Evli Çıkan Sevgili

Nikahım var neticede boşasam da alırım nafakayı tazminatı size göre ne gam

Yaaa gerçekten yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum sizi kandırarak başlamış bu ilişkiye resmen Onu ve yaşadığın şeyleri düşünmeyi bırak hiç olmamış gibi devam et hayatına kaldığın yerden.. beş para etmez yalancının birini düşünerek harcama yıpratma kendini hayatını zamanlarını

Ne olursa olsun yaşanmamış sayın olanları. Maalesef erkekler bu klasik yalanları hala yiyecek birilerinin olduğunu sanıyorlar. Hayatınıza bakın, o adamın eşi yerine koyun kendinizi o zaman soğursunuz.
Zaten gerekeni yapmışsınız. Arkanıza bakmayın. Bu tutumunuz sayesinde karşınıza mutlaka iyi bir insan çıkacaktır.

Konu açmış gitmiş konu sahibi, bir cevap bile yok.
Üstelik bundan önceki son mesaj 2018'de.
Belki canı sıkıldı bir fakeleyeyim dedi üyelik de var diye.
Millet birbirini yemeye başladı bile :)
Hayır, kesinlikle fake değilim.

Yazmaya fırsatım olmadı sadece.Her mesajı okudum, toplu olarak cevaplayacağım.

Karısı bile anlayamamışsa olanları, sizin anlamamanız çok normal. Demek ki bu işlerde bayağı bi tecrübeli biri. Geçmiş olsun.

Kızlar gün içinde yazmaya fırsatım olmadı.

Bütün mesajları tek tek okudum. Aklımda kalanları cevaplayacağım. Çok özet geçtim konuyu, soru işaretleri olması normal.

Herkesin takıldığı birlikte olmamız olmuş. İlk cinsel birlikteliğimi hep ilk aşkımla, arzuladığım bir adamla olmasını istedim. Onu her manada arzuladım ve birlikte oldum. O asla zorlamadı, hatta bakire olduğum için birlikte olmamamızın bir önemi olmadığını söyleyip benimle birlikte olmak istemedi. Gerçekten blöfte yapmadı, samimiydi söylediğinde. Birlikte olduk diye karalar bağlamıyorum, benim için böyle şeyler tabu değil. Sadece değmeyecek bir adamla ilkimi yaşadığım için üzgünüm.

Bazı arkadaşlar seni başından atmak için vs. demiş ama bana baya yalvardı, hatta ağladı. Çok egolu ve sert bir adamdır dışarıya karşı ama bana her zaman el bebek, gül bebek davrandı. Normalde yapmayacağı şeyler yaptı falan. Zaten boşanacağım ve evi terk edeceğim. Bu süreçte yanımda ol dedi. Ama beni aylarca kandıran adama güvenmem içten bile değildi. Ahlaksızlık olurdu bu benim için.

Nasıl anlamadın diyen ve örnekler veren arkadaşlara ben de katılıyorum. Arkadaşları ağzından bir şey kaçırmadı. Ailesinin farklı farklı şehirde çiftlikleri ve her çiftliğe bakan çalışanları var. Neredeyse hepsine gittik ve bütün çalışanlar benimle ilgilendi. Bu kadar rahatlıkta bir şey aramak aklımın ucundan bile geçmedi.

Yaşı da büyük değil benden 4 yaş büyük sadece, genç bir adamdan bahsediyoruz. Evlerimiz çok uzak birbirine o yüzden o hep bana gelirdi. O yüzden evine gitmek gibi bir konu geçmedi aramızda.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Ben sevdiğim insanın beni aptal yerine koymasını kaldıramadım. Eşine ayrı üzüldüm, çocuğuna ayrı üzüldüm. Söyle diyenler olmuş ama allahından bulsun. Ben bir şey söylemeyeceğim kimseye.

O elin kızı dediginizin aklı yok mu ? Evli biriyle olmaya neden devam ediyor ?

Hiç yerine koydurmasin kendini ki bence de bir p.ç le birlikte olan hiç oluyor öyleleri.

Nikahım var neticede boşasam da alırım nafakayı tazminatı size göre ne gam
Evet bana göre. :) Ama size göre durum farklı ya hani böyle cezalandırma olmaz öyle adamlara, en büyük ceza sizsizlik. Bir deneyin de hangisini önemsiyor görün diyorum. Ben burada neler neler gördüm, böyle üstten konuşanlar genelde çok farklı başlıklarla geldi geri, Allah utandırmaz umarım bu dediklerinizden sizi. Başka diyeceğim bir şey yok size. :)

Utandırmaz utandırmaz merak etmeyin neler yaşadık gördük beraber biliyoruz.
Sevgililiğimizde aleni yanımda asılan bir arkadaşı vardı. Gayet mesafesini ayarladı. Kızım başkasına da vukuatları olunca işte atıldı. Oo bedava seks diye atlamadı. Çünkü kendisi cinsiyetinden ziyade türünün gerektirdiğini yapıyor

Burada sizin gibi böyle kocasıyla övünen biri vardı, geçenlerde bir başlıkta onun kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Bence bana bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz, zaman akıyor ve o gün geçmişte kaldı, zamanın kime ne getireceği belli olmaz. Ben size dua ettim, siz hala iddialaşma peşindesiniz. Bu forumda bir başlık vardı "kaçarak evlenmek" gibi bir şey. Üni öğrencisilerdi, hamile kalmış bir kız başlık açmıştı. Bulup okuyun. Orada da bu çocuk senle evlenmez dedim diye millet üstüme geldi. Sonuna kadar okuyun bakın ne olmuş. Bu forumda benim böyle tartışmaya girmişliğim çok, hep demişimdir insan çiğ süt emmiştir kimseyi ölümüne savunmayın ve büyük konuşmayın, hiç beklemediğiniz şeyi yaparlar, sonra kahrolursunuz.

