Evli hanimlar toplanin

ailesiyle konusacaktiysa evlenmeseydi

KK70:)
Evet gohacım,napıyoruz,oğlanları tapusuyla beraber veriyoruz,hafızayı da resetliyoruz,aile kuzen muzen hatırlayıpta kraliçelerin canını sıkmıyorlar(avuçlarını yalasınlar çarpık bacaklılar)
Evlilik mi adam asmaca oyunu mu belli değil

bir benim basim kel
erkek anasi olarak her yerde itilip kakiliyorum
Gıralıça olcan,gıralıça
Oğlanların anammmmda anamm diyecek,gidip baş köşeye kurulacaksın,yaaavruuum diye gelinin gözüne bak baka öpeceksin onları,çatır çutuuur seslerini keyifle dinleyeceksin

Gıralıça olcan,gıralıça
Oğlanların anammmmda anamm diyecek,gidip baş köşeye kurulacaksın,yaaavruuum diye gelinin gözüne bak baka öpeceksin onları,çatır çutuuur seslerini keyifle dinleyeceksin

yok valla,
bu devrin gelinleri beni cig cig yerler,
oglanlari gorusturmezler, toruna hasret birakirlar

yok valla,
bu devrin gelinleri beni cig cig yerler,
oglanlari gorusturmezler, toruna hasret birakirlar
Napıyoruuuuz,pozitif düşünüyoruuuuz:))
Ben 2 3 sevdiğim aile gelinini baz alarak ediyorum duamı,allahım öyle insancıl,tatlı gelinlerim olsun diyorum,evrene olumlu enerji gönder:))

Afedersiniz ama eşinize öküz diyerek kendinizi de / kadınları da aşağıladığınızın farkında misini?

Erkekler öküz ise kadınlar da o öküzlerin eşleri oluyor. Hiç hoş değil.

Arkadaşlar merhaba ne güzel hepiniz annesiniz . Lütfen olmayan herkese ve bana dua larınızı eksik etmeyin . Rabim yavrularınızı size bağışlasın inş
Ettim gitti,Allahım beyazgeline çifter çifter tatlı kuzucuklar ver,gelsin buraya gazı var ne yapayım diye konu açsın amiiiin

Hanımlar ben onu bunu bilmem ama,
Ben dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirim.Bunun için Allah'a ne kadar şükür etsem az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…