- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Seninki çok iyi niyetli bir okuma oluyor. Kadınlar aslında kocaya babaya da kızgın ama burada hemcinslerine hesap sormak istiyorlar gibi. Söylediğin gibi olduğuna inansam inan tepki vermeyeceğim ama öyle değil. Burada direkt olarak kadına laf sayanlar malesef genel fikirlerini beyan ediyorlar. Yani onlara göre birinci suçlu kadın. Adam kandırılmış, adam zavallı diyecekler neredeyse. Kadın peşini bıraksa adam yuvasına çocuğuna dönecek inancı var sanki. Benim rahatsız olduğum nokta bu. Yoksa konu gerçekten söylediğin gibi bir düzlemde tartışılıyor olsa pek çoğuna hak verebilirdim.
Ama canım benim bu adamlar karisindan ayrı yatıyor, sevismiyor, kadın Meryem Ana timsali hamile kalıyor. E durum böyle olunca metresin midede ne gibi problem olabilir kiBenim anlamadiğim evli bir adamla nasil ilişki yaşanir hadi dişarda gezdin tozdun eee o adam evine karisinin evine gece onun yatağina girecek nasil böyle birşeye tahammül edebiliyorlar.. Ben şahsen erkeğimi kimseyle paylaşamam evli bir adamla beraber olan kadin kisiliksiz rezil bir kadindin tabi adamda ayni şekilde böyle bir adiliği kelimeler bile anlatamaz.. Ya Allah aşkina zina yapan mutlu mu olur o anlik zevkini yaşae peki ya sonrasi?
Elbette değil. Sizin özelinizde konuşmadım zaten. Ki yapılması gerekenin sizin yaptığınız olduğunu düşünüyorum.Babaya laf sayan benim. 2. Kadının adam ve eşinin evliliğinde hiç bir sorumluluğu yok, evet. Hiç bir zaman kadın adamın peşini bıraksa eve dönecek adam kandırıldı demedim. Bdvde aldatmalı konularda her zaman boşanmaya teşvik edici yazıyorum. Hiç bir zaman babamı aklamadım. Fakat 2. Kadınların hiç suçu olmadığını kabul etmiyorum. Acıma ve vicdan yok aynı erkek gibi. İkisinin birbirinden zerre farkı yok. Sadece ve sadece 2. Kadının allanıp pullanmasından rahatsızım. 2. Kadına hiç bir zaman hesap sormadım. Sorma niyetim olmadı. Dediğim gibi hep anneme kızdım babama kızdım. Fakat o kadın asla ama asla günahsız değildi.
Seninki çok iyi niyetli bir okuma oluyor. Kadınlar aslında kocaya babaya da kızgın ama burada hemcinslerine hesap sormak istiyorlar gibi. Söylediğin gibi olduğuna inansam inan tepki vermeyeceğim ama öyle değil. Burada direkt olarak kadına laf sayanlar malesef genel fikirlerini beyan ediyorlar. Yani onlara göre birinci suçlu kadın. Adam kandırılmış, adam zavallı diyecekler neredeyse. Kadın peşini bıraksa adam yuvasına çocuğuna dönecek inancı var sanki. Benim rahatsız olduğum nokta bu. Yoksa konu gerçekten söylediğin gibi bir düzlemde tartışılıyor olsa pek çoğuna hak verebilirdim.
En azindan sen hayatini onun boyundurugu altindan kurtarabilmissin :)
Kolay mı oldu hayır. Annemin yapmadığı atmadığı her adım yüzünden yüküm 10 la çarpıldı. Hep diyorum bir insanın babası böyle kötüyse kocası nasıl olur? Çalışın çalışmayı bırakmayın erkek eline bakmayım erkeksizde yaşarsınız dedimde kızıyorlar. İşte annem nasıl erkeksiz hayata tutunamadıysa o 2. Kadında aşk adı altında erkeksiz yaşayamıyor. Sebepler farklı olsada sonuç erkeğe bağımlı kadın sürüsü. Erkeklerin ekmeğine yağ bal sürüyorlar böyle. Umarım sende babanın boyunduğu altından çıkarsın. Her kadın bir erkekten önce kendine güvenmeli kendini sevmeli.
Benim başıma böyle birşey geldi eşimin telefonunda bi mesaj gördüm bende kadina mesaj attim senn numaranin benm Kocamda ne isi var dedim.. Kadin işte arkadaşim falan dedi neyse ben sert bi mesaj attim bana dönüp te senn kocanla aranda problemn varsa benmle ne alakasi var dedi.. Ben delirdim gün icersinde esimin bana attigi mesalarin resmini çekip kadina yolladim bana bu şekil aşik olan adamla ne gibi bi problemm olabilir dedm.. Yani adam disarda bi kadinla muhabbet etti die evdeki kadin basit sevilmeyen bir kadin olarakmi görünüyor anlamadim.. Nasil bir kurgu oluşuyor kafalarda bin senede erkeksiz kalsam evli adamla ne işim olur yaaa!!!Ama canım benim bu adamlar karisindan ayrı yatıyor, sevismiyor, kadın Meryem Ana timsali hamile kalıyor. E durum böyle olunca metresin midede ne gibi problem olabilir ki
Benim başıma böyle birşey geldi eşimin telefonunda bi mesaj gördüm bende kadina mesaj attim senn numaranin benm Kocamda ne isi var dedim.. Kadin işte arkadaşim falan dedi neyse ben sert bi mesaj attim bana dönüp te senn kocanla aranda problemn varsa benmle ne alakasi var dedi.. Ben delirdim gün icersinde esimin bana attigi mesalarin resmini çekip kadina yolladim bana bu şekil aşik olan adamla ne gibi bi problemm olabilir dedm.. Yani adam disarda bi kadinla muhabbet etti die evdeki kadin basit sevilmeyen bir kadin olarakmi görünüyor anlamadim.. Nasil bir kurgu oluşuyor kafalarda bin senede erkeksiz kalsam evli adamla ne işim olur yaaa!!!
