Evli hanimlar toplanin

Bu bahsettiğiniz başka bir boyut ama, dayak, hakaret varsa orda işler değişir, bu tür bir birliktelik devam etmemeli. Yukarıda bir yorum yaptım ama bu yorum şiddet, hakaret, alkol, sorumsuzluk gibi sorunları içermiyor. Bunlar insani şeyler değil, bir kadın bunları yaşıyorsa ona evlilik denmez zaten

ortada evlilik yokki zaten korkudan bastırılmış duygularım ve bian önce kurtulma isteğim var

Bana göre evlilikteki beklentiler biraz daha minimum olması gerekir. Karşılıklı birbirlerinden beklentileri dile getirilmesi gerekiyor. Tamam sevgi de olmalı ama saygı benim için çok önemli.

Mesela ben doğum günü,sevgililer günü evlilik yıldönümü gibi özel günlere pek takılmam hediye almasa da olur. İçinden ne zaman gelirse o zaman alsın.

Evliliğin ilk günlerinde takilirdim ama şimdi pek takılmiyorum ama yaz tatili için bir yere götürmesini söylerim açık açık insan bazen sadece nefes almak dinlenmek istiyor tabi bu iki çocukla zor oluyor ama olsun.

Şimdi belki klasik gelecek ama eşim için söylüyorum. Adam bütün bir hafta çalışıyor eve gelince çocukları ile vakit geçiriyor uyku saati uyutuyor.

Evdeki çoğu ise yardımcı olmaya çalışıyor, sarılma, gıdıklama adı altında küçük öpücükler. Hafta sonu kahvaltı hazırlıyor kızı ile ismi anneye kahvaltı sevgililer günü için aksam basitte olsa elinde bir parfüm ile geliyorsa bunlar benim hayatıma yetiyor çok şükür. Daha başka bu adamdan ne bekleyim ki ben.

Allah yardmcnz olsun en kisa zamanda mutluluga kavusursnz insallah hakaret ve dayakla olmaz evlilik
evet az önce yine tartistik anlamıyor adam ne desem olaya hep kendi tarafindn bakıyor kendisi dertlerini diyor diyor ama bana fırsat vermiyor dediğim hiçbirşeyi kabul etmiyor

evet az önce yine tartistik anlamıyor adam ne desem olaya hep kendi tarafindn bakıyor kendisi dertlerini diyor diyor ama bana fırsat vermiyor dediğim hiçbirşeyi kabul etmiyor
Evlilik terapistine gttnzmi yada psikolojk rahatszliklari varmi bu adamn

Anlamadim evli misin degil misin :) eşim diyosun nikah yok demissin.

Galiba mesele su gunumuzde gerek tv gerek sosyal medya herkesin gosteris meraki insanlarin evli bayanlarin evlilikte beklenti citalarini yukseltti.eskiden saygi sevgi varsa evine bakiyorsa hakaret sddet kufur yoksa mukemmel evlilik sayiliyordu smdi ise algilar degisti.insanlar kendilerinu ve evliliklerini sorgular oldu acaba benmki dogru es mi dogru evlilik mi diye

Benim esim kibar zarif ince dusunceli dir beni benden cok dusunur ancak sinirlendi mi sesi yukselir ne dedigini bilmez.
Bir zincir,en zayıf halkası kadar sağlamdır,benim için insanların asıl sinirli olduğu anlarda nasıl davrandıkları önem taşır,yoksa herşey yolundayken iyi olmak çocuk oyuncağı.

Esin tarafindan yakalnmami ? Peki ailen ?
evet eşim tarafından çok panik biriyim ben çünkü ailem biliyor zaten annem babam yok aslında yasiyolar ama sahip çıkmıyorlar ama dünya iyisi amcam babamdan öte sevdiğim ve annemden öte yengem var yengem akrabamız buarada beni çok seviyorlar her sorunumu biliyor istediğin zaman gelebilirsin sana kapımız açık diyolar gidicem ama sorun korkularım evden çıkınca yani şehirden çıkana kadr yaklanamam umatim

Bir de burada okumuştum,hanımefendi diyordu ki bir nişanına gittik,eşim gitti akrabalarıyla konuşuyor
Şok oldum dünyam karardı,onun benim etrafımda fır dönmesi,gözümün içine bakması,ağzıma düşerek herkese bana ne kadar değer verdiğini ispatlaması gerekmiyormuydu,sanırım yanlış seçim yaptım

eşimin romantik olduğunu soyleyemem ama düsüncelidir
bensiz disarda bir bardak çay icmek istemez gidilecek yerleri hep benimde bulunabilecegim ortamlardan seçer
bazen zorla arkadaslarina yollarim kafasi dagilsin diye tek basina yaptigi tek aktivite budur heralde onda bile giderken huzursuz olur kizim kucuk biz evde tek kaliriz aksam isten gelince kendisi kizimla ilgilenir en azindan biraz beynim boşalsin diye
daha bir gun bir yemegi begenmemezlik etmedi ben kendi yaptigimi yazen begenmem yinede yer
5 senelik evliyiz 1 kez kizimin biberon meselesi yuzunden tartistik onun disinda sesi bile yukselmez

bunlari dusununce bir cicekte yollamayi versin
benim icin en ideal eş ve baba adayıdir kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…