- 14 Eylül 2014
- 21.869
- En iyi cevaplar
- 1
- 106.718
- 798
- Konu Sahibi guvercin34
-
Linçlenmeyecek gibi misiniz?Teşekkürler yorumlarınız pardon linçlemeleriniz için
Allah'tan 4 çocuğum yok. Aslında hiç çocuğum yok. E kocam da Konya'lı değil. Çok şükür, sen kontrol ettin mi çocukları sayın kaç tane var?Bence 3 çocuklular değil 4 olanlar da işkillenmeli. Adam bu safoza taksit taksit söylüyor çünkü
Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi
Eskisi gibi?Her lince tek tek cevap yazamam ya . On yıldır evli adamla da görüşmüyorum bazısı öyle yazmış .Ben de zaten hiç tanımadığım sıfırdan evli adamla konuşmam .Eski zor ayrıldığım biri sürekli yazınca benim de duygularım ortaya çıktı hesapta yokken o da öyle olduğunu söyleyince eskisi gibi olunca gardımı indirdim. Ben de ay çok iyi bi şey yapıyorum diye açmadım konuyu. Psikiyatr a başlamıştım zaten bi daha da konuşmayacağım .
Erkekler böyle yalancı.Benim konumu bilenler biliyor ama bahsedeyim. 20-25 yaşındayken 5 yıllık ilk sevgilim sonrasında evlendi 10 yıllık evli ben bekarım yaş 37. Seni unutamadım başkaydın ilk tek aşkımsın vs ve geçmişte şunu dedin ondan ayrıldık vs suçlamalarından konuşmalarından sonra boşan gel o zaman demiştim ‘ çocuklarım’ demişti . Ağlamıştı onlar olmasa bir dk durmam ayrı yatıyoruz ikinci çocuktan sonra filan diyordu . Bunlar aylar önce oluyor ben konuyu sonradan açmıştım .
Bugün bi şekilde öğrendim ki 3. çocuğu var hiç bahsetmedi ben iki çocuğu var sanıyordumm. Var mı dedim var dedi . Benimle konuşmaya başladığında öğrenmiş sonra da söylememiş bana. Kazara oldu aramızı düzeltmeye çabalarken dedi .Ben zamanında onunla neden evlenmedim beni bu kadar sevenle , hata yaptım diye kendimi parçalıyordum halbuki . Evlenmiş olsak beni de aldatır mıydı yoksa iyi mi kurtuldum diye olumlu düşünmeye çalışayım . Gerçi bu devirde aldatmayan erkeği nereden nasıl bulucam o bile yapıyorsa herkes yapar diye düşğnüyorum . İçim soğusun istiyorum
Neyse ki bende 2 tane. Benim koca da Konyalı değil. Biz savuşturdukAllah'tan 4 çocuğum yok. Aslında hiç çocuğum yok. E kocam da Konya'lı değil. Çok şükür, sen kontrol ettin mi çocukları sayın kaç tane var?
Ben Söylediklerini buraya genel olarak yazdım tek tek yazmadım beni sevdiğini söyledi unutamadım pişmanım evlendiğime dedi böyle nereye kadar konuşulacak dediğimde tamam uygun zaman bulucam zaman ver vs dedi . Hata ettim.Eskisi gibi?
Adam gece karısıyla sevişip gündüz size yazıyor. Neyi eskisi gibi?
Nasıl mideniz alıyor da 12 yıl önceki duygularınız ortaya çıkıyor?
Allah akıl fikir versin. 4.çocuk haberini de alırsınız yakında.
Adam hayattaki bütün sorunlarını pipisiyle çözüyorAra düzeltmek için sözlü iletişim kurulur.
Seksle ara düzelseydi hiç kimse boşanmaz, seks yapıp her şeyi çözerdi.
Eşinden hiçbir zaman ayrılmayacak, sadece adrenalin için sizinle birlikte. Kendinize çok yazık ediyorsunuz gerçekten.
