- 10 Ekim 2014
- 32.758
- 147.400
- 798
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Sosyal medya kullanmıyorum pek.
Yahu ben fikrimi yazıyorum. Sonra aynı doğrultuda yorum siz yazıyorsunuz ve benim yazdığımı beğenmiyorsunuz asıl saçmalayan sizsiniz. Bari farklı bir fikriniz olsa derim ki herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Eşimin doğruluğundan yanlışlığından size ne? Görüşmemi istememesiyle ilgili güzelleme de yapmadım. Okuduğunuzu anlamadığınız için daha fazla yazma gereksinimi görmüyorum. Siz bu yazdıklarımı da evirip çevirip anlamak istediğiniz gibi yorumlarsınızAşırı saçma bir cevap olmuş. Eşinizin tavrı zaten yanlış sizin burda doğru bir şey gibi yazmanız da aynı oranda yanlış. Her yorumunuzu beğenmek mecburiyetinde olduğumu bilmiyordum.
Boğaza karşı çay kahve eşliğinde muhabbetin de tadına doyum olmazBen evliyim İstanbul a gittiğimde 18 yıllık erkek arkadaşımla (o da evli) başbaşa buluşup gıybetin dibine vuruyoruz.
Görüşürüm ki görüşüyorum da yaniDün arkadaşım gelmiş. Uzun yıllardır görüşmüyorduk. Evlendiğinden beri desem yeridir. Dün akşam 10 gibi buluşalım mı ben kısa süreliğine geldim dedi, ben de kıramadım. 1 saat oturdum. Yaşlar orta yaş ikimizin de. Annem de evli erkekle ne işin var o saatte dedi. Eşini tanımıyorum bu arada. Hiç tanıştırmadı ama benim aklımda kötü bir niyet yok. Dünyada tek erkek o kalsa yine de ona bakmam.
Bana göre aynı ama annem sanki evli adamla gönül ilişkisi yaşıyormuşum gibi ''bu saatte ne için var evli adamla'' dedi.Boğaza karşı çay kahve eşliğinde muhabbetin de tadına doyum olmaz
S showingnoemotions bende görüşürüm, zaten erkek arkadaşlarımın hepsi eşimle ortak arkadaşımız, bulundukları şehire tek gitmişsem bir alo der görüşürüm, siz kendinizi bildikten sonra arkadaşın kadını erkeği olmaz bence, ha kadın arkadaşla görüşmüşsünüz ha erkek arkadaşla, sonuçta hepsi arkadaş değil mi?
Aynen öyle, bayram seyranda aramaz. Normalde sohbetimiz pek yok ama sıkıntı etmedim. Eşiyle tanıştırmamasını da hoş karşılamadım açıkçası. Kötü kadın mıyız? Eşin kadın arkadaş istemiyorsa sen de arama. Yıllardır böyle ertelerim belki benim de canımın sıtkın olduğu ana geldi.Arkadaşlığımın seviyesine bağlı. Yıllarca bayram seyran da bile hiç mesajlaşmadığım biri birden çıkıp ben geldim dese vaktimi ayırmam bile. Kadın da olsa ayırmam çünkü benim için önemli olsa ayda yılda bir hatır soruşmuş oluruz.
Onun haricinde görüşülür tabiki ne olacak ki.
Böyleleri de var, evet.Evet, daha geçen ay birinin doğum gününü kutladım. Yani pasta alıp iş yerinde işim vardı yanına gittim. Eşi de biliyor. Ama bir tanesi beni eve davet etmişti , eşiyle tanışacağımı düşünüp “yenge hediye olarak ne ister” dediğimde o olmayacak demişti. Bozuntuya vermedim, telefonu kapatınca engelledim . Kişisine göre evet
Anneniz kendi annesinden gördüğünü bildiğini söylüyor öğütlüyor size, arkadaşın kadını erkeği, evlisi bekarı olmaz, arkadaş arkadaştır, siz arkadaş seçiminizde isabetli kararlar aldıysanız, arkadaşınızla görüşme maksadınız da 2 sohbet edip eskileri yad etmekse niye görüşmeyesiniz, burada tek sıkıntı arkadaşınızın görüşmenizi eşinden saklaması, bu insanı düşündürür bence, saklamakta ki maksat nedir?Bana göre aynı ama annem sanki evli adamla gönül ilişkisi yaşıyormuşum gibi ''bu saatte ne için var evli adamla'' dedi.
Ben gorüşmüştüm nisanliyken. Nisanlim kiskanctir ona ragmen bisey demedi. Ama evliyken olsa esimle giderdim daha guzel olur. Yani bana problem gelmediDün arkadaşım gelmiş. Uzun yıllardır görüşmüyorduk. Evlendiğinden beri desem yeridir. Dün akşam 10 gibi buluşalım mı ben kısa süreliğine geldim dedi, ben de kıramadım. 1 saat oturdum. Yaşlar orta yaş ikimizin de. Annem de evli erkekle ne işin var o saatte dedi. Eşini tanımıyorum bu arada. Hiç tanıştırmadı ama benim aklımda kötü bir niyet yok. Dünyada tek erkek o kalsa yine de ona bakmam.
