- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Bunları o öküzlere sormak lazımMerhaba hanimlar forumda okadar cok sorun okuyoruzki kimi kocasinin okuz oldugunu kimi ince olmadigini kimi kocasinin onu sevmedgni herkes kendi kocasini ve evliligni sorguluyo baktm.yer yer bu okuzluk benm kocamdada var dedm yer yer yok artk bu kadar olmaz dedim.gelelim meseleye kocasi odun olanlar sevilmedigni dusunuyo gercekten kocasi kibar olmayan dusuncesz adamlar eslerini sevmiyor mu gercek es dedigin ne
Benim esimde oyle romantik biri degil ama beni dusundugunu hissettiriyor hareketleri ile ne bileyim gelirken sevdigim seyleri alması,evde beni dusunerek hareket etmesi mesela uyursam ellemez cocuklara bakar kucuk ornekler belki ama boyle siralanir giderMerhaba hanimlar forumda okadar cok sorun okuyoruzki kimi kocasinin okuz oldugunu kimi ince olmadigini kimi kocasinin onu sevmedgni herkes kendi kocasini ve evliligni sorguluyo baktm.yer yer bu okuzluk benm kocamdada var dedm yer yer yok artk bu kadar olmaz dedim.gelelim meseleye kocasi odun olanlar sevilmedigni dusunuyo gercekten kocasi kibar olmayan dusuncesz adamlar eslerini sevmiyor mu gercek es dedigin ne
Iste bende onu diyorum acaba erkekler gercekten kaba mi yoksa biz kadinlar cokmu sey bekliyoruz kafamda deli sorular:)Erkeklere surekli okuz okuz demek de cok sıktı artik. Kadinlarin genel olarak erkeklerden cok sey bekledigini dusunuyorum. Sevgiliyken cikalim gezelim,hediyelere bogsunlar bizi,hesaplari odesinler,evlilik teklifine kameramanla gelsinler,ellerinden cicek eksik olmasin,hediyeler hep devam etsin,evlendikten sonra elimizi suya sokmayalim,evi mok gotursun,dolapta yemek olmasin ama askimiz hic bitmesin,koca eve gelince el ele tutusalim,kanepede yan yana oturalim,tvye telefona hic bakmasin hep bana baksin,elma soysun agzima versin,tuvalete bile kucaginda tasisin,hafta sonu yataga kahvalti getirsin vs vs
Bunlari yapmayana da okuz diyelim
Ne guzel dunya
Valla kadin olsun erkek olsun,normal insan evladi gormeyeli cok oldu benimIste bende onu diyorum acaba erkekler gercekten kaba mi yoksa biz kadinlar cokmu sey bekliyoruz kafamda deli sorular:)
Iste bende onu diyorum acaba erkekler gercekten kaba mi yoksa biz kadinlar cokmu sey bekliyoruz kafamda deli sorular:)
herşey köprüyü geçene kadar yani imzaları atana kadr gerisi tam bir odun ve iğrenç tipler oluyor heleki bazı adamlar kendilerini mükemmel karşısındakini sürekli değiştirmeye zorla bişeyleri yaptırmaya çalışıyor yapmazsan ya hakaret asssgilama var yada dayakMerhaba hanimlar forumda okadar cok sorun okuyoruzki kimi kocasinin okuz oldugunu kimi ince olmadigini kimi kocasinin onu sevmedgni herkes kendi kocasini ve evliligni sorguluyo baktm.yer yer bu okuzluk benm kocamdada var dedm yer yer yok artk bu kadar olmaz dedim.gelelim meseleye kocasi odun olanlar sevilmedigni dusunuyo gercekten kocasi kibar olmayan dusuncesz adamlar eslerini sevmiyor mu gercek es dedigin ne
Aynen size katılıyorum. Çoğu erkek köprüyü geçene kadar iyi. İmzadan sonra gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. Benim malım artık kadın, dövsem de sövsem de ses çıkarmamalı mantığı. Ha hepsi böyle midir olmayan vardır ama benim gördüklerim hep böyleydi. Hiçbir zaman yok hediye, çiçek, tektaş beklentilerim olmadı. Hatta hep hesaplı, düşünceli oldum. Ama fazla mütavazi olmak da yaramıyormuş onu gördüm. Erkek gibi kadınlar vardı ben küçükken. Bende artık onlar gibi olma yolundayım.herşey köprüyü geçene kadar yani imzaları atana kadr gerisi tam bir odun ve iğrenç tipler oluyor heleki bazı adamlar kendilerini mükemmel karşısındakini sürekli değiştirmeye zorla bişeyleri yaptırmaya çalışıyor yapmazsan ya hakaret asssgilama var yada dayak
vallaha aynılarını yaşadım nede olsa benim malımsın döverim sesin bile çıkamaz dedi dedi herşeyi yaptı öyle bir bastrdiki beni icimde ne fırtınalar kopuyor neler neler diyesim var ama cesaretim yok nedenmi sonunda o dayağı ben yiyecgim için bende başka kadınlar gibi ne çiçek istedim ne tek taş ne altın vsvs yine olmadı olmadı olmadiAynen size katılıyorum. Çoğu erkek köprüyü geçene kadar iyi. İmzadan sonra gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. Benim malım artık kadın, dövsem de sövsem de ses çıkarmamalı mantığı. Ha hepsi böyle midir olmayan vardır ama benim gördüklerim hep böyleydi. Hiçbir zaman yok hediye, çiçek, tektaş beklentilerim olmadı. Hatta hep hesaplı, düşünceli oldum. Ama fazla mütavazi olmak da yaramıyormuş onu gördüm. Erkek gibi kadınlar vardı ben küçükken. Bende artık onlar gibi olma yolundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?