- 10 Nisan 2014
- 42.686
- 114.175
- 798
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
alıntılamışlarya eski konusundan.ablasının lise yıllığı gibi bir yerden bulmuş adamı sonrada eklemiş yalandan çaldırmış telefonu öyle tanışmışablam dediği kim kendi ablasımi yoksa tanıdık mi ona sorsun ortaksa tanır diye düşündüm
İşte keşke yapardık ederdik diyebilmiş...Ben baska bir ilde yasiyorum bana dediki keske su an yanimda olsan yok sjnu yapardik bunu yapardik.
Görüntülü ara1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
alıntılamışlarya eski konusundan.ablasının lise yıllığı gibi bir yerden bulmuş adamı sonrada eklemiş yalandan çaldırmış telefonu öyle tanışmış
ohh be hay allah razı olsun.olayı çözdük.kaç sayfadır debelenip duruyordukkk
Yalnız adam ne kasılmıştır, düşünsenize hatunun biri yıllıktan görmüş beğenmiş vuhuu, evliyim ama işim bitmemiş diyordur, kendi kendine heyecanlanıp havaya girmiştirGeyik yaparken olayi kaciriyorum. Yilliktan erkek seçmekte baya iyimiş.Erkek katalogu gibi olmustur haaa hahahah
amannn ne yapıyorsunuzzz?konu sahibi o şehre falan gider adam da başka bir ev ayarlar.ondan sonra entrikalarrr yalanlarrrr.gitmesin hiç biryereİşte keşke yapardık ederdik diyebilmiş...
Şunu demeli gelebilme ihtimalin varsa gel bir kaç gün bende kal hem birlikte bir şeyler yaparız vs ...
Totolarına tekme attıklarım.Yalnız adam ne kasılmıştır, düşünsenize hatunun biri yıllıktan görmüş beğenmiş vuhuu, evliyim ama işim bitmemiş diyordur, kendi kendine heyecanlanıp havaya girmiştirerkeklerin totosu havalanmaya bahane arıyor zaten
kendimi alıntılayımya arkadaşlar kim ne çözerse çözsün
bu adam evli akşamları tele bakmayan biri
ben seni ararım deyip basından atan biri
Ne diym sildim artik benjn icin bir onemi kalmadiLoopii sustun?
ablanın lise arkadaşlarından uzak durNe diym sildim artik benjn icin bir onemi kalmadi
Lopi için rota yeniden hesaplanıyorLoopii sustun?
Ben de eski konudayim, şey demiş banlanacagini anlayınca;ohh be hay allah razı olsun.olayı çözdük.kaç sayfadır debelenip duruyordukkk
Ay zaten bir daha ben buraya gelir miyim
Aradi beni srni arayacagim dediktrn sonra burda mesajlasirken mesgule attim ve arama ayatlari kismindan da engelledimkendimi alıntılayım
tabiki böyle bir adam varsa buda bir ihtimal
Bizi beğenmezler ama totomuzdan da ayrılmazlar.Ben de eski konudayim, şey demiş banlanacagini anlayınca;
Hangimiz demedik ki bu lafı? Ama KK bu yani, kolay vaZgecilmez.
Ne kadar uyuz da olsan kimseye anlatamayacağın bir şey olunca yine soluğu burada alıyorsuncanım forumun
ayy bu konu nekiii nekiii 1 haftadır entrikanın göbeğinde yaşıyorum sitedeBen de eski konudayim, şey demiş banlanacagini anlayınca;
Hangimiz demedik ki bu lafı? Ama KK bu yani, kolay vaZgecilmez.
Ne kadar uyuz da olsan kimseye anlatamayacağın bir şey olunca yine soluğu burada alıyorsuncanım forumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?