Eşi burada değil o nedenle de eşiyle ilgili pek soru sormadım. Bir kere eşi de buradaydı, aa tanıştır eşini de getir, beraber buluşalım demiştim, öyle kaldı. Görüşmedik. Belki kıskançtır, belki değildir bilemiyorum.Anneniz kendi annesinden gördüğünü bildiğini söylüyor öğütlüyor size, arkadaşın kadını erkeği, evlisi bekarı olmaz, arkadaş arkadaştır, siz arkadaş seçiminizde isabetli kararlar aldıysanız, arkadaşınızla görüşme maksadınız da 2 sohbet edip eskileri yad etmekse niye görüşmeyesiniz, burada tek sıkıntı arkadaşınızın görüşmenizi eşinden saklaması, bu insanı düşündürür bence, saklamakta ki maksat nedir?
Eşi mi çok kıskanç yoksa kendisi eşine arkadaş kısıtlaması getiriyor da o yüzden mi saklıyor onu bilmek lazım, karım erkek arkadaşlarıyla görüşemez ama ben görüşürüm diye düşünen biriyse buluşup görüşülecek bir adam değildir zira demek ki zihniyeti pis.
Eşi kıskançsa o zaman çaresi var, tanışılır görüşmelerde eşi de yanınızda olur kadının içindeki vesvese gider.
İşte daha ilişkinin başında öyle irrite eden, konuştuğu herkesle kendisini aldatacagini düşündüğün adamlarla niye evleniyorlar, onu bir anlasam
Ben cidden sinir oluyorum, "keşke iyi dostlar biriktirecegime altın biriktirseydim" diye bir söz var yaama çoğu kişi evlendiyse benim malimdir, diye düşünüyor. Evlenip iki kuş bir kafese gireyim derdindeler, uzuuuun bir 'yapilmayacaklar listesi' oluyor ciddi ilişki ile beraber.
Bana saçma geliyor .hele bir arkadaşım vardı üniversiteden . Hepimiz ailelerimizden uzak olduğumuz için her zor animizda yanımızdaydik. Bu gruptan bir kız arkadaş evlenince tüm sosyal medyasını kapatip nosunu değiştirmis ,herkesle iletişimi kopsun diye. Sonra yeni soyadı ile hesap açıp biz kız arkadaşları eklemiş sadece. Silinen yakın erkek arkadaşın bu olay çok ağrına gitti, her buluşmada konusu açılır oldu 'artniyet yoksa neden sildi' falan diye
Neyse gel zaman git zaman bu arkadaşa ailesi birisini buldu , bir gün beni aradı. Ben de sanıyorum ki düğününe çağıracak. Meğer kız telefonda beni görmüş rahatsız olmuş. Kavga etmişler, onun yanında 'daha görüşmeyelim' diye aramış
Zaten sizin niyetinizden şüphe etmiyorum maksadınız arkadaşınızla sohbet etmek, evli arkadaşlarınızla aranızda sağlam bir bağ varsa, arkadaşlıklarından hoşnutsanız görüşün niye görüşmüyorsunuz kiEşi burada değil o nedenle de eşiyle ilgili pek soru sormadım. Bir kere eşi de buradaydı, aa tanıştır eşini de getir, beraber buluşalım demiştim, öyle kaldı. Görüşmedik. Belki kıskançtır, belki değildir bilemiyorum.
Ben evli kadın arkadaşlarımla bile görüşürken rahat değilim. Acaba eşleri kızar mı geziyoruz tozuyoruz diye düşünürüm hep. Ben kötü niyetli biri değilim gerçekten, oturup sohbet ettik. Ben kötü niyetli değilim, kötü bir niyeti varsa onun ayıbı.
Bir de benim yaşıtlarım evlendiğinden geriye sap erkekler kaldı. Hepsi arkadaşım. Erkeklerle aram iyidir, sohbet etmeyi severim.
Yahu ben fikrimi yazıyorum. Sonra aynı doğrultuda yorum siz yazıyorsunuz ve benim yazdığımı beğenmiyorsunuz asıl saçmalayan sizsiniz. Bari farklı bir fikriniz olsa derim ki herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Eşimin doğruluğundan yanlışlığından size ne? Görüşmemi istememesiyle ilgili güzelleme de yapmadım. Okuduğunuzu anlamadığınız için daha fazla yazma gereksinimi görmüyorum. Siz bu yazdıklarımı da evirip çevirip anlamak istediğiniz gibi yorumlarsınız
Kadınlar arasında da var bu; bekar kız arkadaş tehdidi, bekarlar evli hayatından anlamaz gibi.Zaten sizin niyetinizden şüphe etmiyorum maksadınız arkadaşınızla sohbet etmek, evli arkadaşlarınızla aranızda sağlam bir bağ varsa, arkadaşlıklarından hoşnutsanız görüşün niye görüşmüyorsunuz ki
Evlenmek demek kendini arkadaş çevrenden soyutlamak değil bana göre, kimisi ben artık evliyim bekarlara görüşmem diyor:))) evlilik bir statüymüş gibi görüyorlar evliler evlilerle görüşmeli diye düşünüyorlar ama ne bileyim insan evlendi diye arkadaşını bırakır mı çok garip.
Kendinden evliliğinden emin olan kadın veya erkekler, eşlerinin arkadaşlarıyla görüşmesinden rahatsız olmamalı, kızmamalı da, evli kadın ve erkeklerin çoğu çalışıyor, yemek molasında işyerindeki çalışma arkadaşlarıyla da mı sohbet etmiyorlar, bir hafta sonu buluşup görüşmüyorlar? İşe giderken servis aracındaki kişilere de mi selam verip bir nasılsın diye sormuyorlar, insanız durakta otobüs beklerken bile ayak üstü sohbet edecek birileriyle tanışıp konuşuyoruz, söz konusu arkadaş olunca bu çekinceler niye anlamıyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?