Evli midir acabaa ?

Ahahhaha bence tipsizin teki o düsündüğü kisi degil... simdi bu kız görüntülü arasa daha büyük travma yaşayabilir

Ben de özledim ya. 6 bucuk sene oldu. Valla annemin evinde süslenip manitayla buluşmaya hazirlanmayi filan özledim.
Eşime dedim ben gideyim biraz anneme sen buluşmaya ayarla beni evden al yine.
Ama aynisi olmuyor beeee...
En kıymeti bilinesı zamanlar ya.
Msn vardı, bulusup eve dondukten sonra ordan konusmaya devam.
Pijamalarla...
Keske yanimda olsanlar... (e demin yanyanaydık icraat sıfırdı hayırdır) dıyemedıgımız
Kusunce 'ne dinliyorum ozellıgı' acıp acıklı sarkılar dinlemek sadece ona gostermek
Vallahi ozledım ya.
Bır uyudun mu bile kafi

Adli sicil kaydı, nufus kayıt örnegin, bide vatsapp yazısmaları (yeni nesil güvenli damat kriter şartları) olmalı

Whatsapp profili ve bana arada kendi resmini atiyor zaten ben de ona atiyordum biliyoruz birbirimizi yani
Görüntülü konuşmadınız mı bu 1 ayda?
Gayet başkasının fotoğraflari olabilir size attıkları.
Çokta bibirbirinizi biliyor gibi durmuyorsunuz buradan.
Neyse zaten kaslı yakışıklı adam evli çıkmış.

Aynen sevgililer gününde eşim hazırlan Alaçam seni derdi.Ben de hazırlanırken tabi kafe tarzı bir yere gidilecek peşime iki çocuğumuzu takardım

Hahahah ya sen valalhi normal degilsin bak bunu sana bana mal mal seyler yazdigin icin demiyorum sorunlusun sen cok ciddiyim yazik sana sevgisiz anormal bir insansin

aaa görüntülü konuşma hiç olmamış mı?adamın resmi de sahte o zaman.zaten evli orası yüzde binnn

Aynen. Biz kuzenimle alt ustlu oturuyorduk bi de birimiz buluşmadan gelince daha makyaji silmeden pijamayla birbirimizn yanina gelir hemen bir kahve sigarayle gece vakti sessizce buluşmayi konuşurduk o konuşma yapilirken cocuktan da arada mesaj filan.

Buyuduk sonunda. Bittiiiiiii....

Kel ve göbekli çıkıyormuş bi de.

Valla kuzen bile kalmadı, herkes farklı sehırde malesef
Iste konu sahıbı üzülmek yerine, bızım bu ozledıgımız seyleri pekala yasayabilir daha 21ınde.

1 ay sanal takılmaylada acabası olmasın ya su gencecik kızlarımızın vallahi üzülüyorum
Covıd var napsın kızlar, evde sıkılıyorlar nete sarıyorlar. Kızlar da haklı
Nette ıyı cocuklarda vardır ıyı cocuklara denk gelseler sıkıntı yokta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…