Evli erkek arkadaşlarınızla görüşür müsünüz?

Sosyal medya kullanmıyorum pek.

Telefon da olur. Yani fiziksel goruşememeyi anlarim araya yillar girebiliyor ama hic bir iletişim kurmamak icin bir bahane göremiyorum.
Evli diye konuşulmayan adamla bulusmaya gitmek manasiz sadece.

Yillarca bir mesaj atip nasilsin demeyen/ demediğim adam benim bulunduğum şehre gelince beni cagirsa bunun amaci ne diye dusunurdum. Boş kalmiş takilacak insan aramiş vaktimi ayirmazdim ama olmuş bitmiş artik ustune dusunmenin anlami yok.

Aşırı saçma bir cevap olmuş. Eşinizin tavrı zaten yanlış sizin burda doğru bir şey gibi yazmanız da aynı oranda yanlış. Her yorumunuzu beğenmek mecburiyetinde olduğumu bilmiyordum.
Yahu ben fikrimi yazıyorum. Sonra aynı doğrultuda yorum siz yazıyorsunuz ve benim yazdığımı beğenmiyorsunuz asıl saçmalayan sizsiniz. Bari farklı bir fikriniz olsa derim ki herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Eşimin doğruluğundan yanlışlığından size ne? Görüşmemi istememesiyle ilgili güzelleme de yapmadım. Okuduğunuzu anlamadığınız için daha fazla yazma gereksinimi görmüyorum. Siz bu yazdıklarımı da evirip çevirip anlamak istediğiniz gibi yorumlarsınız

Ben evliyim İstanbul a gittiğimde 18 yıllık erkek arkadaşımla (o da evli) başbaşa buluşup gıybetin dibine vuruyoruz.
Boğaza karşı çay kahve eşliğinde muhabbetin de tadına doyum olmaz
S showingnoemotions bende görüşürüm, zaten erkek arkadaşlarımın hepsi eşimle ortak arkadaşımız, bulundukları şehire tek gitmişsem bir alo der görüşürüm, siz kendinizi bildikten sonra arkadaşın kadını erkeği olmaz bence, ha kadın arkadaşla görüşmüşsünüz ha erkek arkadaşla, sonuçta hepsi arkadaş değil mi?

Ben görüşürdum.lakin ex kocam karsi cikardi oyle şeylere zihniyet meselesi.evli olunca ne oluyorsa yapan herturlu yapar niyeti fesat olanin yaklasimini anlarsiniz zaten

Görüşürüm ki görüşüyorum da yani

Arkadaşlığımın seviyesine bağlı. Yıllarca bayram seyran da bile hiç mesajlaşmadığım biri birden çıkıp ben geldim dese vaktimi ayırmam bile. Kadın da olsa ayırmam çünkü benim için önemli olsa ayda yılda bir hatır soruşmuş oluruz.
Onun haricinde görüşülür tabiki ne olacak ki.

Evet, daha geçen ay birinin doğum gününü kutladım. Yani pasta alıp iş yerinde işim vardı yanına gittim. Eşi de biliyor. Ama bir tanesi beni eve davet etmişti , eşiyle tanışacağımı düşünüp “yenge hediye olarak ne ister” dediğimde o olmayacak demişti. Bozuntuya vermedim, telefonu kapatınca engelledim . Kişisine göre evet

Bana göre aynı ama annem sanki evli adamla gönül ilişkisi yaşıyormuşum gibi ''bu saatte ne için var evli adamla'' dedi.

Aynen öyle, bayram seyranda aramaz. Normalde sohbetimiz pek yok ama sıkıntı etmedim. Eşiyle tanıştırmamasını da hoş karşılamadım açıkçası. Kötü kadın mıyız? Eşin kadın arkadaş istemiyorsa sen de arama. Yıllardır böyle ertelerim belki benim de canımın sıtkın olduğu ana geldi.
Böyleleri de var, evet.

Aileden aileye değişir bu durumlar.Eşi belki de çok kıskançtır bilemezsiniz .Eşi ile de tanışıyor olsaydınız görüşmekde bir sakınca olmaz bence.Sadece bir kez gorustuyseniz de bu arkadasinizla kafanıza takmayın bence.

Bana göre aynı ama annem sanki evli adamla gönül ilişkisi yaşıyormuşum gibi ''bu saatte ne için var evli adamla'' dedi.
Anneniz kendi annesinden gördüğünü bildiğini söylüyor öğütlüyor size, arkadaşın kadını erkeği, evlisi bekarı olmaz, arkadaş arkadaştır, siz arkadaş seçiminizde isabetli kararlar aldıysanız, arkadaşınızla görüşme maksadınız da 2 sohbet edip eskileri yad etmekse niye görüşmeyesiniz, burada tek sıkıntı arkadaşınızın görüşmenizi eşinden saklaması, bu insanı düşündürür bence, saklamakta ki maksat nedir?
Eşi mi çok kıskanç yoksa kendisi eşine arkadaş kısıtlaması getiriyor da o yüzden mi saklıyor onu bilmek lazım, karım erkek arkadaşlarıyla görüşemez ama ben görüşürüm diye düşünen biriyse buluşup görüşülecek bir adam değildir zira demek ki zihniyeti pis.

