Nikahım var neticede boşasam da alırım nafakayı tazminatı size göre ne gam:) siz bir gün eşinizle boşanmaya kalkışın da görelim şu duygusal eşinizi. Böyle havadan konuşmak kolay. Neyse siz büyük büyük konuşmaya devam edin. Burada sizin gibi büyük konuşan çok oldu.
Ben hep demişimdir kendi ailemde olmadı, Allah da göstermez inşallah böyle olaylar. Sizin gibi kimseye de kefil olmam.
Kızlar merhaba,
Nerden başlasam, nerden girsem konuya inanın bilemiyorum.
Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.
Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.
25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.
kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.
Kafayı yemek üzereyim, ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım.
Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.
Hayır, kesinlikle fake değilim.Konu açmış gitmiş konu sahibi, bir cevap bile yok.
Üstelik bundan önceki son mesaj 2018'de.
Belki canı sıkıldı bir fakeleyeyim dedi üyelik de var diye.
Millet birbirini yemeye başladı bile :)
İşyerinde bir kız arkadaşımda sorunlu evliliği olduğu nu söyleyen adamla 5 yıldır birlikte ve adam karisindan 3.cocugu doğurdu.
O adamlar evlerinde Mutlu mesut yaşarken heyecan arayıp elin kızını hiç yerine koyarlar. Geçmiş olsun.
Evet bana göre. :) Ama size göre durum farklı ya hani böyle cezalandırma olmaz öyle adamlara, en büyük ceza sizsizlik. Bir deneyin de hangisini önemsiyor görün diyorum. Ben burada neler neler gördüm, böyle üstten konuşanlar genelde çok farklı başlıklarla geldi geri, Allah utandırmaz umarım bu dediklerinizden sizi. Başka diyeceğim bir şey yok size. :)Nikahım var neticede boşasam da alırım nafakayı tazminatı size göre ne gam
Kızlar gün içinde yazmaya fırsatım olmadı.
Bütün mesajları tek tek okudum. Aklımda kalanları cevaplayacağım. Çok özet geçtim konuyu, soru işaretleri olması normal.
Herkesin takıldığı birlikte olmamız olmuş. İlk cinsel birlikteliğimi hep ilk aşkımla, arzuladığım bir adamla olmasını istedim. Onu her manada arzuladım ve birlikte oldum. O asla zorlamadı, hatta bakire olduğum için birlikte olmamamızın bir önemi olmadığını söyleyip benimle birlikte olmak istemedi. Gerçekten blöfte yapmadı, samimiydi söylediğinde. Birlikte olduk diye karalar bağlamıyorum, benim için böyle şeyler tabu değil. Sadece değmeyecek bir adamla ilkimi yaşadığım için üzgünüm.
Bazı arkadaşlar seni başından atmak için vs. demiş ama bana baya yalvardı, hatta ağladı. Çok egolu ve sert bir adamdır dışarıya karşı ama bana her zaman el bebek, gül bebek davrandı. Normalde yapmayacağı şeyler yaptı falan. Zaten boşanacağım ve evi terk edeceğim. Bu süreçte yanımda ol dedi. Ama beni aylarca kandıran adama güvenmem içten bile değildi. Ahlaksızlık olurdu bu benim için.
Nasıl anlamadın diyen ve örnekler veren arkadaşlara ben de katılıyorum. Arkadaşları ağzından bir şey kaçırmadı. Ailesinin farklı farklı şehirde çiftlikleri ve her çiftliğe bakan çalışanları var. Neredeyse hepsine gittik ve bütün çalışanlar benimle ilgilendi. Bu kadar rahatlıkta bir şey aramak aklımın ucundan bile geçmedi.
Yaşı da büyük değil benden 4 yaş büyük sadece, genç bir adamdan bahsediyoruz. Evlerimiz çok uzak birbirine o yüzden o hep bana gelirdi. O yüzden evine gitmek gibi bir konu geçmedi aramızda.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Ben sevdiğim insanın beni aptal yerine koymasını kaldıramadım. Eşine ayrı üzüldüm, çocuğuna ayrı üzüldüm. Söyle diyenler olmuş ama allahından bulsun. Ben bir şey söylemeyeceğim kimseye.
yeni kimliklerde medeni hal yok kiHe anam n.cuzdanina bakan da manyak oluyor zaten
Keşke öyle bi manyaklık yapsaydı da sonradan böyle tatlı küçük süprizlerle karşılaşmasaydı.
