- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.459
- 348
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Anlamadim evli misin degil misin :) eşim diyosun nikah yok demissin.
Allahim nasil konusur ailesiyle
Bir de burada okumuştum,hanımefendi diyordu ki bir nişanına gittik,eşim gitti akrabalarıyla konuşuyor
Şok oldumdünyam karardı,onun benim etrafımda fır dönmesi,gözümün içine bakması,ağzıma düşerek herkese bana ne kadar değer verdiğini ispatlaması gerekmiyormuydu,sanırım yanlış seçim yaptım
Erkeklere surekli okuz okuz demek de cok sıktı artik. Kadinlarin genel olarak erkeklerden cok sey bekledigini dusunuyorum. Sevgiliyken cikalim gezelim,hediyelere bogsunlar bizi,hesaplari odesinler,evlilik teklifine kameramanla gelsinler,ellerinden cicek eksik olmasin,hediyeler hep devam etsin,evlendikten sonra elimizi suya sokmayalim,evi mok gotursun,dolapta yemek olmasin ama askimiz hic bitmesin,koca eve gelince el ele tutusalim,kanepede yan yana oturalim,tvye telefona hic bakmasin hep bana baksin,elma soysun agzima versin,tuvalete bile kucaginda tasisin,hafta sonu yataga kahvalti getirsin vs vs
Bunlari yapmayana da okuz diyelim
Ne guzel dunya
Hayır sevmediği söylenemez ama nasıl sevilir bilmiyor olabilirMerhaba hanimlar forumda okadar cok sorun okuyoruzki kimi kocasinin okuz oldugunu kimi ince olmadigini kimi kocasinin onu sevmedgni herkes kendi kocasini ve evliligni sorguluyo baktm.yer yer bu okuzluk benm kocamdada var dedm yer yer yok artk bu kadar olmaz dedim.gelelim meseleye kocasi odun olanlar sevilmedigni dusunuyo gercekten kocasi kibar olmayan dusuncesz adamlar eslerini sevmiyor mu gercek es dedigin ne
Evliliği pamuk prenses masalı sananların gerçeklerle yüzleşmesiAllahim nasil konusur ailesiyle
Agzini bantlamaliymis arkadascidden cok komik insanlar var yaaa
Erkeklere surekli okuz okuz demek de cok sıktı artik. Kadinlarin genel olarak erkeklerden cok sey bekledigini dusunuyorum. Sevgiliyken cikalim gezelim,hediyelere bogsunlar bizi,hesaplari odesinler,evlilik teklifine kameramanla gelsinler,ellerinden cicek eksik olmasin,hediyeler hep devam etsin,evlendikten sonra elimizi suya sokmayalim,evi mok gotursun,dolapta yemek olmasin ama askimiz hic bitmesin,koca eve gelince el ele tutusalim,kanepede yan yana oturalim,tvye telefona hic bakmasin hep bana baksin,elma soysun agzima versin,tuvalete bile kucaginda tasisin,hafta sonu yataga kahvalti getirsin vs vs
Bunlari yapmayana da okuz diyelim
Ne guzel dunya
Ee sende esim diyorsan daha ne ? :) mutlulukar :)degilim. sözlük bana esim oldugu söylüyor ama :)
eş
- 1.
birbirinin aynı olan ya da ayrımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri.
"Bu kalemin eşi de bende var"- 2.
bir çift oluşturan iki şeyden her biri.
"Ayakkabımın eşini bulamıyorum"
Ee sende esim diyorsan daha ne ? :) mutlulukar :)
Seni nisanli diye hatirliyordum ben.ben fazla takmiyorum bu sifatlara- zaten bu sifatlar sadece türk dilinde asiri anlam tasiyor.
almancada- kimse sohbet arasinda Ehemann (nikahli erkegim) demez mesela genelde Partner denir. Zaten kimse nikah varmi diye sormaz :) 32 yasima geldim daha herhangi bir ortamda, devlet kapisi haric, kimse sormadi :)
neyse, herkes nikahli veya nikahsiz hayatini paylastigi insanla mutlu mesut olsun:
Bir de burada okumuştum,hanımefendi diyordu ki bir nişanına gittik,eşim gitti akrabalarıyla konuşuyor
Şok oldumdünyam karardı,onun benim etrafımda fır dönmesi,gözümün içine bakması,ağzıma düşerek herkese bana ne kadar değer verdiğini ispatlaması gerekmiyormuydu,sanırım yanlış seçim yaptım
Seni nisanli diye hatirliyordum ben.