Kaç yaşında kadınsınız.Ben Söylediklerini buraya genel olarak yazdım tek tek yazmadım beni sevdiğini söyledi unutamadım pişmanım evlendiğime dedi böyle nereye kadar konuşulacak dediğimde tamam uygun zaman bulucam zaman ver vs dedi . Hata ettim.
Yuva dağıtmaktan çekinmediniz yani.Ben Söylediklerini buraya genel olarak yazdım tek tek yazmadım beni sevdiğini söyledi unutamadım pişmanım evlendiğime dedi böyle nereye kadar konuşulacak dediğimde tamam uygun zaman bulucam zaman ver vs dedi . Hata ettim.
Eski sevgili ya bu adam, kendisini sevdiğini, farklı olduğunu falan sanıyor. Hatta kendine hak bile görüyor olabilir biz birbirimizi seviyorduk, istemeden ayrıldık, ailesi zorla evlendirmiş falan. Sıfırdan evli bir adam değil demiş. Eski sevgili olunca değişik bir kafaya giriyorlar. Var böyle bi eski sevgiliyle eşini aldatma, evli eski sevgiliyle birlikte olma meraklıları.Hayır bir de millet de korku da yok. Adam boşansa tekrar evlense herkes ikinci kadın boşattı evlendi diyecek. Ömür boyunca metres kalacaksınız evlenseniz bile.
Hepsini geçtim bu adam zengin değilse üç çocuğa vereceği nafakayla eline üç kuruş kalacak.
Evlenmek bu kadar mı önemli? Gururdan onurdan ahlaktan önemli mi?
Üç çocukluyken karısını aldatan bir ahlaksızla evlenmek ömür boyu herkesin boşatan kadın diye kınayacağı biri olarak yaşamaya değer mi mesela evli olmak?
O daha aşağılayıcı haberleri yok.Eski sevgili ya bu adam, kendisini sevdiğini, farklı olduğunu falan sanıyor. Hatta kendine hak bile görüyor olabilir biz birbirimizi seviyorduk, istemeden ayrıldık, ailesi zorla evlendirmiş falan. Sıfırdan evli bir adam değil demiş. Eski sevgili olunca değişik bir kafaya giriyorlar. Var böyle bi eski sevgiliyle eşini aldatma, evli eski sevgiliyle birlikte olma meraklıları.
Boşatamıyosun aşk böceğim zaten. Pervane olmana da gerek yok, ne zaman istese elinin altındasın, seni bulamadığı tek sefer yok.Mutlu olan kim yuvasını bozar ya erkeklerin aklı yok mu . Ben hangi erkeği zorla eşinden boşatabilirim bu mümkün mü Madem bana ağlıyorsun böyle evliliğinden boşan o zaman ben böyle konuşmucam dedim. İlle de boşanacaksın beni alacaksın diye peşinde pervane olmadım . Halihazırda anlaşamayan bitirmek isteyen kadın ya da erkek evliliğini bitirir memnun olan insan devam eder bitirmez o da öyle yaptı bi de ekstra çocuk çıktı konu kapandı .
Yoo bazı erkekler evinde mutlu oluyor ama aldatmak istiyor. Ahlaksız adamlar da var. Karısıyla mutlu asla ayrılmayı da düşünmüyor ama başkalarıyla da görüşmekten zevk alıyor.Mutlu olan kim yuvasını bozar ya erkeklerin aklı yok mu . Ben hangi erkeği zorla eşinden boşatabilirim bu mümkün mü Madem bana ağlıyorsun böyle evliliğinden boşan o zaman ben böyle konuşmucam dedim. İlle de boşanacaksın beni alacaksın diye peşinde pervane olmadım . Halihazırda anlaşamayan bitirmek isteyen kadın ya da erkek evliliğini bitirir memnun olan insan devam eder bitirmez o da öyle yaptı bi de ekstra çocuk çıktı konu kapandı .
Adam kolay diye geliyor aslında. Konya’da yeni birini bulması zor. Ben de yaşadım Konya’da net biliyorum ortamınıBoşatamıyosun aşk böceğim zaten. Pervane olmana da gerek yok, ne zaman istese elinin altındasın, seni bulamadığı tek sefer yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?