Evli midir acabaa ?

Sıkıntılı bir durum içinizden geçenin doğru olma ihtimalinin yüksek olduğunu var sayarsak birsey demeden iletişimi kesmek daha mantıklı geliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Cocuk ablamin 10 kusur yillik ayni okulundan bir cocuk ama istanbulda yasiyor
anladım şimdi.o zaman adamı ısrarla geceleri arayacaksın.görüntülü konuşma da teklif edeceksin.aanne babasıyla ya da tek yaşayan adam bir kadından gelecek bu teklifleri asla kaçırmaz.ama evliyse tırıs tırıs kaçar.ilk nasıl iletişime geçtiniz peki?ilk adımı kim attı.telefonlar nasıl verildi ?

Aynen oyle zaten cok samimi arkadaslari degilmis okillari yıllar sonra bir whatsapp grubu kurdu orda gordum konusmaya basladik

Yanlışlıkla çağrı atmayın bundan sonra kimseye emi.

Adam evli çıkıyor dert sahibi okuyorsunuz boşuna.

Ne gerek var.

Aynen sevgililer gününde eşim hazırlan Alaçam seni derdi.Ben de hazırlanırken tabi kafe tarzı bir yere gidilecek peşime iki çocuğumuzu takardım

Bizde cocuk yok ama bekarken bi aksiyon vardi sonucta hergun goremezdik ya birbirimizi daha heyecanli hazirlanirdim.
Hem gece cikmak o zaman kiymetliydi, gece yarisi eve gelip kapida babayla karsilasip uykulu sekilde "nerde geziyon bu saatte" demesi bile biseydi simdi soran yok ki...

Direkt engellemeseydiniz bence aramasini bekleseydiniz. En azindan ne diyecegini duyar ona gore kesin karar verirdiniz.

eeee

ablansa ona sor bu adam.neyin nesi de
madem tanıyan var burda tanımayan bir sürü kişiye sorana kadar
ablana sor
taaa liseden arkadaşıymış adam ama.ben liseden arkadaşlarımın 2 tanesi hariç hiçbirinin medeni durumunu bilmem

Yaa yok canimm ortak tanidiklarimiz var oyle direkt sosyal medyadan tanistigim birisi degil
Ortak tanıdıklar da onunla sosyal medyadan tanışmamışlardır inşallah. Medeni halini bilmeyen tanıdık mı olur? Benim arkadaşlarıma biri sorsa bu evli mi diye valla bilmiyoz ki demezler taş olurlar.

Benim aklıma şu geldi: Eger Instagram kullanıyorsa ve evliyse sizin görme ihtimalinize karşılık sizi engellemiş olabilir mi? Belki çok uç boyutta düşünüyorum ama bu da olabilir. Hatta ablanızı ve eniştenizi de engellemiştir, zaten sadece tanışıklık varmış. Başka bir hesaptan ya da hesabınızdan çıkış yaparak adamı bir daha stalklamak bu sorunu çözer de dediğim gibi çok abartı gelebilir bu düşüncem.

Ceycey'cim, işte giriş konusu;
Bu da Gelişme konusu
Zaten sonuca hakimsin

Tabi c
Tabiki yasak olan güzeldir derler ya.O Özlem o duygular çok farklıydı o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…