Evli erkeğe gece mesaj atan çalışan

O saatte ne iş aşkıymış öyle. O kadarda değil. Çogu konuda rahatımdır ama bu durum farklı.. Akşam 10 dan sonra kimseyi kimseyi aramamalı, acil bir durum dışında. Eşiniz madem amir, kesinlikle uyarmalı.

Buarada eşiniz ne is yapiyor? Sadece sağlık, askeri gibi bir sektördense sıkıntı etmezdim.

Ne olursa olsun 12 buçukta öncesinde de saat gece 2 de atması normal mi?

Eşimi şirkete bağlı çalışan bayiler 2:30-3:00 de bile ararlar acil malzeme lazım diye. Erkek veya kadın takılmam.
İş bu. Yaşamak için çalışmıyor, çalışmak için yaşıyor durumdayız..

Benim müdürüm de "yarın bana şunu hatırlat" diye mesaj atar aklına bir şey gelirse. Eşim ne desin sizce?

Söyleyin eşinize o zaman mesaj atmasın "eşim kızıyor" desin. Demez değil mi? O yüzden kadına saydırmak kolay tabi..

Şu "BROD POTT" cevaplarından gına geldi. Bi kadının bi adama yapışması için veya bi adamın bi kadına göz koyması için illa süper yakışıklı über güzel olmasına gerek yok!

İnsanlar kimlere bakıyor kimler kimleri götürüyor az gerçek dünyaya bakınız lütfen!

Gece 2 de 12 de falan işle ilgili konuşma da olsa ne alaka yani günler torbaya mı girdi adam uyuyodur diye bi düşünce de mi yok ayrıca?

Nerden baksan sinir oldum. Lütfen Brad Pitt olmayan sıradan kocanıza işin işte konuşulması gerektiğini hatırlatınız veya daha makul zamanlarda bu tür konuşmalar yapılmalı diye ekleyiniz sevgiler :)

Yok bizim beyler brad şu pitt olanından olmayınca kadınlar sarkmaz :)) illa ki brad (pitt olanından) olmalı ki kadınların o saatte mesaj atması normal karşılanmalı :)

nakliye işi yaptığım için hgs ödemelerim oluyor ve yeri geliyor 12 ye kadar şifre gönderiliyor bana ama tutupta yarın konuşulacak bir iş için gece mesaj atılırsa ben rahatsız olurum. adriana değilim bu arada lima olanından...

İşle ilgili de olsa belli bir saatten sonra msj atılmaz hele ki bu kişi amiri pozisyonundaysa
Hiçbir müdürüme gece 2 de yazmadım bilemiyorum
Eşine kız bence
Lütfen mesai saatlerinde yada iş çıkışı erken saatlerde bilgilendirme yapalım birbirimize dese kadın o yüzü bulamaz anladın mı?

işiyle alakalı acil bir durum olabilir diye düşünüyorum çünkü bizim işyerinde de benzer durumlar olabiliyor. belki o da iki tarafında evli olmasından dolayı rahatça mesaj atıyodur nasılsa evliyiz sorun olmaz diyodur.
ayrıca bişe yoksa eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın derim

Vallahi akşam 9 dan sonra aramak mesaj atmak kimseye doğru değil hani vardiya sistem çalışan fabrika olur falan o sırada fabrikadadır acil bir durum olur arar yazar da normalde saçma.

Belki eşiniz diyor şu işle ilgili saat kaç olursa olsun yaz diye.

Bizim öyle bir işimiz vardı. Ben takip ediyordum, yeri geliyordu gece 2de mesaj atıyordum yöneticilerime. Çünkü ertesi sabah haber vermemi istemiyorlardı, anında yazmamı istiyorlardı.

Hayır gece hatta sabaha karşı msj atanlar uyuyordur zaten görmez sabah yazarım diye düşünmüyor mu ya?
Adam uyuyorsa görmez ki zaten çoğu insan uykuda o saatte
Mesailer o saatte mi oluyor
Pardon dünyayı falan mı kurtarıyorsunuz?
Nasıl işlerde çalışıyorsunuz anlamadım
Polis asker gibi bir mesleği olsa neyse de

Konuşmalar işle ilgiliyse sorun yapmazdım o kadının da kocası var siz farkına varıyorsanız o da varıyordur hele amiriyse eşiniz bilgilendirmek için olabilir. Gece 2 de abartı tabi biraz uyuyamış mı yani ya da siz uyumamış mıydınız belki de eşim bakmadı sonradan baktı gördü bişey olsa alenen o saatte mesaj atmaz zaten ama eşin uyarsın o zaman

Ben simdi bir erkege msj atarken tanidik olsun veya acil olsun aksam 1 buçuktan sonra atmam. Ama simdi isle ilgili belki cok acil aklina takildi sormasi gerekti sorabilir art niyet aramamak lazim. Msj icerigi samimi flortoz degil,.esin nedesin simdi kadina bana gece msj atma esim kızıyor mu? Amir oldugu icin yazıyorlardır. Yazan erkek olsa bu kadar sorun etmezsiniz.. bunuda sorun etmeyin. Ama gece 12den sonra atilan msja bende kizarim

mesajin saati yanlis ve bu cinsiyetle ilgili degil. ortada hicbir sey yokken sirf iletisim adabini bilmedigi icin bir kadini boyle suclayamazsiniz.

ayrica mideniz de pek hassasmis hemen bulanivermis. bence kafanizi degistirin “gece” olayini cok yanlis kodlamissiniz.

Ya aslında öncesinde yani 3 hafta önce gece 2 de haftasonu için 5 dakika görüşme istemiş mesajla. Sonra ertesi gün tekrar bana 5 dakika ayırır mısınız diye mesaj atmış. Ve ben bundan rahatsız olduğumu söylemiştim. Üzerine bunu ve esiminde mesajlarına cevap verdiğini görünce iyice sinirlendim
Sıkıntı. Aranıyor belli ki. Mesai bitince iş telefonu harici cok zorda kalinmadikca yazilmamali aranmamali

Dusuncesiz olabilir. Ve bazi isler uyutmayip gece de olsa yazdiriyor ama surekli olmasi normal degil tabiki de.

Gerçekten dusuncesizlik olabiliyor
Benim iş arkadaşın doğum günüydu gündüz unuttum akşam 9gibi arayıp kutladım

3erkek çalışan var bayada samimiyizdir.
Sonra eşlerinin beni kiskandigini anlattılar sohbet arasında 😨
Sonra yanlış yaptığımı anladım eşleri geldiğinde çok resmi davraniyorum

Dipnot.hepimiz evliyiz mutluyuz ters bir durum söz konusu degil

Çok haklısınız.
Esim bı sebepten dolayı ise gitmedi.
Eşimin is arkadaşı ki konum olarak esimde, arkadaşı da yönetici.
Eşimin telefonu kapalıydı.
Hiç aramayan insan beni aradı, nasıl çaldırıyor. Eşim aldı telefonumu eline meşgule verdi.
Ben bu duruma bile sinir oldum.
Beni hiç aramayan insan arıyor.

Back
X