Evli midir acabaa ?

Aynen sevgililer gününde eşim hazırlan Alaçam seni derdi.Ben de hazırlanırken tabi kafe tarzı bir yere gidilecek peşime iki çocuğumuzu takardım

Çocukları götürmesek bu defa da o süre boyunca çocukları konuşuyoruz biz

Yaşlı karı koca eski günleri yad ediyorlarmış. Nine dedeye demiş ki hadi ilk tanıştığımız
zamanlarda olduğu gibi seninle yarın saat 2 de sinemanın önünde buluşalım ve felekten bir
gün çalalım.. Dede tamam diyor ve ertesi gün sinemanın önünde gidiyor saatlerce bekliyor
ama nine gelmiyor.
Buna çok kızan dede eve geliyor o da ne nene oturmuş ağlıyor. Dede:
- Ya hatun saatlerce bekledim neden gelmedin niye ağlıyorsun.
Gözü yaşlı Nine:
- Annem izin vermedi .. :)

Bu nefret ne ya böyle, adamın karısı sensin sanki. Neden kıza saldırıyosn? Uslubun çok çirkin.

Valla kuzen bile kalmadı, herkes farklı sehırde malesef
Iste konu sahıbı üzülmek yerine, bızım bu ozledıgımız seyleri pekala yasayabilir daha 21ınde.

Aynen biz farkli ulkelerdeyiz simdi. :)
Benim 21de bitmişti bu olaylar.
Kuzen de erkenci oldu.

Bizi iyi kafaladilar evlendik.

Ortak tanıdıklarını gerçek hayatta tanıyor muydun?
Şimdi hatırladım bu üyeyi, yaptığının yanlış olduğunu söylediğimiz için bize kezban demişti

Evli olup olmadığından haberleri yoksa çok görüşmüyorlar, ve onların vasıtasıyla bulmadın adamı, doğru mu?
Aynen oyle zaten cok samimi arkadaslari degilmis okillari yıllar sonra bir whatsapp grubu kurdu orda gordum konusmaya basladik

bir de stalkın kralının yapıldığı bir dönemdeyiz adam komple sahte bir kimliğe ve yaşantıya sahip değilse ebesinin adresine kadar çoktan bulmuştum ben olsam
Di mi ya? Stalk merakın temelindendir. Ben ex sevgilimin 2005'te lisesinde paylaşılan ergen fotoğrafını bulmuştum bir keresinde. Matematik yarışmasından mi ,okul yıllığı dan mi ne. Üstelik okuduğu liseyi bilmedigim gibi alfabeleri bile farklıydı ona rağmen bir şekilde bulmuştum. Aynı bebenin doğum gününde evine pasta çiçek göndermiştim falan internetten tanistigim biri araciligiyla (ev adresini bana verdiğini bile hatırlamıyordu, mektup atarım diye adresini istemiştim sadece tee ne zaman).
İnsan yeter ki istesin, Stalk ile cozemeyecegi bir gizem olmadığına inanıyorum ben (bir kere de eski sevgilimin eski eşinin YouTube hesabini bulmuştum daha neler neler var da uzatmayayım)
Sonuc olarak; Az bilgi yoktur, eksik Stalk vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…