Evli hanimlar toplanin

Anlamadim evli misin degil misin :) eşim diyosun nikah yok demissin.

degilim. sözlük bana esim oldugu söylüyor ama :)

1. 1.
    birbirinin aynı olan ya da ayrımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri.
    "Bu kalemin eşi de bende var"
  2. 2.
    bir çift oluşturan iki şeyden her biri.
    "Ayakkabımın eşini bulamıyorum"

Allahim nasil konusur ailesiyle
Agzini bantlamaliymis arkadascidden cok komik insanlar var yaaa

Hayır sevmediği söylenemez ama nasıl sevilir bilmiyor olabilir

filmlerdeki kı romantık adamlar arandığın beklentiği karşılayamayan ya da karşılamayan yada beklentıyı yuksek tutan hanımlarn kocaları öküz oluyor.ya da gerçekten saf öküzler var onlara işte kımse birşey yapamıyor.

+100000...
Bazen diyorum ki iyi ki erkek değilim. Allah korumuş. Ya hayatıma bir kadın girseydi.

Küfür , şiddet , sadakatsizlik olmamalı .
Çocuklarıma karşı sorumluluğunu bilmeli.
Bana saygısı olmalı.
Benim bu 3 kriterim vardi hep , allahın sevdiği kuluyum zaar :)

Calismiyorum ama esim benimle her işi yapar , yemek yapar , isteklerime yok demez , aileme saygılıdır , temizdir ..

Ben hediye almadı diye kriz yaratmam , geç geldi diye surat yapmam , yeri gelir çorabını sepete ben atarim , bardaagini ben kaldiririm e olsun o kadar , corabini niye kaldirdim hizmetci miyim diye triplere girmem. Karşılıklı saygı ve sevgi olursa herşeyin üstesinden gelinir bence.

Ee sende esim diyorsan daha ne ? :) mutlulukar :)

Ee sende esim diyorsan daha ne ? :) mutlulukar :)

ben fazla takmiyorum bu sifatlara- zaten bu sifatlar sadece türk dilinde asiri anlam tasiyor.
almancada- kimse sohbet arasinda Ehemann (nikahli erkegim) demez mesela genelde Partner denir. Zaten kimse nikah varmi diye sormaz :) 32 yasima geldim daha herhangi bir ortamda, devlet kapisi haric, kimse sormadi :)
neyse, herkes nikahli veya nikahsiz hayatini paylastigi insanla mutlu mesut olsun:

Seni nisanli diye hatirliyordum ben.
Ee Türkiye'de dini nikahlı eşim denince bile uyarı yapılır eşin degıl vs diye.
Eşim diyebileceginiz bir insan varsa yaninizda ne mutlu.
Türkiyede sozde nikah altinda sizin esinizin yaptigi hayat paylasimini hic yakalayamamis ciftler var. Ama sorsan eş.

ailesiyle konusacaktiysa evlenmeseydi

KK70:)

evet nisanliyim- bende 18lik liseli gibi nisanli demeyi fazla sevmiyorum :) komik geliyor bana.
bilmiyorum vallah ömrüm boyu fazla önem vermedim bu sifatlara- nisanlimin annesinede KV diyorum- cünkü kadin net bir KV.

dini nikah (islam) burdada olmuyor- ilk devlet nikahi gerek.
kilisede evlenmek mümkün (devlet nikahi olmadan)
Bazilari hic evlenmeden- esini aile kütügüne aldiriyor- buda mümkün. emeklisini alamiyor (ölüm durumunda) ama diger tüm haklar gecerli oluyor.
burda sadece 1 tür standart evlilik yok yani :) degisik modeller mevcut.
önemli olan mutlu olmak- gerisi bos.

Eş dediğin zaten zor olan hayatı daha da zorlaştırmamalı,
seviyorum bırakmam ülennnn diyerek totosunu yayarak yaşamamalıdır.
Eş, sevmek adına var olan demirbaşlara sahip çıkmalıdır..

Hastalıkta, sorun yaşadığınızda, derdiniz olduğunda yalnız hissediyorsanız, bir bekardan farkım ne ki?
diye düşünüyorsanız, olmasa kafam daha rahat be diyorsanız adam seviyor mu diye düşünmeye bile gerek kalmıyor.
S.çarım onun sevgisine diyorsunuz maalesef.

Bence herkesin sevgi anlayışı,eş kriteri ve sınırları farklıdır o yüzden böyle bi araştırma çok gerçekçi olmaz diye düşünüyorum. Eşim genelde kibardır ama öküzlükleri de var yok diyemem. Ben beni sevdiğini her halinden tavrından bakışından anlayabiliyorum. Seni seviyorum der ama bence göstermek söylemekten daha önemli. Hissediyosam sevildiğimi ve değer verildiğimi sıkıntı yok bana göre

Gerçek eş diye birşey yok canım.
Birde ilgiden kasıt nedir yani. Her iki taraf içinde; beklentiler ve huylar farklı olabilir.
Çoğu erkek; mıçmıç konuşmayı, öpmeyi, öyle her dk yüzüne bakmayı, kıskanmayı, arayıp sormayı, hediyeleşmeyi vs sevmez.
İşine gidip evine gelir, yemeğini yer, evinin ihtiyaçlarını alır,havadan sudan sohbet eder, yatar. Şimdi bu adama sevmiyor yada öküz demek de yanlış olur yani..
Benim eşim; normal zamanlarda yanı farklı bir sorunumuz yoksa; bazen çok ilgili bazen de çok vurdumduymaz olabiliyor.
Sürekli robot gibi ayni kıvamda olursa zaten bir sıkıntı vardir yani.

Öküz oldukları için düşünememleri normal.
Çoğu zaman insan bu ne biçim sevgi ya sevgi böylemi olur demiyor değil yani

o kadar güzel yazmışsınız ki ellerinize dilinize sağlık

Eşim de kolay sevgisini ifade edemez. Ben de aileme öyleydim, kolay kolay sarılıp öpmez, sevgi sözcükleri söylemezdim ta ki evden ayrılacağım son aylara kadar. Ailem için canımı verirdim ama çekinirdim yansıtmaya. Eşimde öyle ailesine karşı. İlk zamanlar bana öyleydi bense tam tersi aileme gösteremediğimne varsa eşime gösteriyorum. Hatta bazen bezdirircesine. O ilk zamanlar hiç gösteremezdi diliyle ben sorardım beni özledin mi, ne kadar seviyorsun vs. O da ben çekiniyorum ama sen beni yönlendir. Akıl edemiyorum bazı şeyleri ama sen beni zorla dedi. Çok anlayışlı. Ailesine sabretmemin tek sebebi eşim o yüzden. Bazen beni sevmiyor musun yoksa derdim. Çok sinirlenirdi. Zamanla o beni ben onu tanıdık, birbirimizi anlayıp ortak noktada buluşmaya başladık. Hâlâ arada bazı terslikler olsa da buna da şükür.

Hep evlenmeden oncede deger verecek biri olsun derdim. Hala da ayni dusuncedeyim.
Bana gore deger vermeli ve saygi duymali ve veee tabiki bunlarla birlikte sevgi de olmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…