Eşi kıskançsa o zaman çaresi var, tanışılır görüşmelerde eşi de yanınızda olur kadının içindeki vesvese gider.

Ben gorüşmüştüm nisanliyken. Nisanlim kiskanctir ona ragmen bisey demedi. Ama evliyken olsa esimle giderdim daha guzel olur. Yani bana problem gelmedi

Eşi burada değil o nedenle de eşiyle ilgili pek soru sormadım. Bir kere eşi de buradaydı, aa tanıştır eşini de getir, beraber buluşalım demiştim, öyle kaldı. Görüşmedik. Belki kıskançtır, belki değildir bilemiyorum.

Ben evli kadın arkadaşlarımla bile görüşürken rahat değilim. Acaba eşleri kızar mı geziyoruz tozuyoruz diye düşünürüm hep. Ben kötü niyetli biri değilim gerçekten, oturup sohbet ettik. Kötü bir niyeti varsa onun ayıbı.

Bir de benim yaşıtlarım evlendiğinden geriye sap erkekler kaldı. Hepsi arkadaşım. Erkeklerle aram iyidir, sohbet etmeyi severim.

Konuyu dağıtmayayım ama benim de eşimin kardeş gibi olduğu bir erkek kuzeni vardı, biz de yakın olduk zamanla. Sonra bu bir kızla sevgili oldu. Kız daha ilk görüşmede bana kafayı taktı ki ben zaten normalde mesafeli bir tipim, kızın bana taktığını anladıktan sonra bulundukları ortamlara çok fazla girmemeye çalıştım. İkisini de ayda yılda bir görür oldum. Eşimle o zaman sevgiliyiz, kız bana iftira atarak bizi ayırmaya çalıştı, hayatlarından sonsuza dek çıkacaktım böylece, hem de kuzenler ayrılmayacaktı. Kızın anlattığı olayları yaşayacak kadar bir arada bulunmadık bile o derece yalanlar. Kıza da iyilikten başka bir şey yapmadım yani öyle olaylar oldu ki kendimi de çok sorguladım. Sonuç olarak büyük kavga ettik, iki kuzen küstü, eşim sağolsun beni iyi tanıyormuş, ciddiye bile almadı atılan iftirayı. Ama ben sağlam travma yaşadım durduk yere o ayrı

Zaten sizin niyetinizden şüphe etmiyorum maksadınız arkadaşınızla sohbet etmek, evli arkadaşlarınızla aranızda sağlam bir bağ varsa, arkadaşlıklarından hoşnutsanız görüşün niye görüşmüyorsunuz ki

Evlenmek demek kendini arkadaş çevrenden soyutlamak değil bana göre, kimisi ben artık evliyim bekarlara görüşmem diyor:))) evlilik bir statüymüş gibi görüyorlar evliler evlilerle görüşmeli diye düşünüyorlar ama ne bileyim insan evlendi diye arkadaşını bırakır mı çok garip.

Kendinden evliliğinden emin olan kadın veya erkekler, eşlerinin arkadaşlarıyla görüşmesinden rahatsız olmamalı, kızmamalı da, evli kadın ve erkeklerin çoğu çalışıyor, yemek molasında işyerindeki çalışma arkadaşlarıyla da mı sohbet etmiyorlar, bir hafta sonu buluşup görüşmüyorlar? İşe giderken servis aracındaki kişilere de mi selam verip bir nasılsın diye sormuyorlar, insanız durakta otobüs beklerken bile ayak üstü sohbet edecek birileriyle tanışıp konuşuyoruz, söz konusu arkadaş olunca bu çekinceler niye anlamıyorum doğrusu

Ya ben bunda hiçbi sakınca görmedim ama aile evinde yaşarken bazen laf duymamak için dikkat etmek gerekiyor sanırım çünkü onların bakış açısı bizimkinden farklı

Yorumlarımız aynı doğrultuda değil anlamadığınız bu. Erkek arkadaşla görüşmenin eşin izin verdiği ölçüde olmasını normal bulan sizsiniz. Beğenmediğim nokta orası zaten verdiğiniz örnek. Beğenmek zorunda da değilim. Benim yorumumda ve hayat görüşümde böyle bir durum yok. Eşinizin görüşünden bize neyse yorum olarak yazmayın. Hah kısasa kısas beğenmedimler de gelmiş. Her gün emoji skorunuza da bakıyor musunuz? Burayı bu kadar ciddiye almayın yahu erken yaşlanırsınız sonra

Kadınlar arasında da var bu; bekar kız arkadaş tehdidi, bekarlar evli hayatından anlamaz gibi.

Gorusuyorum tabii.Cok yakin 2 erkek arkadasimla ucumuzun oldugu whatsapp grubumuz var esimi almiyoruz hatta en az 6 7 senedir.Hemen her gun gunaydinlasiriz konusuruz..Hepimiz bekardik.Once ben evlendim,sonra birini daha evlendirdik.Digeri bekar.Aday arastiriyoruz hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…