- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Bu mu derdin???
O kadınlar hakkında bir şey söylemek isterdim de söylemeyeceğim işte. Çünkü artık internette uslu duran bir kişiyim. Ona bakarsan düğünlerinin görkemine varana kadar yorumluyorlar orada ben düğünümde her şeyin en ucuzunu kullanacağım arttırdığım parayla caaaaannnıım kocişimle tatile çıkacağım döndüğümde de borç ödemeyeceğim arkamdan ne derlerse desinlerbu ev için de geçerli. Tanıdığım yeni evli kimsenin evi de öyle gereksiz eşyalarla dolu değil.
Allah başka dert vermesin ne diyimGelen tuhaf merak.
Herkesin en azindan bir tane yemek takımı vardir heralde peceteligiyle yuzukleriyle filan alınmıştır. Bu cok olagan ustu bisey degil. Onun disinda fuzuli bulduklariniz neler mesela?
Ben buyuk vitrin, konsol filan kullanmiyorum sadece.
Ben birkac kez maruz kaldim o programa. Son derece seviyesiz zaten para muhabbeti yapilmasi. Ayrica evler de mobilyalar da cok basit ve birbirinin benzeri.Arkadaşlar merhaba...
Şu gelin evi programına sardım bu aralar. Orada ki kadınlar yok şu kadara eşyamı aldım, şu kadara düğünümü yaptım,şu kadar altın takıldı diyorlar. Tabak altlıklarına, peçete yüzüklerine kadar her şeyleri var.
Sizlerinde evi o şekilde mi? Yani çok mu masraf yaptınız ya da onlar gibi tabak altlığına kadar aldınız mı? O programdakiler fuzuli harcama mı yapmışlar? Bunları merak ediyorum.
Hayır değil. Evim minimalist tarzda döşeli. Mümkün olduğunca az eşyam var. Yemek takımım var ama öyle bardak altlığı vay efendim süslü peçete vs yok.Arkadaşlar merhaba...
Şu gelin evi programına sardım bu aralar. Orada ki kadınlar yok şu kadara eşyamı aldım, şu kadara düğünümü yaptım,şu kadar altın takıldı diyorlar. Tabak altlıklarına, peçete yüzüklerine kadar her şeyleri var.
Sizlerinde evi o şekilde mi? Yani çok mu masraf yaptınız ya da onlar gibi tabak altlığına kadar aldınız mı? O programdakiler fuzuli harcama mı yapmışlar? Bunları merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?