Evli erkeğe gece mesaj atan çalışan

Merhaba hanımlar.. Eşime çalıştığı yerdeki bir kadın(evli) gece bir kere mesaj atmışti. Saat 2 civarıydı. İş ile ilgili görüşmesi gerektiği ile alakalı. Dün gece tekrar kadının birkaç gün önce is ile ilgili mesaj attığını gördüm watsaptan. Saat gece 12 30 civarı. 4-5 mesaj arka arkaya gelmiş yapmaya çalıştığı bir iş için bilgilemdirme gibi. Eşimde cevap atmış sonra kadında bişeyler yazmış. O kadar kızgınım ki kavga ettik. Eşim amiri. Ama kadın eşimden de 4 5 yaş büyük. Yani gece mesaj atmak ve aynı iş yerinde çalışıyorlar çok rahatsız oldum midem bulandı. Sabah yazabilecegi şeyleri neden gece söylemek işteki insan. Yazismalar hep iş ile ilgili. Ama gece evli bir kadın hemde evli bir amirine mesaj atma cesaretini nasıl bulabiliyor. Sizce bu kadının başka bir amacı olabilir mi?
Daha enteresan bir örnek vereyim o zaman.
Dün gece 12 buçukta bir velim, çocuğunun oturduğu sırayı değiştirmemi talep eden bir mesaj attı.
İnsanların hadsizliğini bazen nereye koyacağımızı bilemiyor halde buluyoruz kendimizi.
Benim 24 saatimi ve tüm varlığımı onların çocuklarına adadığımı zanneden, özel bir hayatım olabileceğini düşünemeyen, gece yarısı bile bu cürreti kendinde bulan bir kafa yapısı.. Gerçekten abesle iştigal..
İnsanların densizliğinin faturasını eşinize kesmeniz ise tüm bu durumlardan daha da tuhaf.

Olsun gene de bu tip konularda kocan Brad mi diye sormaya devam edecegim ben, en sevdıgım ♥️
Yok ifade güzel ben de merak ediyorum böyle kadınları adamları görünce yani şimdi bunun da pek bi numarası yokmuş diyorum ama gerçekler bunlar malesef 💓🙈🙊

Gece 2 de atması evet normal değil o kadının hadsizliği. Önemli birşey olsa tamam da hafta sonu 5 dknızı bana ayırın diye gece 2de yazmak biraz abes olmuş. Neymiş okadar önemli olan bunu yazdıracak. Okadar önemliyse konuyu yazsın msjda.
Eşinizle kavga edilcek bi durum görmedim ben. Mesela geçen gece saat 11de resmi muhasebecimiz bana msj atmış defter tasdik ücreti ile ilgili. Gecenin o saatinde havale çıkaramayacıgıma göre ertesi günde yazabilirdi ama yazıp kafasından silmek istiyo adam. Ne diycen laftan anlamaz böyleleri. Herzaman iş işte kalmalı ama olmuyo işte.

Eşiniz rahatsız olmuyor mu? Hayır günler torbaya girmiş gibi bir çalışanım erkek kadın farketmez iş için beni o saatte rahatsız etse ben gıcık olur uyarırım.

Siz esinizin telefonunu karistirmasaydiniz o mesaji gormez kavga da etmezdiniz.Mesajlarda bisey yok. Evli olmayi gecin o saatte cok cok aciliyeti yoksa kimseye mesaj atilmaz. Ayrica is yerindeymis. İlgisi olsa mesajla mi belli ederdi. Sabahtan aksama kadar yapacagini yapar.

bende bekarken bir kac kez gece 3 te mudurumuze yazmak zorunda kaldim iş dolayisiyla belki gercekten o saatte atilmasi gerekiyordur
bazen amirler falan saat kac olursa olsun beni bu isle ilgili bilgilendir diyebiliyor

