- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.878
- 268
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Benle aynı yerde değil. Arkadaşım bir iş için gelmiş.Ben gorusuyorum da arkadasinizin esini neden tanimiyorsunuz? Cpk samimi degilsem evli ve esini tanimadigim erkekle gorusmem. Sonradan sacma sapan seylere maruz kalmamak icin.
Aynen, beni de. Silmeseler de o eski muhabbet olmuyor. Haklı da olabilirler. Ben zaten evli kadın arkadaşlarıma da yazmam. Yani yılda bir nasılsın derim. İşleri güçleri, geleni gideni, romansı olabilir.Ben görüşürüm ama genelde evlendikleri zaman her yerden siliyorlar beni
Hayır öyle yazışma konuşma yok. Evlendikten sonra yazmıyorum erkek arkadaşlarıma.
Benim yorumumu neden beğenmediniz merak ettim. Sizden farklı bişey mi söylemişim ??Neden görüşmeyeyim ki? Asıl bir insan arkadaşıyla evlendi diye görüşmeyi keserse aklıma sadece şu ihtimal gelir niyeti başkaymış demek ki ümidi kesince görüşmeyi de bitirdi. Hemen hemen her erkek arkadaşımın eşini tanıyorum ama eşini tanımıyorum diye görüşmemezlik etmem. Bu eşiyle aralarında problem yaratacaksa arkadaşımın düşünmesi gereken bir durum.
Benim yorumumu neden beğenmediniz merak ettim. Sizden farklı bişey mi söylemişim ??
Tamam o zaman eşim yorum yazarsa ona beğenmedim atarsınızEşiniz eski erkek arkadaşlarınızla baş başa görüşmenize karşıymış ya onu beğenmedim
Anladim. Bana gore sorun yok, görüşülebilir ama insanlarin ruh hali cok değişik, tepkileride orantisiz olabiliyor. Bu yuzden cok samimi degilsem gorusmezdim.Benle aynı yerde değil. Arkadaşım bir iş için gelmiş.
Tamam o zaman eşim yorum yazarsa ona beğenmedim atarsınız
İşte daha ilişkinin başında öyle irrite eden, konuştuğu herkesle kendisini aldatacagini düşündüğün adamlarla niye evleniyorlar, onu bir anlasamNormal şartlarda ben de böyle bakıyorum olaya ancak sizin de dediğiniz gibi karşı taraf rahatsız olup birden olayı büyütebiliyor. Bazen de erkek tarafı kadını öyle bir irrite etmiş oluyor ki kadına her şey batıyor. Herkesten huylanmaya başlıyor. Bazıları da dümdüz, partnerinin hayatında karşı cins figürü istemiyor falan. Kısır döngü olmuş bu iş bizim toplumumuzda. Bir de bizim erkeklerin birçoğu maalesef kadınla düz arkadaş olma işini beceremiyorlar. Karman çorman bir mevzu yani
Sosyal medya kullanmıyorum pek.Adam farkli sehirde olduğu icin henuz eşiyle tanişma firsati olmamiş olabilir diye dusunmustum başta yorum yaparken ama bu kadar kopuk olduğum biriyle görüşmezdim ben olsam.
Evli diye yazmadiginiz, konuşmadiginiz adamla 1 saat oturmak ne alaka?Yillarca hic etkileşimim olmayan eski arkadasim durduk yere ben geldim hadi goruselim diye çagirsa gitmezdim acikcasi.
Ben de her gun her gun yazişmiyorum arkadaslarimla ama arada hikayelerimize yaziyoruz kucuk konuşmalar geciyor illa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?