- 25 Temmuz 2013
- 13.191
- 53.729
- 798
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Yaa ben yarın izleyecektim pis spoilerci...Ay kazan dairesinde naci var buralarda biri han izliyorum demişti az önce
görüntülü ara.evini merak ediyorum zevkin nasıl falan deeeAradi beni srni arayacagim dediktrn sonra burda mesajlasirken mesgule attim ve arama ayatlari kismindan da engelledim
BendımAy kazan dairesinde naci var buralarda biri han izliyorum demişti az önce
Dayanamadım kaç bölümdür bekliyorum ya ama bu bölümde göstermeseler bırakıcaktim vallaYaa ben yarın izleyecektim pis spoilerci...
Yine aynı seyi yapıyosun engelleme... görüntülü ara söyle bir evi dolastır bakalım kim var kim yok gercegi gözlerinle görAradi beni srni arayacagim dediktrn sonra burda mesajlasirken mesgule attim ve arama ayatlari kismindan da engelledim
Ben adam evli çıktığı kesinleştiği an konuyu bıraktımBendımCiddi misin sjskskssk
Konuya bakarken tvyıde bıraktım sksksks
Konu sahıbı adamın engeli geri acmadıysan ben gidiyorum
Yok ya ugrasamam onunla tek tercihim o mu sanki her sey ortada zaten nrden daha fazla oyle birisi icin ugrasiym kigörüntülü ara.evini merak ediyorum zevkin nasıl falan deee
Aynı fikirdeyimmBendımCiddi misin sjskskssk
Konuya bakarken tvyıde bıraktım sksksks
Konu sahıbı adamın engeli geri acmadıysan ben gidiyorum
ben seni beğeniyorumm gerisini boşverrrBizi beğenmezler ama totomuzdan da ayrılmazlar.
Ay bırı benden musade almadan cat dıye arasa goruntulu, evını bi goster bakalım deseYine aynı seyi yapıyosun engelleme... görüntülü ara söyle bir evi dolastır bakalım kim var kim yok gercegi gözlerinle görha dısardaysa kesin evli fırsatını ancak bulabilmis cıkmistr
Bence deLopi için rota yeniden hesaplanıyor
Kimlikte bekar yazmasi bekar oldugunu gostermez. Eski esimin de biz evli iken kimligini degisyirmedigi icin bekar yaziyordu.Kimliği eski ise fotosunu isteyerek
aman sonu belli olmayan şeyin içine girme boşverAradi beni srni arayacagim dediktrn sonra burda mesajlasirken mesgule attim ve arama ayatlari kismindan da engelledim
Kız sen de hamileymişsin nasıl sevindim görünce.Yine aynı seyi yapıyosun engelleme... görüntülü ara söyle bir evi dolastır bakalım kim var kim yok gercegi gözlerinle görha dısardaysa kesin evli fırsatını ancak bulabilmis cıkmistr
Görüntülükonuşmafobik biri olarak ben de açmamAy bırı benden musade almadan cat dıye arasa goruntulu, evını bi goster bakalım dese
Feratlar ve kupekler giremez dıyıp yuzune kapardım
Bence yapmasın oyle
Yaa biz kadnlar öyleyizAy bırı benden musade almadan cat dıye arasa goruntulu, evını bi goster bakalım dese
Feratlar ve kupekler giremez dıyıp yuzune kapardım
Bence yapmasın oyle
Hıc.. Sımdı corapları pijamadan mı cıkaralımGörüntülükonuşmafobik biri olarak ben de açmamevde pijamamın paçalarını çorabın içine sokmuşum yarı uzanır vaziyette oturuyorum şurda Musaıt mısın diye sorana hep musaıtım dedım ama sormadan arayana asırı kılım.
Cok teşekkürler canımKız sen de hamileymişsin nasıl sevindim görünce.
Balkondan aramıştır dışarı çıkacak bahanesi yok ki her yer kapalı.
Bizi ancak görüntülü konuşma sırasında telefonu eline geçirip tüm odaları dolaşan bebesi olan bacılar anlarYaa biz kadnlar öyleyizerkekler direkt açar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?