Benim çalıştığım yerdeki üst yöneticilerim gece dahi olsa bir şey olunca mesaj atın arayın derlerdi. Eğer gece işteysem mesaj atar ya da arardım kasa işleri tehlikeli olduğu için ama iş yerinde değilde evime gittiysem ertesi günü söylerdim. Ve saat 12:00 gece geçerse yine aramazdım yine mesaj atmazdım dikkat ederdim . Ve ben eve geldikten sonra mesajlara ve aramalara cevap vermezdim . Bunu da dile getirirdim mesai saati telefonu âçamam eşim istemiyor derdim . Çok çok önemli bir şey olursa mesaj atarlardı . Duruma göre geri dönerdim . Bazı karakterler bozuk bu işi farklı boyutlara taşıyabilir. Taşıyanıda gördüm .

Belki eşin hemen mail at veya mesaj at tarzında birşey demiştir. Mide bulanacak kadar bir olay yok yani

Yapmayın aynı şey mi? Birincisi iş telefonu ikincisi saat gecenin 2si değil?
iş telefonum olmasa şahsiye atardı heralde. aynı şey değil ama benzer şey. eşin istemediği sürece kadın adamın donuna düşmeyecek sonuçta. karşılıklı yani.

Ne var bunda bende çogu zaman yazmak zorunda kalıyorum ki aynı şekilde onlarda 2 si bekar biri evli sabah aciliyeti oluyor vs bugunden bugune kimse düşünmemiştir bunu eşinize güvenmiyorsanız o ayrı konu

Ise bagli,
Ben esnek calisiyorum, ve gerekirse gece de calistigim oluyor. O saatte mail de atarim mesaj da. Gerci biz sohbet uygulamasi kullaniyoruz, calismayan o uygulamayi kapatiyor zaten, giris yapinca mesajlar gidiyor.
Tek sorun normal bir uygulama kullanmalari olabilir, o da kurum kulturu ile alakali yine, kadin napsin.

Vallahi benim müdürümün gece bazen 2de bazen 4de bazen 12de mesja attığı olur öyle aman aman önemli mevzular da değil yani ama adam takıntılı uyumayan sürekli bir şeyler okuyup herkesle de paylaşma derdi olan değişik bı tip o da öyle yani. Bazılarına engel olamıyorsunuz karakter meselesi

Merhaba hanımlar.. Eşime çalıştığı yerdeki bir kadın(evli) gece bir kere mesaj atmışti. Saat 2 civarıydı. İş ile ilgili görüşmesi gerektiği ile alakalı. Dün gece tekrar kadının birkaç gün önce is ile ilgili mesaj attığını gördüm watsaptan. Saat gece 12 30 civarı. 4-5 mesaj arka arkaya gelmiş yapmaya çalıştığı bir iş için bilgilemdirme gibi. Eşimde cevap atmış sonra kadında bişeyler yazmış. O kadar kızgınım ki kavga ettik. Eşim amiri. Ama kadın eşimden de 4 5 yaş büyük. Yani gece mesaj atmak ve aynı iş yerinde çalışıyorlar çok rahatsız oldum midem bulandı. Sabah yazabilecegi şeyleri neden gece söylemek işteki insan. Yazismalar hep iş ile ilgili. Ama gece evli bir kadın hemde evli bir amirine mesaj atma cesaretini nasıl bulabiliyor. Sizce bu kadının başka bir amacı olabilir mi?
eşinizin ne iş yaptığını merak ettim? Cevabın buna göre değişir ;)

Kadın kocanıza üstü kapalı çıkma teklif etmiş gibi...Allah iyi etsin insanları özellikle kadınları:))Haftasonu 5 dakika ha:))

eşiniz gece cevap vermemeli bence.
gece 10 sabah 8 arası insanlar rahatsız edilmez biz böyle gördük ama iş sektörü sağolsun sizi köle görüyor

eşiniz amirse ve acil bir durum yoksa bu saatler dışında cevap yazmayarak karşısındakine haddini bildirmiş olur kanımca

Back
X