Benimde aklıma o geldi
Evli değilim diye yalan söyleyen olduğu gibi evliyim diye yalan söyleyene var

Offf nasil bir sey anlayabiliyorum...Aynisi basima geldi adam basimdan asagi güller dökturup benimle nerdeyse sabahlara kadar mekan gezer romantik deniz kenarlari oturmalarimizda bana sarkilar söyler kalbimi fethederdi Bana cok efkarli bir sekilde cekip gidelim mi buralardan diyene kadar.... Ruyadaydim sanki asik degildim ona,yara bandimdi acikcasi.Neden gidioruz dedigimde ben şok adam esiyle meger boşanma arefesindeymis kiz babasinin evine gitmis 1 cocuklari bile varmis.Onu nasıl terkettigimi bilemedim resmen bir yuva yikiyordum.Ben sadece sevgilimden ayrilmis o adamla canımın acisini gidermeye çalışıyor tekrar sevmeye calisiodum.Ama o kadin cocuguyla babasinin evindeydi benim yüzümden belki de adam belki pisman olacakken olmuyordu.Boyle düşündüm özelllikle o cocuk icin seni cocuguna gönderiyorum dedim.Net oldugumu biliodu gitti.Esiyle barismislar hatta 1 cocuklari daha olmuş sonrasında Şimdi sana diyecegim ayni durumda olabilirdin.O kadin sen olabilirdin demi?Bosanmis ve cocugu varsa hic sikinti yok ama boşanmadan bunlari yapan adam sonrasinda sana neler yapanbilir?Yatagina kadar girip seni kandirmis birde!Bence ask masumdur tenine yuregine dokunanan adam gibi adamda yalan olmamali varsa kaybetmeye degerdir.

ay ablam cevap verme şuna ya nasıl sinir bozucu öff. etrafa at gözüyle bakan biri için yol sadece düzdür. altta kalmamak için yazıyo da yazıyo işte :)

Burada mutlu olduğunu yazan üyeler aldatıldım yada ayrılıyoruz yazsa mutlu mu olacaksınız?
Kendinizden farklı hayatları niye kabullenemiyorsunuz?

Eğer ilskin bir şekilde devam ederse ileride daha büyük pişmanlıklar , geri donemeyecegin hatalar yaşarsın .. zararın neresinden dönersen kar .. yalanla dolanla elde edeceğini bildiği için evli olsa görüşmeyecektin bunu bildiği için bu şekilde davrandı .. herkese bu şekilde bu adamlar .. senden öncesi de muhakkak vardır arastr bak..

Burada mutlu olduğunu yazan üyeler aldatıldım yada ayrılıyoruz yazsa mutlu mu olacaksınız?
Kendinizden farklı hayatları niye kabullenemiyorsunuz?
Çoğu yazıyor, teselli de etmişliğim çoktur onları. Dediğim başlığı okursanız o başlığın sonunda en çok destek gördüğü kişilerden birinin ben olduğumu görürsünüz kızın. Yine bir üye vardı, patronuna aşıktı, millet verdi gazı verdi gazı böyle, ben yapma etme dedim kıza, yine aynı sizin gibi mutluluk düşmanı ilan edildim. Kız bir süre mahvoldu, eee kaç kişi yanındaydı? Kız sonradan başlıklar açtı çok kötüyüm diye. Hayat bu romantik komedi filmi değil. O zaman da söyledim, hep söyledim bunu. Ben buranın yeni üyesi değilim, o üye de böyle tartıştığım ilk üye değil ve tartıştığım pek çok üyeye derdi olunca destek olmuşluğum var. Ben böyle büyük büyük konuşmalardan haz etmiyorum çünkü kötü bittiği çok oluyor, pek çok örneğine burada da şahit oldum. Kaldı ki üyeye ben dua etmişim hala iddilaşma peşinde, bir şeyi kabullenemesem sanırım durum bu olmaz?

Simdi kusura bakma ama insanlar cagimiz cok mu degisti anlamiyorum bir kisi bekarken nasil biriyle birlikte olur anlamadim.ben 33 yasindayim yaslida degilim ya biz buyutulurken degil yatagina almak opusmeyi bile cok buyuk olay olarak gorurduk yani orf adetlere gore yasiyan bir toplumuz ne zaman degisti bu kadar.namus bacak arasinda degil elbet ama iste biz kadinlar bu kadar rahat olursak erkeklerde bu kadar cabuk tekme koyar.bu olayda tek kaybeden sen oldun.karsindaki sevgilinin esi kaybetmez evet cok uzulur ama gruruyla bitirir cocuguda kaybetmez babasi neticede o serefsizde kaybetsede hak etmistir zaten ama olan sana oldu geriye dondutemeyecegin bir iz biraktin kendine.durumuna cok uzuldum sahsin adina cunku benimde bir kiz cocugum var endise duymama sebep oldu bu durum.biran once toparlanman dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…