Evli erkek arkadaşlarınızla görüşür müsünüz?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Dün arkadaşım gelmiş. Uzun yıllardır görüşmüyorduk. Evlendiğinden beri desem yeridir. Dün akşam 10 gibi buluşalım mı ben kısa süreliğine geldim dedi, ben de kıramadım. 1 saat oturdum. Yaşlar orta yaş ikimizin de. Annem de evli erkekle ne işin var o saatte dedi. Eşini tanımıyorum bu arada. Hiç tanıştırmadı ama benim aklımda kötü bir niyet yok. Dünyada tek erkek o kalsa yine de ona bakmam.

Adam tek mi gelmiş yaşadığınız şehre?

Esi sorun etmiyorsa gorusebilirsiniz bence. Ben olsam esinin yerinde tanimadigim kac senedir gorusmedigi arkadasiyla bana soylemeden gorusmesi hosuma gitmezdi acikcasi. Normalde konusuyor muydunuz telefon uzerinden vs.?

Tek görüşmezdim. Eşiyle görüşürdüm ya da siz de bir çiftseniz çift olarak görüşürdüm. Erkeklerimiz bizim toplumda kadınla arkadaşlığı dengede tutamıyor. Hele orta yaşlı evli erkeklerin kafası çok tuhaf çalışıyor bir süre sonra. Pek yakın olmazdım.

Aslında olay niyet değil de, karşı tarafın eşinin aklına bir şey gelmesin, üzülmesin isterdim galiba ben. Belli olmaz çünkü sizi tanımıyor. Evli erkek arkadaşlarım var, eşlerini tanıyorum hatta eşleriyle daha sık görüşüyoruz. Eşini neden tanımıyorsunuz ? Farklı bir şehirde falan mı yaşıyorlar normalde ?

Karşı tarafın yaşadığı psikolojik ve aile ortamını bilmiyorsunuz. Aralarında güven sorunu olabilir duyarsa iş kötü anlaşılır diye anneniz yorum yapmış haklı geldi.

Sizden bağımsız olarak yorum yapıyorum.
Siz bakmayacaksınız eminiz fakat karşı taraf duyarsa ne olur? Herkes dürüst olsun tanımadığı bir kişiyle oturmasından rahatsız oluruz. Ortak arkadaş grubu olur yada daha öncesinde gördüğüm tanıdığımız birisidir okey .

Ben görüşüyorum valla. Hanımları sorun çıkarıyor mu bilmem,benim eşim de kız arkadaşlarıyla görüşür,yemeğe çıkar,eğlenmeye gider. Bizim için normal durumlar.

Adam tek mi gelmiş yaşadığınız şehre?

Şimdi hiç evli arkadaşım yok ama evli olsalar eşini tanımıyor olsaydım arkadaşlığımı sorgulardım
Haklısınız.
Esi sorun etmiyorsa gorusebilirsiniz bence. Ben olsam esinin yerinde tanimadigim kac senedir gorusmedigi arkadasiyla bana soylemeden gorusmesi hosuma gitmezdi acikcasi. Normalde konusuyor muydunuz telefon uzerinden vs.?
Eşine belki de söylememiştir. Hayır öyle yazışma konuşma yok. Evlendikten sonra yazmıyorum erkek arkadaşlarıma.
İki eski arkadaşın uzun yıllar sonra bir saat oturmasından daha doğal ne olabilir?
Aynen. Benim açımdan öyle. Annem de evli erkekle ilişki yaşıyormuşum gibi kötü yola düşme diyor.
Ben tekim.

Farklı şehirde. Arkadaşım da bulunduğum yerde değil. Normalde hep erteler görüşmezdim. 1 saatlik ne olur dedim.
Yalnızdık.

Ne saçma ya, tabii ki görüşürüm (gizli saklı olmadıkça) , neden görüşmeyeyim ki?
Bes yıl önce tanıştığım cok sevdiğim bir turist beş yıl sonra yeni evlendigi karisi ile bir aylığına şehrime geldiler. Karısı online çalıştığı için akşama kadar evdeydi,mecburen. Biz Allah'ın günü bu arkadaşımla buluştuk, bisiklete bindik, tavla oynadik,gemiye bindik,güldük eglendik. Akşam işi bitince eşi katıldı aramıza, bazen beni kaldıkları yere çağırdılar ağırladılar. Gayet keyifle arkadaş olduk, hiç de artniyet düşündüklerini sanmam.
Benzer bir erkek arkadaşım eşiyle İstanbul'a taşındılar koca mevsim. Kız yokken evlerine girdim çıktım defalarca, hatta kıza hediye almaya bile kocasıyla beraber gittik .
Dünyada böyleyken , herkes neşe icinde dostluk yaşarken bizim ülkede evlenen gayet normal, aramızda onca yıldır flortun F'si olmayan yakın arkadaşlarım 'yaaa nişanlım rahatsız oluyor' diye görüşmeyi kesiyorlar, düğününe bile cagirmiyorlar uyuz oluyorum valla. Erkek milletiyle arkadaş olmaktan soğudum. Bu arada bahsettiğim arkadaşlarım geri kafalı, kıskanç , bana yan gözle bakan vs insanlar değil. Sadece kız arkadaşları tanımadan etmeden rahatsız oluyor çünkü cinsiyetim kadın oysa tanısalar hem severler hem de onların kokmuş nisanlilarina bakmayacagimi bilirler.
Yani yerinde olsam görüşür,vedalasirken eşine çok selamlarımı iletirdim

Farklı şehirde. Arkadaşım da bulunduğum yerde değil. Normalde hep erteler görüşmezdim. 1 saatlik ne olur dedim.

Yalnızdık.

Anladım. Dediğim gibi karşı taraftaki kadının huyunu, suyunu veya eşine güvenip güvenmediğini bilmiyorsunuz. O da sizi tanımıyor. Sizin niyetiniz iyi olabilir elbette zaten ne gelirse iyi niyetten geliyor insanın başına. Ancak erkek tarafı niyeti de bozabilir. Bazı kadınlar da eşine çok güvenir, dert etmez. Bunlar hep bilinmezlik. O yüzden siz kendi önleminizi alın derim ben.

Normal şartlarda ben de böyle bakıyorum olaya ancak sizin de dediğiniz gibi karşı taraf rahatsız olup birden olayı büyütebiliyor. Bazen de erkek tarafı kadını öyle bir irrite etmiş oluyor ki kadına her şey batıyor. Herkesten huylanmaya başlıyor. Bazıları da dümdüz, partnerinin hayatında karşı cins figürü istemiyor falan. Kısır döngü olmuş bu iş bizim toplumumuzda. Bir de bizim erkeklerin birçoğu maalesef kadınla düz arkadaş olma işini beceremiyorlar. Karman çorman bir mevzu yani

evlenince arkadaşlıktan çıkıyor mu ?
neden gorusmeyeyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…