoruz bitince benimkinden harcıyoruz para kalınca da ikimizin ortak hesabına koyuyoruz
Arkadaşlar şaşırmayın şaka yapmıştım ya...:))Maaş kartımı eşime veriyorumNe rahatlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?