- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Herşeyimi bosch alayım yoksa sadece bulaşık makinesi içinmi diyosun canımVallahi dediğim gibi TV ye varana kadar hepsi samsung, TV güzel çamaşır makinası eco bublelli güzel yıkıyor, buzdolabida gayet iyi, yanlız o bulaşık makinası beni öldürdü uzun yıkıyor en iyi yıkayan programı o diye onu kullanıyorum ıslak çıkarıyor ustelik bozuk ta değil servis cagirdim yani, tablet kapsul sevmeyen bi makina JEL kullanıyorum az miktarda ancak o şekil iyi yıkıyor, aman canım ben yandım sen yanma bi kere aliyorsun git Bosch al en iyisi o
Olsun canım nolcak aklına bi tavsiye gelirse memnun olurum :)vallahi herseyim 2.el ve kullanılmış ne desem bilemedimçeyizlerim sıfır sadece
Koyacak yerin varsa sıkıntı olmazBunuda çok kişi söyledi aslında ama adet yerini bulsun diye olcak bazı şeylerde
Sadece bulaşıkHerşeyimi bosch alayım yoksa sadece bulaşık makinesi içinmi diyosun canım
Elektrik süpürgesi philips düşünüyodum ama özellikle dediğin için boschada bakıcam,fritöz ve meyve sıkacağını iptal ettim gibi,tv üniteside kafamı karıştırmış durumdaBen beyaz eşyalarımı Bosch marka aldım çok memnunum özellikle elektirik süpürgesi çok çok iyi. Katı meyve sıkacağı çok gereksizmiş. Bir kaç kereden sonra kullanılmıyor. Firitöz tencereye göre geç kızartıyor hem de yağı çok kullanmak gerekiyor. Televizyon üNitesi çok raflı falan olursa temizlemesi zor oluyor. Bir de engin olursa çocuklar sürekli üstünde oluyor. Ben bıktım artık söylemekten çocuklara dikkat edin diye.
Arcelik marka beyaz esyada annemin kardeslerimin hep beyaz esyalari arcelik supurgede fakirOlsun canım nolcak aklına bi tavsiye gelirse memnun olurum :)
O şekilde tadilat yaptırırızda aklıma şu takıldı bizim evde ıvır zıvır şeyler tv ünitesi çekmecesine konuyor bende olmazsa nereye koyarım diye düşündüm şimdi
Çok kafam karıştı gerçekten :))Sadece bulaşıkşimdi otekileri harcamiyim çok iyiler
Elektrik süpürgesi philips düşünüyodum ama özellikle dediğin için boschada bakıcam,fritöz ve meyve sıkacağını iptal ettim gibi,tv üniteside kafamı karıştırmış durumda
Bunuda notlarıma yazıyorum düşünemezdi bunu çok iyi oldueletrik süpürgesini sakın ama sakın toz torbalı alma!
mutlaka suya temizlik yapan birşey al, muuuutlakaaaaa
Bunuda notlarıma yazıyorum düşünemezdi bunu çok iyi oldu
Tv ünitesini düşünücem evet haklısın digiturk falan aklıma bile gelmedi :) kolay yıkanabilir perde derken mekanizmalı olmayan bildiğimiz tül perdelerimi kastediyoruzbenim şahsi fikrim tv ünitesinin olması
hem çok kullanışlı, hem de daha şık geliyor bana, ama tabi zevk meselesi
bir de oldu ki tvbu, digiturk vb. alacaksın
decoder falan nerede duracak
ben seviyorum tv ünitelerini
ama mesela salonum çok büyük olmadığı için misafir yemek takımımı da mutfağa istifledim, konsol almadım
sadece yemek masası ve masanın tv ünitesi
perdelerini de kolay yıkanablir seç bence, zaman geçtikçe uğraşmak zor oluyor
Benden sonra annem teyzem annanem de aldı süpürge çok memnunlar. Benimkinin modeli eski bir de çok memnunum. Bence dene çekiş güçlerine bak. Ben tv yi duvarda da sevmiyorum ama en azından küçük çocukların tırmanamayacağı bir şey olsun sıkıntı oluyor gerçektenElektrik süpürgesi philips düşünüyodum ama özellikle dediğin için boschada bakıcam,fritöz ve meyve sıkacağını iptal ettim gibi,tv üniteside kafamı karıştırmış durumda
Abimlerinde arçelik memnunlar gayet fakir markasıda iyi değilmiArcelik marka beyaz esyada annemin kardeslerimin hep beyaz esyalari arcelik supurgede fakir
Bunuda notlarıma yazıyorum düşünemezdi bunu çok iyi oldu
Şu dyson keşke biraz daha uygun olsaydı benimde gönlüm orda aslında :)beyaz eşyalar Siemens, süpürge Dyson..
Benim için olay bu ikisinde biter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?