Ee Türkiye'de dini nikahlı eşim denince bile uyarı yapılır eşin degıl vs diye.
Eşim diyebileceginiz bir insan varsa yaninizda ne mutlu.
Türkiyede sozde nikah altinda sizin esinizin yaptigi hayat paylasimini hic yakalayamamis ciftler var. Ama sorsan eş.
Bence herkesin sevgi anlayışı,eş kriteri ve sınırları farklıdır o yüzden böyle bi araştırma çok gerçekçi olmaz diye düşünüyorum. Eşim genelde kibardır ama öküzlükleri de var yok diyemem. Ben beni sevdiğini her halinden tavrından bakışından anlayabiliyorum. Seni seviyorum der ama bence göstermek söylemekten daha önemli. Hissediyosam sevildiğimi ve değer verildiğimi sıkıntı yok bana göreMerhaba hanimlar forumda okadar cok sorun okuyoruzki kimi kocasinin okuz oldugunu kimi ince olmadigini kimi kocasinin onu sevmedgni herkes kendi kocasini ve evliligni sorguluyo baktm.yer yer bu okuzluk benm kocamdada var dedm yer yer yok artk bu kadar olmaz dedim.gelelim meseleye kocasi odun olanlar sevilmedigni dusunuyo gercekten kocasi kibar olmayan dusuncesz adamlar eslerini sevmiyor mu gercek es dedigin ne
Her evlilik kendi içinde özel, bir olmak,ortak bir hayatı güzel şekilde paylaşmak, incitmemek yeterlidir bence. Son yıllarda yaygınlaşan dizi furyası kadınların aklını karıştırdı bence. Cicili bicili, kutlamalı, jestli sürekli aşk böceği gibi evlilikler arar oldu insanlar. Kocanın verdiği değer tektaşlarla beştaşlarla ölçülmeye başladı. Lafa gelince düşünse yeterdi aman bir çiçekle gönlümü alsaydı deniyor ama çoğu yalan:))) buna karşılık adam hep çalışsın, didinsin,jestler yapsın ama kadına her iş çok gelsin. Yaşadığı evin işinden, kendi çocuğunun bakımından yakınan insanlar gördüm, tutturuyorlar adamda yapsın yardım etsin :)) evet yapsın erkekler de ev işlerine yardımcı olsun ama kadınlar bu kadar yükü taşıyan kocalarına ne kadar özen gösteriyor, bence hiç.
Evlilik yıldönümü kutlanıyor mesela şık şık şık resimler hooopp sosyal medyada bakın benim hayatım şöyle, adam konu mankeni. Anne olmak istiyorum bu benim hakkım eee adam konu mankeni:)))) gibi gibi çoğalır bu örnekler. Uzun lafı kısası kendimiz adamın hayatının odak noktası olmak istiyoruz ama adama duygusal açıdan sadece seviyorum diyoruz. Çok iyi bir evliliğim var ama bazen kendimi bile bu hataları yaparken buluyorum. Eğri oturup doğru konuşmak lazım , erkeklerin hatası yok mu tonla ama hata yapmak başka şey, öküz ya da odun diye nitelendirmek başka bir şey, hayat arkadaşıma öküzlüğü yakıştırıyorsam ben onun karısı olarak ne olarak nitelendirilirim değil mi:)))
Hep evlenmeden oncede deger verecek biri olsun derdim. Hala da ayni dusuncedeyim.Merhaba hanimlar forumda okadar cok sorun okuyoruzki kimi kocasinin okuz oldugunu kimi ince olmadigini kimi kocasinin onu sevmedgni herkes kendi kocasini ve evliligni sorguluyo baktm.yer yer bu okuzluk benm kocamdada var dedm yer yer yok artk bu kadar olmaz dedim.gelelim meseleye kocasi odun olanlar sevilmedigni dusunuyo gercekten kocasi kibar olmayan dusuncesz adamlar eslerini sevmiyor mu gercek es dedigin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?