Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailenizn ihtiyaci var mi?Merhaba kızlar. Ailem beni okuttu çok emek verdi vs diye dusunup ailenize maddi yardımda bulunuyor musunuz.bulunuyorsaniz aylık mi yoksa ne gibi yardımlar yapiyorsunuz
Yok tabi benimki merak sadece .evlatlık görevimi en iyi şekilde yapmak istyrum. Eksik yaptgim bosey var mi merak ediyorum.Bunun bi standartı mı var ki? İçinden nasıl geliyor?
Soruyorum sürekli ihtyacimiz yok diyorlar. Kız kardeşim var liseye giden ona aylık harçlık atiyorum. Ailem atma desede atmaya calisyorumAilenizn ihtiyaci var mi?
Gercekten ihtyaclari olmadgndan eminsenz kardese yardim en guzeli,en dogrusu bence de..belki arada ufak hediyeler..szce beklentileri var mi?Soruyorum sürekli ihtyacimiz yok diyorlar. Kız kardeşim var liseye giden ona aylık harçlık atiyorum. Ailem atma desede atmaya calisyorum
Evi yapıldı eşyasını ben aldım. Kendisi emekli. Dışarıda yemek ısmarlarım, beğendiği şeyleri ona hediye alırım, robot süpürge aldım en son. Çok emek verdi, ekmeğimi de yiyecek tabi. Eşim de sağolsun hiç ses çıkarmaz.Merhaba kızlar. Ailem beni okuttu çok emek verdi vs diye dusunup ailenize maddi yardımda bulunuyor musunuz.bulunuyorsaniz aylık mi yoksa ne gibi yardımlar yapiyorsunuz
Çok istekleri olan bir bireyde değildim.hep azla yetindim. Ama arada düşünüyorum.acaba aylık para göndermem gerekir mi okadar emek ettiler bana diye. Göndersem kabul etmiyorlarda. Bende kiz kardesime veriyorum ihtiyacı oldukça.Aile çocuk yapmaya karar veriyorsa sorumluluğu almak zorunda. Okutmak beslemek emek vermek zorunda. Beni doğur diye yalvaran biz değiliz. O yüzden yaptıklarının karşılığını vermeye gerek yok. İçinden gelir hediye alır geçersin. Düşkün değillerse eğer gerek yok.
Bizimkilerinde ihtiyacı yok ve bir hediye alsam bile niye harcadin kızım vs diyorlar kıyamıyorlar parama.Arada anneme harçlık veririm. İhtiyaçları yok ve tokgözlüler çok şükür.
harçlığı direkt ona vermektense annene onun için kullanması için ver ya da ona sevdiği bir şeyler alırsın kıyafet gibi.ya da bi yere gidiceği zaman cebine 50 lira vs verirsin, dershaneye yollarsın ya da.lise çağındaki ergenlere direkt olarak bu şekilde para aktarımı yanlış olabilir.Soruyorum sürekli ihtyacimiz yok diyorlar. Kız kardeşim var liseye giden ona aylık harçlık atiyorum. Ailem atma desede atmaya calisyorum
Haklisin .dershaneye yollamak mantıklı evet. Yada bizzat kiyafetilerinj almak.yanlis yerleere para harcayablrharçlığı direkt ona vermektense annene onun için kullanması için ver ya da ona sevdiği bir şeyler alırsın kıyafet gibi.ya da bi yere gidiceği zaman cebine 50 lira vs verirsin, dershaneye yollarsın ya da.lise çağındaki ergenlere direkt olarak bu şekilde para aktarımı yanlış olabilir.
Çok güzelEvliyken artık eşinizle ortak bütçe oluyor. Büyük yardımlar etmiyorum. Çok ihtiyaçları yok. Arada kiyafet alirim yemeğe götürürüm o kadar.
Bekarken ailemin evine eşya almıştım. Annem umreye gidecekti. Ona yardım etmiştim.
Belli bir kuralı yok ki bunun.
Öyle bende yapıyorum ama acaba aylık para mi versem diye dusunuyorum. Ama almazda biliyorum. Sizler nasil yapıyorsunuz diye merak ettim açıkçası.İçimden geldiği gibi davranıyorum. Bazen dışarı çıkarız bir şeyler alır annem ben öderim. Bu şekilde olur genellikle. Nakit para şeklinde vermedim hiç
Yani benim annemde almaz işte. Bende bu şekilde yapıyorum ufak tefekÖyle bende yapıyorum ama acaba aylık para mi versem diye dusunuyorum. Ama almazda biliyorum. Sizler nasil yapıyorsunuz diye merak ettim açıkçası.
Çok güzel canimYani benim annemde almaz işte. Bende bu şekilde yapıyorum ufak tefek