Utandırmaz utandırmaz merak etmeyin neler yaşadık gördük beraber biliyoruz.Evet bana göre. :) Ama size göre durum farklı ya hani böyle cezalandırma olmaz öyle adamlara, en büyük ceza sizsizlik. Bir deneyin de hangisini önemsiyor görün diyorum. Ben burada neler neler gördüm, böyle üstten konuşanlar genelde çok farklı başlıklarla geldi geri, Allah utandırmaz umarım bu dediklerinizden sizi. Başka diyeceğim bir şey yok size. :)
Burada sizin gibi böyle kocasıyla övünen biri vardı, geçenlerde bir başlıkta onun kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Bence bana bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz, zaman akıyor ve o gün geçmişte kaldı, zamanın kime ne getireceği belli olmaz. Ben size dua ettim, siz hala iddialaşma peşindesiniz. Bu forumda bir başlık vardı "kaçarak evlenmek" gibi bir şey. Üni öğrencisilerdi, hamile kalmış bir kız başlık açmıştı. Bulup okuyun. Orada da bu çocuk senle evlenmez dedim diye millet üstüme geldi. Sonuna kadar okuyun bakın ne olmuş. Bu forumda benim böyle tartışmaya girmişliğim çok, hep demişimdir insan çiğ süt emmiştir kimseyi ölümüne savunmayın ve büyük konuşmayın, hiç beklemediğiniz şeyi yaparlar, sonra kahrolursunuz.Utandırmaz utandırmaz merak etmeyin neler yaşadık gördük beraber biliyoruz.
Sevgililiğimizde aleni yanımda asılan bir arkadaşı vardı. Gayet mesafesini ayarladı. Kızım başkasına da vukuatları olunca işte atıldı. Oo bedava seks diye atlamadı. Çünkü kendisi cinsiyetinden ziyade türünün gerektirdiğini yapıyor
Benimde aklıma o geldiMaalesef adamın evli olduğunu itiraf etmesi de, sizi aramaması da oyun.yani evli olduğu kesin de kendine çoktan yeni sevgili buldu ve sizi hayatından çıkardı. İyice tanımadığınız biriyle ilişki yaşamak hatanız olmuş ama yapacak yok. Umarım bundan sonra daha düzgün insanlarla karşılaşır, mutlu olursunuz.
Offf nasil bir sey anlayabiliyorum...Aynisi basima geldi adam basimdan asagi güller dökturup benimle nerdeyse sabahlara kadar mekan gezer romantik deniz kenarlari oturmalarimizda bana sarkilar söyler kalbimi fethederdiKızlar merhaba,
Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.
Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.
25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.
kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.
Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.
Utandırmaz utandırmaz merak etmeyin neler yaşadık gördük beraber biliyoruz.
Sevgililiğimizde aleni yanımda asılan bir arkadaşı vardı. Gayet mesafesini ayarladı. Kızım başkasına da vukuatları olunca işte atıldı. Oo bedava seks diye atlamadı. Çünkü kendisi cinsiyetinden ziyade türünün gerektirdiğini yapıyor
Burada mutlu olduğunu yazan üyeler aldatıldım yada ayrılıyoruz yazsa mutlu mu olacaksınız?Burada sizin gibi böyle kocasıyla övünen biri vardı, geçenlerde bir başlıkta onun kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Bence bana bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz, zaman akıyor ve o gün geçmişte kaldı, zamanın kime ne getireceği belli olmaz. Ben size dua ettim, siz hala iddialaşma peşindesiniz. Bu forumda bir başlık vardı "kaçarak evlenmek" gibi bir şey. Üni öğrencisilerdi, hamile kalmış bir kız başlık açmıştı. Bulup okuyun. Orada da bu çocuk senle evlenmez dedim diye millet üstüme geldi. Sonuna kadar okuyun bakın ne olmuş. Bu forumda benim böyle tartışmaya girmişliğim çok, hep demişimdir insan çiğ süt emmiştir kimseyi ölümüne savunmayın ve büyük konuşmayın, hiç beklemediğiniz şeyi yaparlar, sonra kahrolursunuz.
Eğer ilskin bir şekilde devam ederse ileride daha büyük pişmanlıklar , geri donemeyecegin hatalar yaşarsın .. zararın neresinden dönersen kar .. yalanla dolanla elde edeceğini bildiği için evli olsa görüşmeyecektin bunu bildiği için bu şekilde davrandı .. herkese bu şekilde bu adamlar .. senden öncesi de muhakkak vardır arastr bak..Kızlar merhaba,
Çoğu yazıyor, teselli de etmişliğim çoktur onları. Dediğim başlığı okursanız o başlığın sonunda en çok destek gördüğü kişilerden birinin ben olduğumu görürsünüz kızın. Yine bir üye vardı, patronuna aşıktı, millet verdi gazı verdi gazı böyle, ben yapma etme dedim kıza, yine aynı sizin gibi mutluluk düşmanı ilan edildim. Kız bir süre mahvoldu, eee kaç kişi yanındaydı? Kız sonradan başlıklar açtı çok kötüyüm diye. Hayat bu romantik komedi filmi değil. O zaman da söyledim, hep söyledim bunu. Ben buranın yeni üyesi değilim, o üye de böyle tartıştığım ilk üye değil ve tartıştığım pek çok üyeye derdi olunca destek olmuşluğum var. Ben böyle büyük büyük konuşmalardan haz etmiyorum çünkü kötü bittiği çok oluyor, pek çok örneğine burada da şahit oldum. Kaldı ki üyeye ben dua etmişim hala iddilaşma peşinde, bir şeyi kabullenemesem sanırım durum bu olmaz?Burada mutlu olduğunu yazan üyeler aldatıldım yada ayrılıyoruz yazsa mutlu mu olacaksınız?
Kendinizden farklı hayatları niye kabullenemiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?