Size bunları yaşatan o kadından önce babanız. Bunu anlayın. Annenizi tehdit eden, sizi terk edip başkasına giden babanız.Sizin babanız bir kadınla beraber olup annenizin hayatının içine etti mi ?
Çocukluğunuzun 5 yılı bir o.ospu yüzünden acılarla kavgalarla geçti mi ?
Mesela atıyorum kadının evinde babanızı beklemek zorunda kaldınız mı?
Ya da anneniz boşanmak istiyor diye ölüm tehtitleri aldı mı ?
Ya da anneniz şu anda psikolojik rahatsızlıklarla uğraşıyor mu ?
Eğer cevabınız hayırsa bırakın bu kadını korumacaları
Bizi anlayamazsınız
Evet babalarımıza kızıyoruz. Yüzüne vuruyoruz. Ama içimizden kadına da çok kızıyoruz
Bırakın da sadece kadına sayıp sövelim çünkü çocukluğumuzu huzurlu aile ortamını çalan biri de o.
Babamıza yeterince saydık birazda kadına sayalım nolacak ?
"O metresle adam arasında neler yaşandı bilemiyoruz" demişsiniz, çocukların hayatında neler yaşandı biliyor musunuz ? Evet ben kadına orospu diyorum. Hemde koca bir fahişe. Tamamen cinsel tatmin. Kimse beni aşk olduğuna inandıramaz. Gerçekten kadına laf sayarken gelip savunulması çileden çıkarıyor. Kadına empati yapacağımıza çocuklara yapın bir kerede
Bu konunun amacı o
İç rahatlatmak
Ben kendimi kibledim.Sana da üzüldüm eanheda
Benzer şeyler yaşamışız
O yüzden bu metresli konularda hep banlandım
Tutamam kendimi hiç
Size bunları yaşatan o kadından önce babanız. Bunu anlayın. Annenizi tehdit eden, sizi terk edip başkasına giden babanız.
Kimseyi aklamıyorum. Kadınla adam arasında ne yaşandı bilmiyoruz demek adam onu kandırdı mı, bekar mı biliyordu neydi bunları bilmiyoruz demektir. Öğrendikten sonra annenize gelen tehditler ona da gitti belki bunu bilebilir misiniz?
Lafınızı sayın kimsenin bir şey dediği yok. Kadınlara iyi ki yapmışlar da demiyorum. Ama şunu fark edin siz o kadınların değil babanızın çocuğusunuz. Dökün içinizi, ama bunu yaparken suçlunun birincil olarak baba olduğunu bilin diyorum sadece.
Aynı şeyleri tekrar edip durmaya başladım. Konuya yazdığım son mesaj bu. Iyi günler herkese.
Ben kendimi kibledim.Sonum farklı olmayacak.
Peki. Size de iyi günler.Yahu bende diyorum ki bizim gözümüzde ilk suçlu baba değildir
İkisi de eşit suçludur anlatabiliyor muyum ?
Böyle bir tanıdık mi var da böyle bir kadın yırtınıyorsunuz aklamak için anlamadım
Ama kimse öncelikli suçlu değil
Kadına tehtit gittiyse haketmiştir keşke bir köşede geberseydi fahişe
Bizim için iki tarafta eşit suçludur
Bu konu babalar için yazılsaydı babaları suçlardık
KADINLAR için açılmış onlara yazıyoru ama yaranıza basıyoruz sanırım
Gidin başka konu açıp aklayın metresleri
Şurada yazıpta insanları çıldırtmayın
Fahişelere yaptığınız empatinin onda birini bize yapmıyorsunuz
İki yüzlü ve vicdansızsınız
Yahu bende diyorum ki bizim gözümüzde ilk suçlu baba değildir
İkisi de eşit suçludur anlatabiliyor muyum ?
Böyle bir tanıdık mi var da böyle bir kadın yırtınıyorsunuz aklamak için anlamadım
Ama kimse öncelikli suçlu değil
Kadına tehtit gittiyse haketmiştir keşke bir köşede geberseydi fahişe
Bizim için iki tarafta eşit suçludur
Bu konu babalar için yazılsaydı babaları suçlardık
KADINLAR için açılmış onlara yazıyoru ama yaranıza basıyoruz sanırım
Gidin başka konu açıp aklayın metresleri
Şurada yazıpta insanları çıldırtmayın
Fahişelere yaptığınız empatinin onda birini bize yapmıyorsunuz
İki yüzlü ve vicdansızsınız
Boşverin. Belli ki sinirini çıkaracak birilerini arıyor. Hassas konusuymuş buna verip cevaplamıyorum.
Sakin olun.Kimseye böyle ithamlarda bulunmaya hakkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?