Evli olan kadınlar

cimcimelif

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
712
420
18
33
Arkadaşlar merhaba...

Şu gelin evi programına sardım bu aralar. Orada ki kadınlar yok şu kadara eşyamı aldım, şu kadara düğünümü yaptım,şu kadar altın takıldı diyorlar. Tabak altlıklarına, peçete yüzüklerine kadar her şeyleri var.

Sizlerinde evi o şekilde mi? Yani çok mu masraf yaptınız ya da onlar gibi tabak altlığına kadar aldınız mı? O programdakiler fuzuli harcama mı yapmışlar? Bunları merak ediyorum.

O kadınlar hakkında bir şey söylemek isterdim de söylemeyeceğim işte. Çünkü artık internette uslu duran bir kişiyim. Ona bakarsan düğünlerinin görkemine varana kadar yorumluyorlar orada ben düğünümde her şeyin en ucuzunu kullanacağım arttırdığım parayla caaaaannnıım kocişimle tatile çıkacağım döndüğümde de borç ödemeyeceğim arkamdan ne derlerse desinler :D bu ev için de geçerli. Tanıdığım yeni evli kimsenin evi de öyle gereksiz eşyalarla dolu değil.

Herkesin en azindan bir tane yemek takımı vardir heralde peceteligiyle yuzukleriyle filan alınmıştır. Bu cok olagan ustu bisey degil. Onun disinda fuzuli bulduklariniz neler mesela?
Ben buyuk vitrin, konsol filan kullanmiyorum sadece.

O kadınlar hakkında bir şey söylemek isterdim de söylemeyeceğim işte. Çünkü artık internette uslu duran bir kişiyim. Ona bakarsan düğünlerinin görkemine varana kadar yorumluyorlar orada ben düğünümde her şeyin en ucuzunu kullanacağım arttırdığım parayla caaaaannnıım kocişimle tatile çıkacağım döndüğümde de borç ödemeyeceğim arkamdan ne derlerse desinler :KK70: bu ev için de geçerli. Tanıdığım yeni evli kimsenin evi de öyle gereksiz eşyalarla dolu değil.

Bende aynısını düşünüyorum. Hatta gelenler bu nasıl ev öğrenci evi gibi diyecekler.

Evim sade ve abartısız. Yemek takımım var peçetelerim var ama standart şeyler bunlar zaten. Gereksiz Fuzuli bişey almadım.

Herkesin en azindan bir tane yemek takımı vardir heralde peceteligiyle yuzukleriyle filan alınmıştır. Bu cok olagan ustu bisey degil. Onun disinda fuzuli bulduklariniz neler mesela?
Ben buyuk vitrin, konsol filan kullanmiyorum sadece.

Mesela şu adını bilmediğim tabak altlıkları, bin bir çeşit bardaklar, çeyiz de saçma geliyor. O kadar çok yapmışlar kullanmıyorum diyorlar. Belki bunlar normaldir bilemiyorum.

O programdakı hersey abartı bence.
Bıde yayvan yayvan konusmaları benı deli edıyo:))
Annem acıp ızlıyo kavga edıyoz mıllet yuzunden.
Kısaca abartıyolar.

Bu dert değil, konunun yeri de burası değil.

Cidden şu okullar açılsın artık.

Benim peçete yüzüğüm yok. Peçete yüzüğü denen şeyi yeni duydum valla. Gereksiz işler.

Evim olabildiğince sade ama bazen koltuklar bile gözüme batıyor (:
Ne kadar az eşya o kadar çok mutluluk...

Arkadaşlar merhaba...

Şu gelin evi programına sardım bu aralar. Orada ki kadınlar yok şu kadara eşyamı aldım, şu kadara düğünümü yaptım,şu kadar altın takıldı diyorlar. Tabak altlıklarına, peçete yüzüklerine kadar her şeyleri var.

Sizlerinde evi o şekilde mi? Yani çok mu masraf yaptınız ya da onlar gibi tabak altlığına kadar aldınız mı? O programdakiler fuzuli harcama mı yapmışlar? Bunları merak ediyorum.
Ben birkac kez maruz kaldim o programa. Son derece seviyesiz zaten para muhabbeti yapilmasi. Ayrica evler de mobilyalar da cok basit ve birbirinin benzeri.

Arkadaşlar merhaba...

Hayır değil. Evim minimalist tarzda döşeli. Mümkün olduğunca az eşyam var. Yemek takımım var ama öyle bardak altlığı vay efendim süslü peçete vs yok.

Ay bi ara sırf ne kadar abartacaklar diye baktım da tahammül edemedim.
Bazıları utanmasa ağız sildikleri peçeteye bile düğün tarihlerini isimlerini yazdıracak.:confused:
Bazı çeyizlere son anda ekleme yapılmış gibi, gereksiz tonca eşyai lüzumsuz harcamalar.:işsiz:
Hele eleştirilere girmiyorum bile çok kalitesizce.
Gösteriş meraklılarının tanıtım programı.:kahve:
Hele kimisi yayın sırasında eşi çiçek gönderiyor, aay romantik kocaaam haykırışları, kimisinin orda burda not kağıtlarında sevgi sözcükleri, ayhh. :KK53:
Hala izleyebiliyorsan sabrına bi alkış.:KK9:

Back
X