Evli erkek arkadaşlarınızla görüşür müsünüz?

Görüşürüm . Arkadaşlarım da aynı kafada insanlar olduğu için öyle bir problem görmüyorum . Problem edecek tiplerle de arkadaş olup bir de yıllarca dostluğumu sürdürmem

Ben gorusuyorum da arkadasinizin esini neden tanimiyorsunuz? Cpk samimi degilsem evli ve esini tanimadigim erkekle gorusmem. Sonradan sacma sapan seylere maruz kalmamak icin.
Benle aynı yerde değil. Arkadaşım bir iş için gelmiş.

Bu kişiye göre değişir. Eşimle ortak bir arkadaşımız var. Eşimden çok beni arar. Eşim olmadan da dışarda görüşebiliriz. Çünkü eski ev arkadaşı, kardeşi gibi. Aslında istisna. Onun dışında pek kimseyle bu derece samimi olmamı istemez. Onun tanımadığı ama benim çok sevdiğim eski erkek arkadaşlarım var. Baş başa görüşmemize karşı. Yani aslında burda düşünmesi gereken taraf evli olan kişi. Bekar olsam benim için sakıncası yok der görüşürüm. Evli olan eşine haber vermiş mi vermemiş mi nerden bileceksiniz. Dürüst olup olmamak onun problemi

Ben görüşürüm ama genelde evlendikleri zaman her yerden siliyorlar beni
Aynen, beni de. Silmeseler de o eski muhabbet olmuyor. Haklı da olabilirler. Ben zaten evli kadın arkadaşlarıma da yazmam. Yani yılda bir nasılsın derim. İşleri güçleri, geleni gideni, romansı olabilir.

Neden görüşmeyeyim ki? Asıl bir insan arkadaşıyla evlendi diye görüşmeyi keserse aklıma sadece şu ihtimal gelir niyeti başkaymış demek ki ümidi kesince görüşmeyi de bitirdi. Hemen hemen her erkek arkadaşımın eşini tanıyorum ama eşini tanımıyorum diye görüşmemezlik etmem. Bu eşiyle aralarında problem yaratacaksa arkadaşımın düşünmesi gereken bir durum.

Hayır öyle yazışma konuşma yok. Evlendikten sonra yazmıyorum erkek arkadaşlarıma.

Adam farkli sehirde olduğu icin henuz eşiyle tanişma firsati olmamiş olabilir diye dusunmustum başta yorum yaparken ama bu kadar kopuk olduğum biriyle görüşmezdim ben olsam.

Evli diye yazmadiginiz, konuşmadiginiz adamla 1 saat oturmak ne alaka? Yillarca hic etkileşimim olmayan eski arkadasim durduk yere ben geldim hadi goruselim diye çagirsa gitmezdim acikcasi.
Ben de her gun her gun yazişmiyorum arkadaslarimla ama arada hikayelerimize yaziyoruz kucuk konuşmalar geciyor illa ki.

Benim yorumumu neden beğenmediniz merak ettim. Sizden farklı bişey mi söylemişim ??

Benim çok yakın dediğim, en kötü anlarında babası Bypass geçirdiğinde, bilmem kaç yıllık kız arkadaşından ayrıldığında bile dertleştiğimiz bir erkek arkadaşım vardı, hatta hemşehriydik, maçlara da gitmiştik; birden beni her yerden sildi engelledi. Baktım bir kız girmiş hayatına da ne gerek vardı? Bana tuhaf geliyor, tabii ki buluşurum, eski günleri yad ederiz ne güzel. Evlenince neden çoğu arkadaşlık son buluyor, anlamış değilim.

Normalde görüşülebilir ama karşı taraf evlendiğinden beri uzun yıllardır hicbir şekilde yazışıp, görüşmediginiz hayatınızda olmasa da olacak biriyle aynı sehire geldi diye görüşmesenizde olurmuş. Buluşmanın maksadı ne karşılıklı olarak anlamadım. Kötü bir şey çıkarmıyorum bu arada ama zaten arkadaş falan değilsiniz. Arkadaşlık böyle bir şey değil bana göre.

İşte daha ilişkinin başında öyle irrite eden, konuştuğu herkesle kendisini aldatacagini düşündüğün adamlarla niye evleniyorlar, onu bir anlasam
Ben cidden sinir oluyorum, "keşke iyi dostlar biriktirecegime altın biriktirseydim" diye bir söz var ya ama çoğu kişi evlendiyse benim malimdir, diye düşünüyor. Evlenip iki kuş bir kafese gireyim derdindeler, uzuuuun bir 'yapilmayacaklar listesi' oluyor ciddi ilişki ile beraber.
Bana saçma geliyor .hele bir arkadaşım vardı üniversiteden . Hepimiz ailelerimizden uzak olduğumuz için her zor animizda yanımızdaydik. Bu gruptan bir kız arkadaş evlenince tüm sosyal medyasını kapatip nosunu değiştirmis ,herkesle iletişimi kopsun diye. Sonra yeni soyadı ile hesap açıp biz kız arkadaşları eklemiş sadece. Silinen yakın erkek arkadaşın bu olay çok ağrına gitti, her buluşmada konusu açılır oldu 'artniyet yoksa neden sildi' falan diye
Neyse gel zaman git zaman bu arkadaşa ailesi birisini buldu , bir gün beni aradı. Ben de sanıyorum ki düğününe çağıracak. Meğer kız telefonda beni görmüş rahatsız olmuş. Kavga etmişler, onun yanında 'daha görüşmeyelim' diye aramış

Sosyal medya kullanmıyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…