- Konu Sahibi Durummleyla
-
vallaha aynılarını yaşadım nede olsa benim malımsın döverim sesin bile çıkamaz dedi dedi herşeyi yaptı öyle bir bastrdiki beni icimde ne fırtınalar kopuyor neler neler diyesim var ama cesaretim yok nedenmi sonunda o dayağı ben yiyecgim için bende başka kadınlar gibi ne çiçek istedim ne tek taş ne altın vsvs yine olmadı olmadı olmadi
ortada evlilik yokki zaten korkudan bastırılmış duygularım ve bian önce kurtulma isteğim varBu bahsettiğiniz başka bir boyut ama, dayak, hakaret varsa orda işler değişir, bu tür bir birliktelik devam etmemeli. Yukarıda bir yorum yaptım ama bu yorum şiddet, hakaret, alkol, sorumsuzluk gibi sorunları içermiyor. Bunlar insani şeyler değil, bir kadın bunları yaşıyorsa ona evlilik denmez zaten
Allah yardmcnz olsun en kisa zamanda mutluluga kavusursnz insallah hakaret ve dayakla olmaz evlilikortada evlilik yokki zaten korkudan bastırılmış duygularım ve bian önce kurtulma isteğim var
evet az önce yine tartistik anlamıyor adam ne desem olaya hep kendi tarafindn bakıyor kendisi dertlerini diyor diyor ama bana fırsat vermiyor dediğim hiçbirşeyi kabul etmiyorAllah yardmcnz olsun en kisa zamanda mutluluga kavusursnz insallah hakaret ve dayakla olmaz evlilik
Evlilik terapistine gttnzmi yada psikolojk rahatszliklari varmi bu adamnevet az önce yine tartistik anlamıyor adam ne desem olaya hep kendi tarafindn bakıyor kendisi dertlerini diyor diyor ama bana fırsat vermiyor dediğim hiçbirşeyi kabul etmiyor
gitmedik çünkü hayatta düzelmez bu adam kesinlikle ve bende ona karşı herşey bitti gerek gormedimEvlilik terapistine gttnzmi yada psikolojk rahatszliklari varmi bu adamn
Anlamadim evli misin degil misin :) eşim diyosun nikah yok demissin.kadinlarin beklentileri cogu zaman bu dünyadan degil.
science fiction gibi beklentiler ...
benim esim, benim beklentilerime göre standart bir erkek. arada cicek alir, hediye alir. eve benden erken gelirse yemek yapar. ben banyoyu temizlerim o evi süpürür... ben yemek yaparim o ütü yapar. hayat arkadasim yani. bence bunlar- ohhhhhh esim süpermen kriterleri degil- normal hayat.
saygilidir. küfür, hakaret etmez ama bence olmasi gereken zaten budur- kimse kimseye bir zahmet hakaret etmesin.
dövmez, kirmaz, dökmez- eee buda standart olanidir zaten. niye dövsün beni?
bizde kültür ve din farki var. esim italyan- dilimiz, dinimiz, yememiz, icmemiz farkli ama arada saygi oldugu icin daha bir sorun yasanmadi.
benim beklentilerim bence yüksek degil- ama kime neye göre yüksek degil?
standart evlilik yasamiyorum (zaten nikahli degilim) ama standart evlilik net olarak ne demek onuda bilmiyorum acikcasi... :)
Ne hayallerle kuruluyo yuva nerelere geliyo allah islah etsin derler ya insallah cocugnz yoktur cocuklar en cok etkilenir ne de olsagitmedik çünkü hayatta düzelmez bu adam kesinlikle ve bende ona karşı herşey bitti gerek gormedim
yok çocuk iyikide yok evet ne hayallerle gelmiştim ama şuan kurtulmak için cabaliyorumNe hayallerle kuruluyo yuva nerelere geliyo allah islah etsin derler ya insallah cocugnz yoktur cocuklar en cok etkilenir ne de olsa
Senin tutan sey nedir ?yok çocuk iyikide yok evet ne hayallerle gelmiştim ama şuan kurtulmak için cabaliyorum
beni tutan şey korkularım yakalanma korkusu ve birazda maddi gücüm yok ya i yol param çok az iyice garantilerinde yola çıkmayı istiyorumSenin tutan sey nedir ?
Esin tarafindan yakalnmami ? Peki ailen ?beni tutan şey korkularım yakalanma korkusu ve birazda maddi gücüm yok ya i yol param çok az iyice garantilerinde yola çıkmayı istiyorum
Bir zincir,en zayıf halkası kadar sağlamdır,benim için insanların asıl sinirli olduğu anlarda nasıl davrandıkları önem taşır,yoksa herşey yolundayken iyi olmak çocuk oyuncağı.Benim esim kibar zarif ince dusunceli dir beni benden cok dusunur ancak sinirlendi mi sesi yukselir ne dedigini bilmez.
beni tutan şey korkularım yakalanma korkusu ve birazda maddi gücüm yok ya i yol param çok az iyice garantilerinde yola çıkmayı istiyorum
evet eşim tarafından çok panik biriyim ben çünkü ailem biliyor zaten annem babam yok aslında yasiyolar ama sahip çıkmıyorlar ama dünya iyisi amcam babamdan öte sevdiğim ve annemden öte yengem var yengem akrabamız buarada beni çok seviyorlar her sorunumu biliyor istediğin zaman gelebilirsin sana kapımız açık diyolar gidicem ama sorun korkularım evden çıkınca yani şehirden çıkana kadr yaklanamam umatimEsin tarafindan yakalnmami ? Peki ailen ?
Erkeklere surekli okuz okuz demek de cok sıktı artik. Kadinlarin genel olarak erkeklerden cok sey bekledigini dusunuyorum. Sevgiliyken cikalim gezelim,hediyelere bogsunlar bizi,hesaplari odesinler,evlilik teklifine kameramanla gelsinler,ellerinden cicek eksik olmasin,hediyeler hep devam etsin,evlendikten sonra elimizi suya sokmayalim,evi mok gotursun,dolapta yemek olmasin ama askimiz hic bitmesin,koca eve gelince el ele tutusalim,kanepede yan yana oturalim,tvye telefona hic bakmasin hep bana baksin,elma soysun agzima versin,tuvalete bile kucaginda tasisin,hafta sonu yataga kahvalti getirsin vs vs
Bunlari yapmayana da okuz diyelim
Ne guzel dunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?