Evli midir acabaa ?

Görüntülü ara

Geyik yaparken olayi kaciriyorum. Yilliktan erkek seçmekte baya iyimiş. Erkek katalogu gibi olmustur haaa hahahah
Yalnız adam ne kasılmıştır, düşünsenize hatunun biri yıllıktan görmüş beğenmiş vuhuu, evliyim ama işim bitmemiş diyordur, kendi kendine heyecanlanıp havaya girmiştir erkeklerin totosu havalanmaya bahane arıyor zaten

İşte keşke yapardık ederdik diyebilmiş...
Şunu demeli gelebilme ihtimalin varsa gel bir kaç gün bende kal hem birlikte bir şeyler yaparız vs ...
amannn ne yapıyorsunuzzz?konu sahibi o şehre falan gider adam da başka bir ev ayarlar.ondan sonra entrikalarrr yalanlarrrr.gitmesin hiç biryere

Totolarına tekme attıklarım.

ohh be hay allah razı olsun.olayı çözdük.kaç sayfadır debelenip duruyordukkk
Ben de eski konudayim, şey demiş banlanacagini anlayınca;
Ay zaten bir daha ben buraya gelir miyim

Hangimiz demedik ki bu lafı? Ama KK bu yani, kolay vaZgecilmez.
Ne kadar uyuz da olsan kimseye anlatamayacağın bir şey olunca yine soluğu burada alıyorsun canım forumum

Aksam baska numaradan ara bu erkek bir tanidiginin telefonu olabilir.. bir bahaneyle arasin.. sosyal medya da adini filam arattir belki bulursun

Bizi beğenmezler ama totomuzdan da ayrılmazlar.

ayy bu konu nekiii nekiii 1 haftadır entrikanın göbeğinde yaşıyorum sitede her gün bir yaşıma daha gire gire 90 lık oldum bir kaç günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…