- 24 Kasım 2017
- 1.524
- 6.146
- 158
- Konu Sahibi perihan yay
-
küçükYaşı büyüktür dediği kişinin ve kibarca evde kaldın iması yapıyordur
Toplumumuzun kendince yarattığı bı anlayış. Aslında imkanı olsa ilk kendi bosar kocasıni. Mahalle baskısı gibi bişey buİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
işte öyle bir laf bulmalıym ki bi daha kimseye demesin .. ama nasıl kibar yollu derim çünkü aynı yerde çalışıyorzNur içinde yatsın canım anneanem kızım olduğunu her duyduğunda olsun derdi ..bende gülerdim sadece ... çünkü onlardaki kültür o kadar ..fazlasını bekleyemeyiz...
Ama bunu gençler yapıyorsa lafı yapıştır geç yani bu devirde bu cahillik ürünü sözler kabul edilemez...
İdrakyollarinin dediği gibi bekarlarda bir insan olsun guzum kavga etmen
yooooVe buna neden hep amin le karşılık verilir? :))
Hayatlarında en önemli şeyi kocası olanlar yapıyordur bence bunuİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
Sizi kastetmedim :)
Benim hayallerim var ideallerim var bu yolda ilerliyorum yani tek amacı evlilik olan kişilerede saygım sonsuz tabiki ama ben onlardan değilim .. güzel dualarin için Allah razı olsun kuzum desen olur mu :)işte öyle bir laf bulmalıym ki bi daha kimseye demesin .. ama nasıl kibar yollu derim çünkü aynı yerde çalışıyorz
Evlenmeyi marifet sanarlar çünkü bir insan olarak ne kalplerini ne ruhlarını ne de zihinlerini doldurabilmiş insanlar değiller. Bekarlık sultanlıktırİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?