• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kız arkadaş buluşması

moonslight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
305
347
18
Kızlar konu çok basit;
yani çok sevdiğim evli arkadaşım var. kendisi benim olduğum ilden farklı bir ilde. yani kırk yılda bir buluşuyoruz ve o buluşmalarda da hep eşiyle geliyor. mesela evlenmeden önce yine buluşacaktık o ara yine getirmişti yanında . yani çocuk iyi biri sorun değil ama aylar öncesinden ayarladığımız bir görüşmeye kendisi gelmesi gerekmez mi?
kız kıza bir şeyler yapmak zorlaşıyor. böyle olunca görüşmek istmiyorum
sizce ne demeliyim?

Arkadaşımdan soğuma sebebim resmen.
Kocası hayatında olmadan önce napıyordu acaba ? Hayatım sen bi kahve iç bişeyler yap biz kız kıza biraz zaman geçirelim demek zor olmamalı ya, ben olsam sen müsait olduğunda görüşelim derim eşinle çıkmadığın zaman.

Sehrinize sizin için mi geliyor ?
Bende arkadaslarimla eşli bulusuyorum çünkü yatili görüşüyoruz.

Arkadaşımdan soğuma sebebim resmen.
Kocası hayatında olmadan önce napıyordu acaba ? Hayatım sen bi kahve iç bişeyler yap biz kız kıza biraz zaman geçirelim demek zor olmamalı ya, ben olsam sen müsait olduğunda görüşelim derim eşinle çıkmadığın zaman.
tek üniversite dostum üzmek kırmak istemiyorum

Kızlar konu çok basit;
yani çok sevdiğim evli arkadaşım var. kendisi benim olduğum ilden farklı bir ilde. yani kırk yılda bir buluşuyoruz ve o buluşmalarda da hep eşiyle geliyor. mesela evlenmeden önce yine buluşacaktık o ara yine getirmişti yanında . yani çocuk iyi biri sorun değil ama aylar öncesinden ayarladığımız bir görüşmeye kendisi gelmesi gerekmez mi?
kız kıza bir şeyler yapmak zorlaşıyor. böyle olunca görüşmek istmiyorum
sizce ne demeliyim?
Açıkça söyleyin olmazsa görüşmeyin

kızlar mesela avm de buluşucaz eşi farklı mekan biz farklı mekanda oluyoruz. sonra da eşinin olduğu yere gidiyoruz ben sonra kalkıyorum.
yani ne gerek var, aynı yerde oturmasak bile eşiyle gelme olayını anlamadım. ben bir kız arkadaşımla buluşacaksam bile kimseyi takmam peşime, illa eş değil anne- kardeş falan, derim ki ben yalnız gideyim.

Back
X