Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha enteresan bir örnek vereyim o zaman.Merhaba hanımlar.. Eşime çalıştığı yerdeki bir kadın(evli) gece bir kere mesaj atmışti. Saat 2 civarıydı. İş ile ilgili görüşmesi gerektiği ile alakalı. Dün gece tekrar kadının birkaç gün önce is ile ilgili mesaj attığını gördüm watsaptan. Saat gece 12 30 civarı. 4-5 mesaj arka arkaya gelmiş yapmaya çalıştığı bir iş için bilgilemdirme gibi. Eşimde cevap atmış sonra kadında bişeyler yazmış. O kadar kızgınım ki kavga ettik. Eşim amiri. Ama kadın eşimden de 4 5 yaş büyük. Yani gece mesaj atmak ve aynı iş yerinde çalışıyorlar çok rahatsız oldum midem bulandı. Sabah yazabilecegi şeyleri neden gece söylemek işteki insan. Yazismalar hep iş ile ilgili. Ama gece evli bir kadın hemde evli bir amirine mesaj atma cesaretini nasıl bulabiliyor. Sizce bu kadının başka bir amacı olabilir mi?
Yok ifade güzel ben de merak ediyorum böyle kadınları adamları görünce yani şimdi bunun da pek bi numarası yokmuş diyorum ama gerçekler bunlar malesefOlsun gene de bu tip konularda kocan Brad mi diye sormaya devam edecegim ben, en sevdıgım![]()
iş telefonum olmasa şahsiye atardı heralde. aynı şey değil ama benzer şey. eşin istemediği sürece kadın adamın donuna düşmeyecek sonuçta. karşılıklı yani.Yapmayın aynı şey mi? Birincisi iş telefonu ikincisi saat gecenin 2si değil?
eşinizin ne iş yaptığını merak ettim? Cevabın buna göre değişirMerhaba hanımlar.. Eşime çalıştığı yerdeki bir kadın(evli) gece bir kere mesaj atmışti. Saat 2 civarıydı. İş ile ilgili görüşmesi gerektiği ile alakalı. Dün gece tekrar kadının birkaç gün önce is ile ilgili mesaj attığını gördüm watsaptan. Saat gece 12 30 civarı. 4-5 mesaj arka arkaya gelmiş yapmaya çalıştığı bir iş için bilgilemdirme gibi. Eşimde cevap atmış sonra kadında bişeyler yazmış. O kadar kızgınım ki kavga ettik. Eşim amiri. Ama kadın eşimden de 4 5 yaş büyük. Yani gece mesaj atmak ve aynı iş yerinde çalışıyorlar çok rahatsız oldum midem bulandı. Sabah yazabilecegi şeyleri neden gece söylemek işteki insan. Yazismalar hep iş ile ilgili. Ama gece evli bir kadın hemde evli bir amirine mesaj atma cesaretini nasıl bulabiliyor. Sizce bu kadının başka bir amacı olabilir mi?